cnm yaaa çoookkk geçmiş olsun.rabbim seni kocişine ailene bağışlamış.bidaha öyle hız yapmıyosunuz dimiiiiiyi geceler bitanem sen yat yorgunsun. Evet 2005 te büyük yarış motoruyla eşim hastası o işi yapıyorlar zaten tumeciğimin memleketinde inkuma gitmiştik 400 km dedimki amasraya gidelim orada kalırız sabah döneriz çekemem o yolu dinlemedi maç varmış gördü maçı allahtan tam korumalı giyinmiştik ama ölümden döndüm düşün eeşim adak adamış yaşarsa diye mucurlu yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti uçuruma uçtuk 220 km hızla tabi ben havalarda fırlatmış motor bir ara uyandım ambulanstayım uyandırmaya çalışıyorlar ama acıdan bayılmışım sıkı dırın çatı kemiklerim 2 yerden çatlamış alçıya alsan olmaz tam yeri yani diğerlerini söylemiyorum bile 1 ay kalkmadan yattım,1 ay koltuk değnekleriyle, 2 ay sürahi babaanne gibi yürüdüm.şimdi allha şükür hiç birşey kalmadı ama sabit oturamıyorum uzun süre hareketsiz kalamıyorum kitleniyor bacağım yaa canım şükürler olsun öldü haberim gitmişti ama ölmedim işte.
şeyy tamam bu son adetin 7. günümü?yoksa adet bittikten sonraki 7. günmü yani adet 6 gün sürüyürsa üstüne 7 gün daha ekleyip sonramı ilk defa bir şeyi bu kadar zor anladım.çok utanıyorum. bunla ilgili bir topik vardı orayada bakayım bir ben
ben ne yapayım canım 11 gün oldu bugün hala gelen yok
nevacım
soğan suyuna adetinin 4.günübaşla 15 gün kullan o ay bitti
bir sonraki ayki adetinden 10 gün önce başlayacaksın
ayrıca 1.gün başlayanda var 7.günde
sabah akşam ılık 1 bardak
şekerim aynen valla benimkide o bakımdan çok dertli onunla yatmıyormuşum :26:dün gece gelen bir arkadaş vardı kocası aldatıyormuş çok üzüldüm o kadar zorluk çek sonra bide bu ama ne desem bilemedim öyle çok arkadaşım var merak etme canım tilkinin döneceği yer kürkçü dükkanı oluyor hemde kafası yerlerde ama erkekten çok kadının en büyük düşmanı yine bir kadın oluyor malesef
hayırlı cumalar bitanem
hayırlı cumalar kızlar ben çok kötü hastayım kalkamıyorum bir yandan adet bir yandanda grip olmuşum yarında randevum var doktorda tüp bebek için sabah 8.30 aç karınına gelin dediler bakalım inşallah hayırlı gelir bu sefer kanamamda ilk defa çok yogun geliyo sanki çeşme açık
evet yaaa. buda yeni çıktı benle yatmıyosun diye...neyse geçer bu durum alışacak.
erken erken yatınca sabah erken kalkmak istemiyorum napıcam butun gün tek başıma. neyse artık
ay çok üzüldüm akşamki arkadaşa ama hiçbirşey diyemedim. kızcağız destek istedi kendine ama ne denirki bu durumda. bide hamile yazık kıyamam... inşallah herşey yoluna girer
neden nalatmıyorsun gece gece ne buldun yine berbat yapacakyok be tatlım.berbat bir gece geçirdim.
Ama anlatp can sıkmayacam.bunada şükür.
Müge yi izliyorum.millet topluca sapıtmış.buhran mı geçiriyoruz ne
çocuk annesini öldürmüş ya
bak müge ne diyor
hayırsız evlat vereceğine evladım olmuyor diye ağlat çok çok daha iyidir:44::44::44:
çok geçmiş olsun canım ay 2 si bir arada zor vallahayırlı cumalar kızlar ben çok kötü hastayım kalkamıyorum bir yandan adet bir yandanda grip olmuşum yarında randevum var doktorda tüp bebek için sabah 8.30 aç karınına gelin dediler bakalım inşallah hayırlı gelir bu sefer kanamamda ilk defa çok yogun geliyo sanki çeşme açık
hımm tamam canım bu sefer anladım işte oldu baknevacım
soğan suyuna adetinin 4.günübaşla 15 gün kullan o ay bitti
bir sonraki ayki adetinden 10 gün önce başlayacaksın
ayrıca 1.gün başlayanda var 7.günde
sabah akşam ılık 1 bardak
:26::26::26:cnm yaaa çoookkk geçmiş olsun.rabbim seni kocişine ailene bağışlamış.bidaha öyle hız yapmıyosunuz dimiiii
Ayyy nevammm benimmmm...Adetin bitti gusül aldın7 gün say ve başla ok? Seni yerim bennn.bazen banada oluyo hepte eşimin karşısında oluyo nedense adam dalga geçiyorum zannediyo ama yok nerdeeee
ikimiz iki yandan karıştıralım kızın kafasınıııı
Ben eylülün dediğine göre dedim.. Sen daha iyi bilirisin.sen yaptın dimi bunu semicim ?????
benimki beni çeke çeke götürüyo
ayyy benimde kanım dondu resmen hamile bide...Allahım göstermesin o adamada akıl fikir versin.bizimde biraz ders almamız gerekti bence..herşey dörtdörtlük olmuyo galiba şükretmemiz lazım halimizeee..
masalcım bu arada sorunu cvpladım dün okuyabildinmi?? dün birileri coşmuşş oku oku iflahım kesildi burda
ikimiz iki yandan karıştıralım kızın kafasınıııı
ben eylülün dediğine göre dedim.. sen daha iyi bilirisin.sen yaptın dimi bunu semicim ?????
hadi bakalım orkidecim hayırlı olsun şimdidedn.. Hatırlıyorum sen ekimde aşılamanı benden 1-2gün önce yaptırmıştın..ilk seninlemei konuşmuştum onu htaırlamıyorum ama ilk arkidişlerimdensin
Bundada peşinden geliyorum tatlım arkandan masal sonrada ben inşşşş
benimki beni çeke çeke götürüyo
Ayyy benimde kanım dondu resmen hamile bide...allahım göstermesin o adamada akıl fikir versin.bizimde biraz ders almamız gerekti bence..herşey dörtdörtlük olmuyo galiba şükretmemiz lazım halimizeee..
Masalcım bu arada sorunu cvpladım dün okuyabildinmi?? Dün birileri coşmuşş oku oku iflahım kesildi burda
hayırlı cumalar kızlar ben çok kötü hastayım kalkamıyorum bir yandan adet bir yandanda grip olmuşum yarında randevum var doktorda tüp bebek için sabah 8.30 aç karınına gelin dediler bakalım inşallah hayırlı gelir bu sefer kanamamda ilk defa çok yogun geliyo sanki çeşme açık
rica ederim tatlım ne demekkk.. ben iyiyim çok şükür.kafamın karışıklığını sorarasan o hala karmakarışık..ama büyük ihtimalle peşinden geliyorummmevet bitanem okudum teşekkür ederim...
bu arada nasılsın bitanem iyimisin???
herkes farklı uygulamış canım
ben 4.gün başlayıp 15 gün yapmıştım.ikinci ayda adetten 10gün önce başlıyorsun
cevap : Aslında sperm değerleriniz doğal yolla çocuk olması için yeterli. Ama morfoloji bozukluğu için tedavi almanız uygun olur.
Saygılarıma.
Prof.dr. Kaan aydos ankara üniversitesi tıp fakültesi öğretim üyesi üreme sağlığı teşhis ve tedavi, araştırma ve uygulama merkezi 0312 5956815 ksaydos@tr.net androloji sitemize hoşgeldiniz
kızlar yazdığım maile cevap gelmiş eşimin test sonucunu yazmıştım morfoloji bozukluğu acaba çocuk olmasını engellermi?tedavi olsa yeterlimi allahım sen doğru olana yönlendir yarabbim.
ayyy evi temizlemeye karar verdim. Amaaaa pc başından kalkamıyorumkiii
Ooooofff bide hiiiç içimden gelmiyo. Ay ne oldu bana bilmiyorum hiçbişeyi gözüm görmüyooooo:84::84:
size dr dan gelen cvbı yazdın niye hiççç yorum yok:84::84::84:
size dr dan gelen cvbı yazdın niye hiççç yorum yok:84::84::84:
ayyy evi temizlemeye karar verdim. amaaaa pc başından kalkamıyorumkiii
ooooofff bide hiiiç içimden gelmiyo. ay ne oldu bana bilmiyorum hiçbişeyi gözüm görmüyooooo:84::84:
valla aynen tatlım salıdan beri iş yapıcam yapamıyorumm.bugünde apartman günümüz var.akşamda k.valideme gidebiliriz.kaldı yarına ama bakalım kendime güvenmiyorum hiç
ayyyy bende kendime güvenmiyorum. ama yapmam lazım artık valla toz içinde heryer:84:
nevacım morfolojının durumu hakkında bilgiyi nasıl edindin?? Bende şimdi aldım bizim sonucu elime bakıyorum bişe demediler morfolojı hakkında ama merak ettim.buarada morfolojı çok önemli bence.anlaşıldı sizde kaprisi yapan senin yumoş değil .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?