Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AMİN. Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Rabbim hepinize de tattırsın inşallah bu güzel duyguyu.

AMİN Canım. ben senin kürtaj olduğunu bilmiyordum. geçmiş olsun çok üzüldüm. ama sen çok güçlüsün sanırım. benim gibi köşene çekilip zır zır ağlamamışsın. aşılamadan sonraki 2 gün önemli. ama sonraki günler bence önemli değil o kadar. günlük hayatına devam et ve düşünmemeye çalış. inşşallah bu seferki hamileleliğin sorunsuz gelişir.

canım adetin bitiyor bittikten sonraki 7. gün başlıyorsun ve 15 gün içiyorsun. arada adet olsanda devam ediyorsun. ondan sonrakini eğer uygulayacaksan beklediğin adet tarihinden 10 gün önce başlıyorsun tekrar uygulamaya.

ya ben bugün test yaptım ama gene negatif çıktı adette olmadım daha hiçde günüm geçmezdi acaba geç döllenmemi oldu kafayı yiycem düşünmekten düşünmedende edemiyom pazartesi bi olsada dr gitsem :18::18::18::18::18::18::18:

nevacım çok geçmiş olsun canım..
bizim buralarında yolları kötüdür hani.
her yer viraj..
Allah korumuş sizi.....

inşallah eylülcüm.
bebeğim 10 haftalıkken alındı kalp atışları durduğu için.
ama ben yılmadım tekrar aşılamayı yaptırdım.
bir kez oldu ya benim en büyük umudum bu oldu,
rabbim bir kez yaşattı o duyguyu yine yaşatacak..
Allahım isteyen herkese bebeklerini gönderir inşallah..
Sende sağlıcakla bebeğini alırsın kucağına canım.. dualarımda varsın..
dediğim gibi gebelik döneminde yaşadıklarını bizimle paylaş, kendini özletme eylülcüm
çok öptüm

minecim stres yapma bu kadar
rahat ol hayatım biraz.
pazartesiye kadar bekle, sabah idrarıyla tekrar test yap.
inşallah çıkar idrarda, baktın yoksa o zaman doktora git...

kızlar günaydınnn

işe geç kaldım sanırım..:18::18::18::18::18::18::18::18:

saat 10 gibi orda olmalıydım ama daha ben üstümü bile giyinmedim daha....

hoşçakalın şekerler görüşürüz akşama:)))

şeyy tamam bu son adetin 7. günümü?yoksa adet bittikten sonraki 7. günmü yani adet 6 gün sürüyürsa üstüne 7 gün daha ekleyip sonramı ilk defa bir şeyi bu kadar zor anladım.çok utanıyorum. bunla ilgili bir topik vardı orayada bakayım bir ben
ben ne yapayım canım 11 gün oldu bugün hala gelen yok

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA|HASRET
MELODİ|

TUME İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|33|?
ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH
TUMECİM AŞILAMA YAPTIRDIĞIN İÇİN ÖNCE SANA OKUYALIM BİTANEM HERKEZ ALIRSA ÇOK İYİ OLUR ARKADAŞLAR.

24.03.2011
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT..................
NEVA|12.03.2011BEKLEMEDE
MİNE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
EDANURLU|07.04.2011
TUME|09.04.2011 AŞILAMA YAPILDI
SEMİ|14.04.2011
FEBE|16.04.2011
HASRET41|18.04.2011
MELODİ|20.04.2011
orkide|20.04.2011
ŞULE|?

yeni arkadaşlar gelecek regl tarihinizi söylerseniz sizide ekleyelim listeye

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|?|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|6.HAFTA |??

Cevap : Aslında sperm değerleriniz doğal yolla çocuk olması için yeterli. Ama morfoloji bozukluğu için tedavi almanız uygun olur.
Saygılarıma.
Prof.Dr. Kaan AYDOS Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Üreme Sağlığı Teşhis ve Tedavi, Araştırma ve Uygulama Merkezi 0312 5956815 ksaydos@tr.net ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ

KIZLAR YAZDIĞIM MAİLE CEVAP GELMİŞ EŞİMİN TEST SONUCUNU YAZMIŞTIM MORFOLOJİ BOZUKLUĞU ACABA ÇOCUK OLMASINI ENGELLERMİ?TEDAVİ OLSA YETERLİMİ ALLAHIM SEN DOĞRU OLANA YÖNLENDİR YARABBİM.

masalcım günaydın canım oku oku bitiremedinmi kız ee ben geveze şule geveze birikmiş dimi baya

masalde hemen gitmiş
hem kıza destan yazdırmış
telden çaldırayım merak edip gelsin mecbur
diye bir tilki dolaşıyor kafamda ama
kocişine ayıp olur şimdi

aaaaaaaaaaaaaa masal gitmiş eee destan yazdım tabi kız bekleyemedi Neyse yarın okur artık.

masalcım günaydın canım oku oku bitiremedinmi kız ee ben geveze şule geveze birikmiş dimi baya

sulecim çok teşekkür ederim bitanem çok açıklayıcı olmuş sağol şekerim

aaaa semicim evet çalışmalar bitti keşke çaldırsaydın kıııızzz. uyuyamadımda ama kocişin huysuzluğu üstündeydi ben yatıyorum artık sen benimle yatmıyosun diye trip yaptı ondan yatmak zorunda kaldım

okudum sulecim tekrar tekrar teşekkürler

nevacım çok geçmiş olsun bitanem. bu nerdeyse 2. hayatın senın .rabbim korumuş seni tatlım çok üzüldüm. çok şükür bişey kalmamış atlatmışın tatlım.

günaydııııın bitanem. evet oku oku bitmedi valla...
nasılsın canım??

hayırlı cumalar bitanem...
iyidir sen nasılsın?? dinlenebildinmi, uyuyabildinmi.
kaç gün aradan sonra kendi yatağında yatmak çok güzel olur valla.. ohhh

yok be tatlım.berbat bir gece geçirdim.
ama anlatp can sıkmayacam.bunada şükür.

müge yi izliyorum.millet topluca sapıtmış.buhran mı geçiriyoruz ne
çocuk annesini öldürmüş ya
bak müge ne diyor
hayırsız evlat vereceğine evladım olmuyor diye ağlat çok çok daha iyidir:44::44::44:

şekerim aynen valla benimkide o bakımdan çok dertli onunla yatmıyormuşum :26:dün gece gelen bir arkadaş vardı kocası aldatıyormuş çok üzüldüm o kadar zorluk çek sonra bide bu ama ne desem bilemedim öyle çok arkadaşım var merak etme canım tilkinin döneceği yer kürkçü dükkanı oluyor hemde kafası yerlerde ama erkekten çok kadının en büyük düşmanı yine bir kadın oluyor malesef
hayırlı cumalar kızlar.nasılsınız
hayırlı cumalar bitanem

hayırlı cumalar kızlar ben çok kötü hastayım kalkamıyorum bir yandan adet bir yandanda grip olmuşum yarında randevum var doktorda tüp bebek için sabah 8.30 aç karınına gelin dediler bakalım inşallah hayırlı gelir bu sefer kanamamda ilk defa çok yogun geliyo sanki çeşme açık

nevacım
soğan suyuna adetinin 4.günübaşla 15 gün kullan o ay bitti
bir sonraki ayki adetinden 10 gün önce başlayacaksın
ayrıca 1.gün başlayanda var 7.günde
sabah akşam ılık 1 bardak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…