ayyy bu ev hanımlığı çoookkk zor çok!! erkekler ohh gündüz işte çalışıyo tamam akşam yan gel yat,benim mesaim hiç bitmiyo diyorum gülüyo.bazen saat 12yi geçmişse bitti mesaim sabah kahvaltıyı bekle diyorum
ya masal bu morfolojınin durumunu spermiogram testindemi öğrendiniz siz???
evet cnm spermin şekli morfolojısı oluyo ama bizimkinde öyle bişe yok.sadee hareketlilik hacim sayı falan var.yani anlamdaığım bunlara göremi şüphelenip morfolojıye bakılıyo.bizimkinin değerleri sınırdada o yüzden yoksa morfolojısındedemi sorun var???? offf yaaaabir arkadaş yazmış eşine largınıne, evitap,bal-polen-arısütü karışımı,trental kullanmış sonra trentali çıkarıp argınmax,çinko eklemişler ay adama bunları saysam üşenir offf kafam karıştı iyice.febecim memorialde yaptırdığımız test sonucu 3 sayfa canım çok açık 1 sayfasını buna ayırmışlar hani büyük baş dag defekti boyun şekil falan morfolojiye giriyor canım[/b]
bizimkinde yıkama sonrası değerler var ben bişe anlamadım bu işten.hep sayı bizimki tiple alakalı bişe yok.acaba değerleri anormal buluncamı o testi istediler onu anlamadım.evet tatlım. orda yazıyodur mutlaka hareketliliği, canlılığı.
1. saatın sonunda canlılık hareketlılık 2. sattın sonunda filan yazıyo. ordan anlaşılıyo tatlım.
normal olması gereken değerler var ve bizimkilerin çıkan değerler var ordan karşılaştırabiliyoruz.
ben böyle biliyorum tatlım
evet cnm spermin şekli morfolojısı oluyo ama bizimkinde öyle bişe yok.sadee hareketlilik hacim sayı falan var.yani anlamdaığım bunlara göremi şüphelenip morfolojıye bakılıyo.bizimkinin değerleri sınırdada o yüzden yoksa morfolojısındedemi sorun var???? offf yaaaa
bizimkinde yıkama sonrası değerler var ben bişe anlamadım bu işten.hep sayı bizimki tiple alakalı bişe yok.acaba değerleri anormal buluncamı o testi istediler onu anlamadım.
evet cnm spermin şekli morfolojısı oluyo ama bizimkinde öyle bişe yok.sadee hareketlilik hacim sayı falan var.yani anlamdaığım bunlara göremi şüphelenip morfolojıye bakılıyo.bizimkinin değerleri sınırdada o yüzden yoksa morfolojısındedemi sorun var???? Offf yaaaa
Bizimkinde yıkama sonrası değerler var ben bişe anlamadım bu işten.hep sayı bizimki tiple alakalı bişe yok.acaba değerleri anormal buluncamı o testi istediler onu anlamadım.
canım yıkama sonucunda çıkan değerlere göre dr değerlendirme yapıyo.
ona göre harekete geçiyolar. yani aşılama tüp diye belirtiyolar.
bizde böyle oldu özel bi test farklı bişey istenmedi.
canım yıkama sonucunda çıkan değerlere göre dr değerlendirme yapıyo.
Ona göre harekete geçiyolar. Yani aşılama tüp diye belirtiyolar.
Bizde böyle oldu özel bi test farklı bişey istenmedi.
yıkama sonrası ayrı canım morfoloji şekil(bozukluğu)demek ben şekil bozukluğu olduğunu biliyordum normal bir sperm testi varmı elinde febecim orada şekil diye yazar
DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA|HASRET
MELODİ|
TUME İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|33|?
ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH
TUMECİM AŞILAMA YAPTIRDIĞIN İÇİN ÖNCE SANA OKUYALIM BİTANEM HERKEZ ALIRSA ÇOK İYİ OLUR ARKADAŞLAR.
24.03.2011
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT..................
NEVA|12.03.2011BEKLEMEDE
MİNE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
EDANURLU|07.04.2011
TUME|09.04.2011 AŞILAMA YAPILDI
SEMİ|14.04.2011
FEBE|16.04.2011
HASRET41|18.04.2011
MELODİ|20.04.2011
orkide|20.04.2011
ŞULE|?
yeni arkadaşlar gelecek regl tarihinizi söylerseniz sizide ekleyelim listeye
ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|?|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|6.HAFTA | ? ?
Cevap : Aslında sperm değerleriniz doğal yolla çocuk olması için yeterli. Ama morfoloji bozukluğu için tedavi almanız uygun olur.
Saygılarıma.
Prof.Dr. Kaan AYDOS Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Üreme Sağlığı Teşhis ve Tedavi, Araştırma ve Uygulama Merkezi 0312 5956815 ksaydos@tr.net ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ
KIZLAR YAZDIĞIM MAİLE CEVAP GELMİŞ EŞİMİN TEST SONUCUNU YAZMIŞTIM MORFOLOJİ BOZUKLUĞU ACABA ÇOCUK OLMASINI ENGELLERMİ?TEDAVİ OLSA YETERLİMİ ALLAHIM SEN DOĞRU OLANA YÖNLENDİR YARABBİM.
geçmiş olsun canımmm..hayırlı cumalar kızlar ben çok kötü hastayım kalkamıyorum bir yandan adet bir yandanda grip olmuşum yarında randevum var doktorda tüp bebek için sabah 8.30 aç karınına gelin dediler bakalım inşallah hayırlı gelir bu sefer kanamamda ilk defa çok yogun geliyo sanki çeşme açık
bendede var canım aşılama öncesi spermiogram yapılmıştı ılk zamanlarda. Ona istinaden spermlerde problem var dendi bize.
Ama dediğin gibi fsh filanda bakılmadı açıkçası.
aslında yapıyı güçlendirecek takviyeler olsa işe yararmı neyse ben haftaya bu testleri yaptırtırıyorum eşime pre-seed alacağım bakalım hayırlısı ama bir adet olsaydım önce hee soğan kürünüde yapacağım bakalım ne olacak sonuç:26:
yıkama sonrası ayrı canım morfoloji şekil(bozukluğu)demek ben şekil bozukluğu olduğunu biliyordum normal bir sperm testi varmı elinde febecim orada şekil diye yazar
adet olmadım ama ara ara leke şeklinde var canımbellimi olur tatlım bak ne gelen var ne giden.
Tekrarlasaydın testi keşke sabah idrarıyla:44:
tatlım elimde 1tane spermiogram sonucu var.aşılamalardan önce yaptırmıştık..
şekille alkalı bişe yok.hep hareketlilik vs. Sayı yani hepsi.
Sadece en altta morfolojı kruger.....'e göre bakılmıştır. Yazıyo
nereye kuzum.
kafan karışmasın tatlım eğer bi problem olsaydı söylemezmiydi dr???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?