Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bayadır yoktu bu gece var şu proğramı gece yarısı veriyolar sinir oluyorum. Hadi bakalım hayırdır inşlh nevacım belkide bebiş vardır.

ne bileyim bazen idrardada çıkmıyormuşya neyse hemen kaptırmıyorum olursa yaparız bayramımızı Sabah bir kalkıyormuşum

ne bileyim bazen idrardada çıkmıyormuşya neyse hemen kaptırmıyorum olursa yaparız bayramımızı Sabah bir kalkıyormuşum

evet yanıltıcı olabiliyor hemdene bayram olurallah iyliğini versin canım ya bellimi olur sende dalga geçerken bide baktım hamileyim diye bi konu başlığı açarsın ol deyipte olduramıyacağı bişey yok rabbimin.

neyse canım ben yatıyorum kociş söyleniyor bir dalamadı uykuya öpüyorum seni kocaman iyi uykular bitanem

açmaaaaaaaam Bırakırmıyım kız burayı gitmem biyerlere valla ayrılamam ben buradaki arkadaşlarımdan sizinle yaşarım o anlarımı biz öyle anlaştık hem ayrılmak yook

Ay yazamadım salat ve selam edip hamd ettikten sonra duaya başlayıp daha sonra tekrar salat ve selam ve hamd ile bitirilen dua red edilmezmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…