hatırladık canım benim nasılsın?herkese merhabalar arkadaşlar...umarım beni hatırladınız dün yazmıştım sanırım yeni olanlardan??nasılsınz???
benim kociş tam bir ''lal'' bazen kontrol ediyorum dudakları birbirine yapışmıyormu diye :26:tamam ben konuşmayı seviyorum ama sayesinde bendede iş kalmadı kendi kendime konuşamayacağımdan aynen gelsinler gidelim ama kalabalık ortam olsun düşünün tatile bile hiç yalnız gitmedik biz
benimkide ev kuşudur. biyere gitmek istemez ama bize gelsinler yedirsin içirsin..
ama banada fenalık geliyo bazen. 1-2 hava almak istiyorum.
gelsinler yesinler gözüm yok ama bende bi dışarıyı görmek istiyorum ama kocişimle beraber...
hakkımız yani yaaaaa.. of bak bende şimdi sinirlendim
gitmeme gezmeme karışmaz, evde benim lafım geçer,ama 6 pazardıryalnızım 3 arkadaş bir takıldılar birbirlerineher pazar beraberler sizde olmasanız çatlarım ama pazar günleri burasıda boş oluyor.eşim lalışverişi hiç sevmezne alacaksan çabucak markette bile, evde hiç konuşmayayım bir kelime belki televizyon iyiki variyi seninki en azından evde olmak istiyor benimki sürekli arkadaşlarıyla dışarda çok sıkmıyorum ama haftada bigünde benimle ilgilensin ben dürtneden hadi bişeyler yapalım desin istiyorum ama nerde illa laf sokucam ondan sonra.
hep yalnızım evde tamam seviyorum bu ama sürekli oluncada sıkıyor.
valla tatlım hamilelik belirtisimi bilmiyorum ki.
öncelikle ben hamilelik geçirmediğim için bi fikrim yok.
ikinciside herkezin hamilelik belirtisi farklı oluyo bitanem. ne desem boş şu anda.
bide 10 günün filan var daha erkende olabilir hamilelik belirtisi için. ama tabbi dediğim gibi herkezde farklı olabiliyo belirtiler.
ama inşallah bebişin gelmiştir kuzucuuuummm
haklısın bitanem. benimki 2 gün çalışıyo 2 gün evde.
evde olduğu gün yemek bile zor yapıyorum. gel benimle otur, ne işin var, ben evde yokken yap işini filan diyo. dizinin dibinde oturmamı istiyo. 5 dakıka kaybolsam gözünün öndünden bas bas bağırıyo nerdesin diye.
ay tuvalete bile giderken haber veriri oldum. ama yinede şikayet etmiyorum benimde hoşuma gidiyooooooo
ama dışarı çıkmaktan pek hoşlanmıyo. onuda ben istiyorum. böyle sürüp gidiyo valla
ohooooo geçen ay benim damarlarım bile belliydi tamam dedim dokunamıyordum kendinizi dinlemeyin kızlar hiç belli olmuyor çünkü bazen hiç ağrı bile çekmiyorsun.canım sen tüp bebekmi aşılamamı bilmiyorum ama daha çok var evet ama zaten tutunma aşaması ilk 72 saat ama bu belirti işine çok takılma bende çok takılmıştım ama yanlış yanıltıcı olabiliyor herkeste farklı reaksiyon gösteriyor.
benimde gögüslerim in uçları hassaslaşmıştı ve şişmişti.
erkenmi diyorsun gerçi ilaçlama da ilk ayım bakalım yaa güzel haberlerimi vericem olursa inşalla olur cümlemiz güzel haberlerimizide paylaşırız canım yaaa............
ahhhhhh ahhhhhhhhh ideal koca işte topiğin 1 nolu kocası tumeninkibenim kocişte gezmeyi sever, bir kere hadi gezelim şuraya gidelim dememişimdir.
sürekli kendi söyler gezelim, çıkalım eğlenelim diye.
hatta bazen bana fenalık gelir bu akşam da evde oturalım diye..
benim misafirlerim vardı canımtopladım mutfağı falan hemen buraya ama kimseley kalmamışkızlarrrrrrrrrrrrrrrr nerelere gittiniz yahu ?bende izliyorum lale devrini ama sinir oluyorum şu yeşime ..tek gecede hamile kaldı baksanıza ya :)
gerçekten şanslısın çünki benim kide hep evde oturup tv izliyor ben yokmuşum gibi davranıyor bazen
2 günmü :26: bana daha fazla gibi geldi hasretciğimmehaba arkadaşlar nasılsınız. Allah muhabbetinizi artırsın iki gün girmiyorum siteye bir bakıyorum sayflar sayfaları kovalamış.