Rindacım merhaba ana sayfada en altta yeni konu aç diye bi başlık var. Odan sanırım.
çıkıcaksan kapayıp dayı okuyıcaktım.
canım evet doğru umudumuz bitmeyecek yazan yere geri dön sayfanın en eltına git orda yeni konu oluştur var.
tamam canım çıkalım o zaman allha kabul etsin canım mübarek gecede
ben çıkmıyorum burdayım nihat h seyredicem biraz sonra okuyıcam.
ahh sonunda buldum tskler cnm yaa
aa evet o vardı dimi bu akşam bende bakayım ciddi ciddi midem bulanıyor
evet bayadır yoktu bu gece var şu proğramı gece yarısı veriyolar sinir oluyorum. Hadi bakalım hayırdır inşlh nevacım belkide bebiş vardır.
ne bileyim bazen idrardada çıkmıyormuşya neyse hemen kaptırmıyorum olursa yaparız bayramımızıSabah bir kalkıyormuşum
neyse canım ben yatıyorum kociş söyleniyor bir dalamadı uykuya öpüyorum seni kocamaniyi uykular bitanem
evet yanıltıcı olabiliyor hemdene bayram olurallah iyliğini versin canım ya bellimi olur sende dalga geçerken bide baktım hamileyim diye bi konu başlığı açarsın ol deyipte olduramıyacağı bişey yok rabbimin.
nevacım duydunmu ne dedi nihat hatipoğlu.
açmaaaaaaaamBırakırmıyım kız burayı gitmem biyerlere valla ayrılamam ben buradaki arkadaşlarımdan sizinle yaşarım o anlarımı biz öyle anlaştık hem ayrılmak yook
aman sen hamile kalda bizi terket önemli değil.
salat ve selam ile hamd edip duayı ettikten sonra salat ve selam ile bitirilirse o dua red edilmezmiş.ne dedi dinliyorum ama sesi kısıktı kaçırmış olabilirim
salat ve selam ile hamd edip duayı ettikten sonra salat ve selam ile bitirilirse o dua red edilmezmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?