bidaha duymayayım bunu anlaştıkmı gitmem dedim okadar belkide öyle bir umudum yokya ay ne dedim umudumuz bitmeyecek dimi ama
ÇOOOOOOOOOK SEVİNDİM CANIM TABİ SEN BENİ HATIRLAYAMADIN DOĞALDIR ADIMI DEĞİŞTİRDİM BEN REYHAN CANIM İNŞALLAH KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNÜDE GÖRMEYİ NASİP EDER RABBİM BİZEDE UMUT OLDUĞUN İÇİN ÇOK SAĞOL BENDE DE ADET DÜZENSİZLİĞİ VAR BENDE DENEYECEĞİM İNŞLLAH İŞE YARAR HERŞEY NASİP TABİ[/QUOTE
AMİN, İNŞALLAH. bence de denemelisin. bunlar zararı olmayan faydası olan, üstelik de pahalı olmayan şeyler. bir de inanmaklazım belki de.
sen bizi çoook ihmal ettin kızmak lazım ama bize mükkemel bi haber verdiğin için yırttın kuzumçoooookkk sevindim canım benim. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem..
allahım önce karnında sonrada kucağında sağlıkla büyütmeyi nasip etsin tatlım.
teşekkür ederiz bize bu güzeeeel haberi verdiğin için bitannem
canım benim tebrik ediyorummmmm seni
oh be topiğimiz şenlendi
çok zor zamanlar geçirdin ama harika bir haberle döndün...
nasıl sevindim anlatamam..
Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah
bende 3. aşılamamı yaptırdım canım.. kürtaj sonrasıki ay hiç beklemeden yaptırdım aşılamayı..
bugün 3. günüm beklemedeyimçok ihmal etme bizi..
bu güzel dönemini bizimle paylaş ki seni merak etmeyelim..
çok öpüyorum
benim bugün tam 10 gün geçmiş oluyor ama hala yok gelmiyor
Testede çıkmadı olsa çıkardı heralde bukadar geçikmeye ya bu soğan kürüne baktım ama anlamadım adetin 7. Günü başlanıp 15 gün kullanıyorsun sonra adete 10 gün kala başlıyorsun diyor :26:nasıl olacak o iş anlamadımki ben her ay 7. De başlayıp 15 gün kullansam olmazmı :26:
iyi geceler bitanem sen yat yorgunsun. Evet 2005 te büyük yarış motoruyla eşim hastası o işi yapıyorlar zaten tumeciğimin memleketinde inkuma gitmiştik 400 km dedimki amasraya gidelim orada kalırız sabah döneriz çekemem o yolu dinlemedi maç varmış gördü maçı allahtan tam korumalı giyinmiştik ama ölümden döndüm düşün eeşim adak adamış yaşarsa diye mucurlu yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti uçuruma uçtuk 220 km hızla tabi ben havalarda fırlatmış motor bir ara uyandım ambulanstayım uyandırmaya çalışıyorlar ama acıdan bayılmışım sıkı dırın çatı kemiklerim 2 yerden çatlamış alçıya alsan olmaz tam yeri yani diğerlerini söylemiyorum bile 1 ay kalkmadan yattım,1 ay koltuk değnekleriyle, 2 ay sürahi babaanne gibi yürüdüm.şimdi allha şükür hiç birşey kalmadı ama sabit oturamıyorum uzun süre hareketsiz kalamıyorum kitleniyor bacağım yaa canım şükürler olsun öldü haberim gitmişti ama ölmedim işte.
AMİN Canım. ben senin kürtaj olduğunu bilmiyordum. geçmiş olsun çok üzüldüm. ama sen çok güçlüsün sanırım. benim gibi köşene çekilip zır zır ağlamamışsın. aşılamadan sonraki 2 gün önemli. ama sonraki günler bence önemli değil o kadar. günlük hayatına devam et ve düşünmemeye çalış. inşşallah bu seferki hamileleliğin sorunsuz gelişir.
ya ben bugün test yaptım ama gene negatif çıktı adette olmadım daha hiçde günüm geçmezdi acaba geç döllenmemi oldu kafayı yiycem düşünmekten düşünmedende edemiyom pazartesi bi olsada dr gitsem :18::18::18::18::18::18::18:
canım adetin bitiyor bittikten sonraki 7. gün başlıyorsun ve 15 gün içiyorsun. arada adet olsanda devam ediyorsun. ondan sonrakini eğer uygulayacaksan beklediğin adet tarihinden 10 gün önce başlıyorsun tekrar uygulamaya.
ben ne yapayım canım 11 gün oldu bugün hala gelen yokya ben bugün test yaptım ama gene negatif çıktı adette olmadım daha hiçde günüm geçmezdi acaba geç döllenmemi oldu kafayı yiycem düşünmekten düşünmedende edemiyom pazartesi bi olsada dr gitsem :18::18::18::18::18::18::18:
kızlar günaydınnn
işe geç kaldım sanırım..:18::18::18::18::18::18::18::18:
saat 10 gibi orda olmalıydım ama daha ben üstümü bile giyinmedim daha....
hoşçakalın şekerler görüşürüz akşama:)))
Estağfurullah canım benim ne zahmeti sorularına cvp olabilirsem ne mutlu bana.Canım kötü bi huy ama yarım anlatamıyorum malesef bu nedenle tamamını anlatmak zorundayım.Adetin 3.günü gittik muayene etti ilaç ve iğne tedavisi başlatıldı. ilaçların kullanım şekli anlatıldı yumoşları topladıktan sonra ağrı önleyici ağrı kesici pekte gerek kalmıyor ekopirin folbiol folik asit cronojel jel 2 tane daha vardı ama hatırlamıyorum iğneler can acıtmıyor drun yumurtalara uygun bulduğu dozaş hazırlanması kolay iğneleri hergün yaptım birer gün arayla konturollere gittim hiç yıpratıcı bi süreç değil emin ol akabinde 7. gün iğne yapmadım 8. gece doktorun uygun gördüğü saatte bir dakika önce bir dakika sonra olmıyıcak tam saatinde 11de demişti çatlatma iğnesi yapıldı ve 10.günün sabahı önce eşimin operasyonu 20 dakika sürdü tabi bu kişiye göre değişirmiş akbinde benim operasyon başladı yarım saat sürdü diyor eşim anestezi uygulanıyor sonrasında pek bi ağrı olmadı.hastene embiriyoların gelişiminden hergün haberdar etti 5gün sonra transfer için çağırdılar transfer 5 dakika acı yok ağrı yok bir saat dinlendirip gönderiyorlar tutunma aşamasını ayrıca konuşalım tavsiyelerim var 12 gün sonra test sonucu için kan tahlili gerçi ben 12 gün beklemedin 10. gün yaptım ve o muhteşem haberi aldım eve dönene kadar herkesi haberdar etmiştim bile tabi bu yanlış bunun içinde önemli bi tavsiyem var sokaktaki köpeğe bile ben hamileyim dedim testin sonucunu komşumla gerilmeyelim diye bi kafede oturup bekledik testin sonucundan sonra tatlı yemeğe gittik garsonla kasiyerle bile paylaşmışım 1 ay sonra rutin konturole gittiğimde tekrar bekleme sürecinde kafeye gittim kız bebeğiniz nasıl dedi siz nerden biliyorsunuz dedim siz söylemiştiniz dedi düşün yani. ay gene çok uzattım pardon canım
masalde hemen gitmiş
hem kıza destan yazdırmış
telden çaldırayım merak edip gelsin mecbur
diye bir tilki dolaşıyor kafamda ama
kocişine ayıp olur şimdi
aaaaaaaaaaaaaa masal gitmişeee destan yazdım tabi kız bekleyemedi Neyse yarın okur artık.
iyi geceler bitanem sen yat yorgunsun. Evet 2005 te büyük yarış motoruyla eşim hastası o işi yapıyorlar zaten tumeciğimin memleketinde inkuma gitmiştik 400 km dedimki amasraya gidelim orada kalırız sabah döneriz çekemem o yolu dinlemedi maç varmış gördü maçı allahtan tam korumalı giyinmiştik ama ölümden döndüm düşün eeşim adak adamış yaşarsa diye mucurlu yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti uçuruma uçtuk 220 km hızla tabi ben havalarda fırlatmış motor bir ara uyandım ambulanstayım uyandırmaya çalışıyorlar ama acıdan bayılmışım sıkı dırın çatı kemiklerim 2 yerden çatlamış alçıya alsan olmaz tam yeri yani diğerlerini söylemiyorum bile 1 ay kalkmadan yattım,1 ay koltuk değnekleriyle, 2 ay sürahi babaanne gibi yürüdüm.şimdi allha şükür hiç birşey kalmadı ama sabit oturamıyorum uzun süre hareketsiz kalamıyorum kitleniyor bacağım yaa canım şükürler olsun öldü haberim gitmişti ama ölmedim işte.
masalcım günaydın canım oku oku bitiremedinmi kız ee ben geveze şule geveze birikmiş dimi baya
hayırlı cumalar kızlar.nasılsınız
hayırlı cumalar bitanem...
iyidir sen nasılsın?? dinlenebildinmi, uyuyabildinmi.
kaç gün aradan sonra kendi yatağında yatmak çok güzel olur valla.. ohhh
şekerim aynen valla benimkide o bakımdan çok dertli onunla yatmıyormuşum :26:dün gece gelen bir arkadaş vardı kocası aldatıyormuş çok üzüldüm o kadar zorluk çek sonra bide bu ama ne desem bilemedim öyle çok arkadaşım var merak etme canım tilkinin döneceği yer kürkçü dükkanı oluyor hemde kafası yerlerde ama erkekten çok kadının en büyük düşmanı yine bir kadın oluyor malesefaaaa semicim evet çalışmalar bitti keşke çaldırsaydın kıııızzz. Uyuyamadımda ama kocişin huysuzluğu üstündeydi ben yatıyorum artık sen benimle yatmıyosun diye trip yaptı ondan yatmak zorunda kaldım
Nevacım çok geçmiş olsun bitanem. Bu nerdeyse 2. Hayatın senın .rabbim korumuş seni tatlım çok üzüldüm. çok şükür bişey kalmamış atlatmışın tatlım.
Günaydııııın bitanem. Evet oku oku bitmedi valla...
Nasılsın canım??
hayırlı cumalar bitanemhayırlı cumalar kızlar.nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?