hayırlı olsun cicim
soğan kürünü yapıyorum ben
rahimi temizlermiş
bi zararı olmaz herhalde
ama yinede bir bilene sor
bende geçen yıl çektirdim hsg
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
melodi2 AHSENNEVA masalcan o_rkide01 sulekaratas
saol tatlım..çok korkuyorum açıkçası..ve doktorlarla tartışıyorum rahim filmi çektirmek için 2 sene önce gebe kalmıştım ama 8 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım..gerek görmüyolar dneyin diyip duruyolar ..1,5 yıl oldu nerdeyse ..aklımda soru işaretleri kürtajdan dolayı tüplere zarar gellmiş olabilir mi diye ?zaman kaybetmek istemiyorum yani..ama inşallah açıktır tüpler ya of valla ..hsg sancılı bir süreç mi peki tatlım..:18::18:
canım çektireceksen öncelikli tavsiyem kendini korkutma
biraz sancı oluyor ama öyle çok korkulacak birşey değil
birde iğne yapıyorlar zaten
bana ilk çekecekleri zaman
nasıl tıkanır diye sormuştum
ya doğuştan tıkalıdır
yada siroz rahatsızlığı geçirenlerin ki tıkanır demişti ( bende hepatit b rahatsızlığı var onun için sormuştum)
başka herhangi bi rahatsızlık tıkmaz demişlerdi
sen gebe kaldıysan muhtemelen tüplerin açıktır canım
bencede acele etme ,pco falan varmı sende?
melodi2 AHSENNEVA masalcan o_rkide01 sulekaratas
canım ben anestezili çektiricem yoksa yürek dayanmıyacak:)bende açıkçası bi problem gözükmüyor şuanda yumurtam var normal çatlıyor ..sppermenlerde iyi durumda ..sadece prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı 4 ay önce doktor sebep olabilir dedi ilaç verdi falan..kullanıyorum düştü prolaktinim ama bebiş gelemiyor bir türlü ah ne zormuş beklemek..
canım ben çıkmak zorundayım kociş gelecek yemek hazırlayayım..görüşürüz kendine ii bak
iyi akşamlar canlaaaarrrr
kızlar kafam çok karıştı ve korkuyorum bu sulu ultrasyon ne bişeyde demediler niye çekmek istiyolarki acaba nasıl bişey
kızlar çok heyecanlıyım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm pazartesi dr gitcem o zaman tam kesin belli olur nolur dua edinde kesinleşsinnnnn
iyi akşamlar masalcım nerdesiniz ya patladım sıkıntıdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?