hadi bakalim in bu topik geride kalanlari toparlama topigi olsun..
ins bize de guzel haberler alacagimiz gunler gelir..
her halimize sukurler olsun..
günaydın kızlar..
benim kırmızılar gene geldi..
artık umursamıyorum normal yolla hiç. bir beklentim kalmadı çünkü..
günaydın kızlar..
benim kırmızılar gene geldi..
artık umursamıyorum normal yolla hiç. bir beklentim kalmadı çünkü..
Bende öyle hissediyorummm Duygumm
kızlar içimden bir ses hilal hamiş kalcak diyor öyle hissediyorum taktım bu ara onun hamişliğineee
amin inşallah cnm..hadi bakalim in bu topik geride kalanlari toparlama topigi olsun..
ins bize de guzel haberler alacagimiz gunler gelir..
her halimize sukurler olsun..
Canını sıkma canımmmmmm benimmm normal yolla yada tedavi yoluyla bişekilde bebek sahibi olucaz inşallah ama umutsuzluğa yer yok dediğimiz gibi belki yarın belki yarındanda yakınnn
aysunumm hayırlısı olsun var bebişinin bi vakti o vakt de az kaldı inşş
oyle ya da boyle gelecek kuzucun
kızlar içimden bir ses hilal hamiş kalcak diyor öyle hissediyorum taktım bu ara onun hamişliğineee
amin inşallah cnm..
nasılsın neler yapıyorsun
canımı artık sıkmıyorum kızlar..
çok sağolun canlarım..
ocak tatiline az kaldı her yer kar buz olmuş
inşallah bi sıkıntı çıkmaz heyecanlıyım çok..
tşk ederimm suemmmmmhilal var yaknda cnm bence de ama arkasndan siz de gelcksnz allahın izniyle
gel bebek yazısı çok guzel olmş gülüm bebegm
amin inşallah cnm..
nasılsın neler yapıyorsun
canımı artık sıkmıyorum kızlar..
çok sağolun canlarım..
ocak tatiline az kaldı her yer kar buz olmuş
inşallah bi sıkıntı çıkmaz heyecanlıyım çok..
benim içinde öyle bi his geçirsen ya içinden?
İnşallah en kısa zamanda göbüşün dolsun 2013 uğurlu gelsin aminnnnnBu arada yenisin sanırım hoşgeldinnn
Aynen canım umutlarla güzelliklerle acısıyla tatlısıyla güzel bir ortam bizde kopamıyoruz kopmayalımda zaten.Herşey çook güzel olsun inşallah.Biz bu topiği hamiş kalamayanlara uğur getirsin diye açtıkaaaay çok mersi..içim açıldı msj ınla sağolasın cnm,evet yeni üyelerdenim hoşbulduk teşekkürler.. yeni üyeyim ama şurada geçirdiğim zamandan kopamıyorum ve sanki yıllardır üyeymiş gibiyim çok güzel bi platform
Aynen canım umutlarla güzelliklerle acısıyla tatlısıyla güzel bir ortam bizde kopamıyoruz kopmayalımda zaten.Herşey çook güzel olsun inşallah.Biz bu topiği hamiş kalamayanlara uğur getirsin diye açtıkBirde burda deneyelim dedik totem misaliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?