Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm yaaa çoookkk geçmiş olsun.rabbim seni kocişine ailene bağışlamış.bidaha öyle hız yapmıyosunuz dimiiii

ayyy nevammm benimmmm... adetin bitti gusül aldın7 gün say ve başla ok? seni yerim bennn.bazen banada oluyo hepte eşimin karşısında oluyo nedense adam dalga geçiyorum zannediyo ama yok nerdeeee

nevacım
soğan suyuna adetinin 4.günübaşla 15 gün kullan o ay bitti
bir sonraki ayki adetinden 10 gün önce başlayacaksın
ayrıca 1.gün başlayanda var 7.günde
sabah akşam ılık 1 bardak

ikimiz iki yandan karıştıralım kızın kafasınıııı

ben eylülün dediğine göre dedim.. sen daha iyi bilirisin.sen yaptın dimi bunu semicim ?????

evet yaaa. buda yeni çıktı benle yatmıyosun diye...neyse geçer bu durum alışacak.
erken erken yatınca sabah erken kalkmak istemiyorum napıcam butun gün tek başıma. neyse artık
ay çok üzüldüm akşamki arkadaşa ama hiçbirşey diyemedim. kızcağız destek istedi kendine ama ne denirki bu durumda. bide hamile yazık kıyamam... inşallah herşey yoluna girer

hadi bakalım orkidecim hayırlı olsun şimdidedn.. hatırlıyorum sen ekimde aşılamanı benden 1-2gün önce yaptırmıştın..ilk seninlemei konuşmuştum onu htaırlamıyorum ama ilk arkidişlerimdensin
bundada peşinden geliyorum tatlım arkandan masal sonrada ben inşşşş

benimki beni çeke çeke götürüyo

ayyy benimde kanım dondu resmen hamile bide...Allahım göstermesin o adamada akıl fikir versin.bizimde biraz ders almamız gerekti bence..herşey dörtdörtlük olmuyo galiba şükretmemiz lazım halimizeee..

masalcım bu arada sorunu cvpladım dün okuyabildinmi?? dün birileri coşmuşş oku oku iflahım kesildi burda

neden nalatmıyorsun gece gece ne buldun yine berbat yapacak
Sorma herşeyden bir pay çıkarıyoruz artık ee mügecim bekara koca boşamak kolay oluyor ama tabi öyle en başta herşeyin hayırlısı

çok geçmiş olsun canım ay 2 si bir arada zor valla
nevacım
soğan suyuna adetinin 4.günübaşla 15 gün kullan o ay bitti
bir sonraki ayki adetinden 10 gün önce başlayacaksın
ayrıca 1.gün başlayanda var 7.günde
sabah akşam ılık 1 bardak
hımm tamam canım bu sefer anladım işte oldu bak
:26::26::26:

Ben eylülün dediğine göre dedim.. Sen daha iyi bilirisin.sen yaptın dimi bunu semicim ?????

evet bitanem okudum teşekkür ederim...
bu arada nasılsın bitanem iyimisin???

ben eylülün dediğine göre dedim.. sen daha iyi bilirisin.sen yaptın dimi bunu semicim ?????

herkes farklı uygulamış canım
ben 4.gün başlayıp 15 gün yapmıştım.ikinci ayda adetten 10gün önce başlıyorsun

semicim biz ne zaman dra gidicez tüp için kaldıkmı öyle:13:aman bekleyelim önce bir onlar yaptırsın bakalım

:76::76::76::76:

hayırlısı olsun tatlım çok sevindim. rabbim hemen gönderir inşallah meleğini.
sen daha hızlısın valla benden önce senin günlerini saymaya başlıyıcaz oleeeeeyyyy...
ne güzel yanlız değilim. artık birbirimize ne aşamalardan geçtiğimizi anlatır dururuz
bende adet olunca hemen gidicem inşallah
ayyyy heyecanlandım valla... gelsede başlasam

evet bitanem okudum teşekkür ederim...
bu arada nasılsın bitanem iyimisin???
rica ederim tatlım ne demekkk.. ben iyiyim çok şükür.kafamın karışıklığını sorarasan o hala karmakarışık..ama büyük ihtimalle peşinden geliyorummm

herkes farklı uygulamış canım
ben 4.gün başlayıp 15 gün yapmıştım.ikinci ayda adetten 10gün önce başlıyorsun

evet herkes farklı uygulamış.bişe değil benimde kafam karıştı benimde bugün adetimin 5.günü başlasammı bilmiyorum ya aman nese..

size dr dan gelen cvbı yazdın niye hiççç yorum yok:84::84::84:

ayyy evi temizlemeye karar verdim. amaaaa pc başından kalkamıyorumkiii

ooooofff bide hiiiç içimden gelmiyo. ay ne oldu bana bilmiyorum hiçbişeyi gözüm görmüyooooo:84::84:

ayyy evi temizlemeye karar verdim. Amaaaa pc başından kalkamıyorumkiii

Ooooofff bide hiiiç içimden gelmiyo. Ay ne oldu bana bilmiyorum hiçbişeyi gözüm görmüyooooo:84::84:

ben bir yandanda bana herşey yakışırı izliyorum ayyy siyah elbise harika

nevacım morfolojının durumu hakkında bilgiyi nasıl edindin?? bende şimdi aldım bizim sonucu elime bakıyorum bişe demediler morfolojı hakkında ama merak ettim.buarada morfolojı çok önemli bence.anlaşıldı sizde kaprisi yapan senin yumoş değil .....

ay nevacım kelin ilacı olsaaaaa....( şaka şaka)

valla tedavisi varsa neden olmasın... ama size yinede 3-5 ay bi zaman kaybı olacaktır mutlaka.
hemen sonuç alabılmen mümkün değil canım.
biliyosun bizimde morfoloji bozuk. 3 ay bi tedavi olduk ama hiiiç işe yaramadı.
depodan gidip alıyodum ilacı ARGİNEX e vitamini ve çinko kullandık. ordakı bayan 1-2 ayda hemen sonuç alınıyo demişti ama nerdeeeeeeee...
seninde umudunu kırmak istemem ama bizde işe yaramadı şekerim. ama bellimi olur sizde hemende sonuç alınabilir

ayyy evi temizlemeye karar verdim. amaaaa pc başından kalkamıyorumkiii

ooooofff bide hiiiç içimden gelmiyo. ay ne oldu bana bilmiyorum hiçbişeyi gözüm görmüyooooo:84::84:

valla aynen tatlım salıdan beri iş yapıcam yapamıyorumm.bugünde apartman günümüz var.akşamda k.valideme gidebiliriz.kaldı yarına ama bakalım kendime güvenmiyorum hiç

valla aynen tatlım salıdan beri iş yapıcam yapamıyorumm.bugünde apartman günümüz var.akşamda k.valideme gidebiliriz.kaldı yarına ama bakalım kendime güvenmiyorum hiç

ayyyy bende kendime güvenmiyorum. ama yapmam lazım artık valla toz içinde heryer:84:

ayyyy bende kendime güvenmiyorum. ama yapmam lazım artık valla toz içinde heryer:84:

ayyy bu ev hanımlığı çoookkk zor çok!! erkekler ohh gündüz işte çalışıyo tamam akşam yan gel yat,benim mesaim hiç bitmiyo diyorum gülüyo.bazen saat 12yi geçmişse bitti mesaim sabah kahvaltıyı bekle diyorum

ya masal bu morfolojınin durumunu spermiogram testindemi öğrendiniz siz???

bir arkadaş yazmış eşine largınıne, evitap,bal-polen-arısütü karışımı,trental kullanmış sonra trentali çıkarıp argınmax,çinko eklemişler ay adama bunları saysam üşenir offf kafam karıştı iyice.febecim memorialde yaptırdığımız test sonucu 3 sayfa canım çok açık 1 sayfasını buna ayırmışlar hani büyük baş dag defekti boyun şekil falan morfolojiye giriyor canım [/b]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…