Umudumuz belki yarın belki yarından da YAKIN.

Burda hamile kalıp asıl topiğimiz olan bebek isteyenlere geri dönücez gerçi ordayızda yinede burda hamile kalmaya devammm edelim biz Duyguya burda şahit olduk Rabbim nasip etti oldu uğurlu gelsin burası inşallah

hadi bakalim in bu topik geride kalanlari toparlama topigi olsun..
ins bize de guzel haberler alacagimiz gunler gelir..
her halimize sukurler olsun..

günaydın kızlar..

benim kırmızılar gene geldi..
artık umursamıyorum normal yolla hiç. bir beklentim kalmadı çünkü..

günaydın kızlar..

benim kırmızılar gene geldi..
artık umursamıyorum normal yolla hiç. bir beklentim kalmadı çünkü..

Canını sıkma canımmmmmm benimmm normal yolla yada tedavi yoluyla bişekilde bebek sahibi olucaz inşallah ama umutsuzluğa yer yok dediğimiz gibi belki yarın belki yarındanda yakınnn

bu topgi bırakmayalımmm
burda daha çok kızlar oynatcz çok hamişlk kutlucz hayırlısyla inşşşşşşşşşşşş

Bende öyle hissediyorummm Duygumm
kızlar içimden bir ses hilal hamiş kalcak diyor öyle hissediyorum taktım bu ara onun hamişliğineee

kızlar içimden bir ses hilal hamiş kalcak diyor öyle hissediyorum taktım bu ara onun hamişliğineee

hilal var yaknda cnm bence de ama arkasndan siz de gelcksnz allahın izniyle
gel bebek yazısı çok guzel olmş gülüm bebegm

hadi bakalim in bu topik geride kalanlari toparlama topigi olsun..
ins bize de guzel haberler alacagimiz gunler gelir..
her halimize sukurler olsun..
amin inşallah cnm..
nasılsın neler yapıyorsun
Canını sıkma canımmmmmm benimmm normal yolla yada tedavi yoluyla bişekilde bebek sahibi olucaz inşallah ama umutsuzluğa yer yok dediğimiz gibi belki yarın belki yarındanda yakınnn

aysunumm hayırlısı olsun var bebişinin bi vakti o vakt de az kaldı inşş
oyle ya da boyle gelecek kuzucun

canımı artık sıkmıyorum kızlar..
çok sağolun canlarım..

ocak tatiline az kaldı her yer kar buz olmuş
inşallah bi sıkıntı çıkmaz heyecanlıyım çok..

herşeyyyy çok guzel olacak aysunummmm Allahın iziniyle ....

hilal var yaknda cnm bence de ama arkasndan siz de gelcksnz allahın izniyle
gel bebek yazısı çok guzel olmş gülüm bebegm
tşk ederimm suemmmmm
İnşallahh hiç bir sıkıntı çıkmayacak aysunum öpüyorum çookkk

Bende buradayım canlarım bukadar ara yeter bence Hülya duygu ve meganı. Yan tiopiğe şutladık. Sıra biDe bukadar durgunluk yeter ben aysun gülbebek yağmur pes etmek yok kızçeler o bebiş bu göbîşe gelicekler 2013 bîzîm olsun inş

kızlar ben bugün çok acayip bir rüya gördüm hayır olsun.Rüyamda Muhsin yazıcıoğlunu görüyordum sözde onu 4 kişi öldürmüş katillerinide biz eşimle vuruyordukNeyse orayı geçtik rüyada o ara bir çocuk bana teyze ben sivasta denize giriyorum diyordu bende dedimki orda deniz yokki ordan teyze geliyor diyorki yavrum orda çermik var vee çok şifalı böbrek hastaları bile anadan doğmuş gibi tertemiz oluyor şifa buluyor falan diyordu bugün ablam aradı gülbebek rüyamda hamileydin telefondan karnını gösteriyordun hamişim diye çok şaşırdım.Hayır olsun inşallah.Dün şifa duası etmiştim üstünede bu olduBu arada işin acayip tarafı Muhsin Yazıcıoğluda Sivaslıymışşş:26::26::26:

biz deee destk için burdayız yannzdayız canlarrrrrrrrrrrrr bırakmaylm topgimiziiiiiiiii

İnşallah en kısa zamanda göbüşün dolsun 2013 uğurlu gelsin aminnnnn Bu arada yenisin sanırım hoşgeldinnn

aaaay çok mersi..içim açıldı msj ınla sağolasın cnm,evet yeni üyelerdenim hoşbulduk teşekkürler.. yeni üyeyim ama şurada geçirdiğim zamandan kopamıyorum ve sanki yıllardır üyeymiş gibiyim çok güzel bi platform

Aynen canım umutlarla güzelliklerle acısıyla tatlısıyla güzel bir ortam bizde kopamıyoruz kopmayalımda zaten.Herşey çook güzel olsun inşallah.Biz bu topiği hamiş kalamayanlara uğur getirsin diye açtıkBirde burda deneyelim dedik totem misaliii

o zaman hep birlikte söyleyelim : İNANIYORUZ OLACAK

aaaay söylerken bile heyecanlı.. allahım inş yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…