Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

kızlar bütün gün gelmenizi bekledim ama gelmediniz
canlı canlı vereyim haberi diye
benim oğluşum olacakmışşşşş
duygum kızçen için kimselere söz verme o bizim
oyyyyyyyy oğluşunu yerim ben seninnn hülyacım çook sevindimm inşallah hayırlı bir evlat olur maşallah prensimize
Duygumm bebiş şansıyla gelecek inşallah bacımmm annenle büyütmesi daha kolay olur.Hadi hakkınızda hayırlısıı o konuda halledilir Allahın izniyle bu işler nasip işi inşallah hayırlıysa size nasip olurr
Canım benimmmm dimekk unutmadın hee kafam acıyor beyaaa ne biçim taştı o öylee yarıldı kafam yaniii

vallahi canım gösterdi galiba bizde gördük sankim pipiye benziyordu
dr da %90 erkek dedi
gelinimin adınıda çok beğendimmmdamadının adı tam belli değil ama murat olacak galiba
benim gönlümden geçen kızdı ama erkek olduğunu düşünüyordum hep öyle de oldu sağlıklı olsunlar yeter canım
duygu prensesineeeee

hülya prensineeeee çooooooooooook sevindim kızlar...

Allahım kucağınıza almayı nasib etsin.....gözünüzaydınn canlarım...

Darısı başımıza olsunnnnnnn
çok teşekkürler teyzesi hep dua ediyoruz size allah inşallah en yakın zamanda nasip edecekkkk
kızının şimdiden çok şansı olacak belli oldu canım ne güzel annenesiyle birlikte büyüteceksinizzzz
seninde gözün aydınmnnn inşallah allah işinizi rast getirirrrr
benim de umut ismi yalan oldu canım ev halkı umutu beğenmedi
benimde aklımda olan diğer isim murat vardı sanırım o olacak gibi ama daha 6 ayda ne olur bilemiyorum
bebişin gelsin canımda sen daha güzel isimler bulursun ona

teşekkürler teyzesi darısı en yakın zamanda başınızaaaaa inşallahhhhhh

slm kızzlar ikili test sonucumuzu aldk biz gayet normalmiş
serbest bhcg 39 çıktı buna göre ogluş demek galba
du bakalm bnm neym olcak

Son düzenleme:
saol cnm gülümm bnm inşş bze nasip olur o ev inşş satılık ilanını kaldırdılar bi haftalk suremiz başladı hayırlısı bakalmm

hülyamm çok guzel murat ismi bence de ...
ece yi ben de çok sevıorm ecesu dıordm ben eşim su mu olmasn drek ece olsn dedi
bhcg ye çıkarsa da erkegmz olcak o zaman da Ayberk istıorm nasipse

slm kızzlar ikili test sonucumuzu aldk biz gayet normalmiş
serbest bhcg 39 çıktı buna göre ogluş demek galba
du bakalm bnm neym olcak

ANAAMMMM şehzademi gözüküyor DuygummmYahuu dur bakalım rüyammı çıkıcak yoksam hislerimmi göreceğiz dilimde hep fındık vardı ee meşhur rüyamıda zaten sen biliyorsun izleyip göreceğiz bakalımmm mavi donlu oğluşun olursaa o zaman arkadaş ben gördüğüm rüyalara inanırım genelde hepsi çıkıyor tuhaf ama öyle inşallah hakkında hayırlıısı olur Duygum benimmmmm

blmıorm valla gülüm
tek bldgm oglum da olsa çok sevncegm farketmz
kız hissedıorm ben ama Allah ne derse o
bazılarının tutmuo degerler
40 la kız olan da çok bi ay sonra dra gtcm kesnlşr o zaman
bu bir ay cabıık geçsin bakalm
mrklanıo insan ister istemez

Hayırlısı neyse o olsun inşallah gülümm benimm çocuğunuz anne baba sözü dinleyen tatlımı tatlı hayırlı bir evlat olsun inşallah

demek seninde erkek olma ihtimalin var
bende izmir kızı alıcam diye seviniyordum
neyse sağlıklı olsun canım bebişlerimiz de başka gelinler buluruz oğluşlarımıza
benimde üç hafta sonra belli olur zaten cinsiyeti birlikte öğrenicez desene kesin sonucu

vala hiç blmıorm hulyam bu serbest beta herkesde de tutmuo bana drun dediği tutcak gibi gelıo ama nasip tabi
evt hemen hemen üç hafta sonra netleşicek bnm de

Son düzenleme:
sağlıklı olsunlar canım gerisi önemli değil

kesnlkle cnm kesnlkle bi gelsnler de sağlıkla kuzularr en onemlisi bu
hülya sen mrk edıon mu kme benzicek falan die arada düşnuorm ben mrk edıorm
çok değşk duygular Allah bütünnn isteyen arkdaslarma nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşş

Kızlar ben hala adet olmadımmmmÇok canım sıkılıyor birde bayram var önümüzde o sürece gelirse yine kalır benim aşılamam tahlil yaptırdım 0,03çıktı beta prolaktinde ne hikmetse ilacımda bitti oda 0 çıktı hayırlısıı diyelimmm

Nasılsınız kızlar?? ben mide bulantılarıyla uğraşıyorum.... Hepinizin kurban bayramı mübarek olsun,,Allah sağlıklı bebişler nasip etsin, iyi bayramlar herkese

burda da hic kimse kalmamis ki..
nasilsiniz kizlar ben yagmurdamlasi..
biraz uzgunum de konuscak dertlescek birilerine ihtiyacim var.

evet topiğimiz artık terkedildi

canım yağmur nasılsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…