Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhabalar arkadaşlar...umarım beni hatırladınız dün yazmıştım sanırım yeni olanlardan??nasılsınz???
hatırladık canım benim nasılsın?
benim kociş tam bir ''lal'' bazen kontrol ediyorum dudakları birbirine yapışmıyormu diye :26:tamam ben konuşmayı seviyorum ama sayesinde bendede iş kalmadı kendi kendime konuşamayacağımdan aynen gelsinler gidelim ama kalabalık ortam olsun düşünün tatile bile hiç yalnız gitmedik biz şaşırıyorum bu karı kocalar 2 kişi sıkılmıyorlarmı diye alışık olmayınca
gitmeme gezmeme karışmaz, evde benim lafım geçer,ama 6 pazardıryalnızım 3 arkadaş bir takıldılar birbirlerineher pazar beraberler sizde olmasanız çatlarım ama pazar günleri burasıda boş oluyor.eşim lalışverişi hiç sevmezne alacaksan çabucak markette bile, evde hiç konuşmayayım bir kelime belki televizyon iyiki var işi yoksa benle 10 gibide gelir uyku sesi yani dönüp bakmasam evde olduğunu unutacağım
ayyy masal ldüm kız gülmekten ben hamilelik geçirmedimki çok şekersin yaa allahım önce mineme sonra sana sonra orkideye sonrada sırayla bize versin yarabbim inşallah aminnnn
herşeyin aşırısı kötü istemem ne sus pus nede çok ilgi arası olsun yahu çok şeymi istiyoruz
ohooooo geçen ay benim damarlarım bile belliydi tamam dedim dokunamıyordum kendinizi dinlemeyin kızlar hiç belli olmuyor çünkü bazen hiç ağrı bile çekmiyorsun.
erkenmi diyorsun gerçi ilaçlama da ilk ayım bakalım yaa güzel haberlerimi vericem olursa inşalla olur cümlemiz güzel haberlerimizide paylaşırız canım yaaa............

benim kocişte gezmeyi sever, bir kere hadi gezelim şuraya gidelim dememişimdir.
sürekli kendi söyler gezelim, çıkalım eğlenelim diye.
hatta bazen bana fenalık gelir bu akşam da evde oturalım diye..
ahhhhhh ahhhhhhhhh ideal koca işte topiğin 1 nolu kocası tumeninki
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nerelere gittiniz yahu ?bende izliyorum lale devrini ama sinir oluyorum şu yeşime ..tek gecede hamile kaldı baksanıza ya :)
benim misafirlerim vardı canımtopladım mutfağı falan hemen buraya ama kimseley kalmamış
gerçekten şanslısın çünki benim kide hep evde oturup tv izliyor ben yokmuşum gibi davranıyor bazen

mehaba arkadaşlar nasılsınız. Allah muhabbetinizi artırsın iki gün girmiyorum siteye bir bakıyorum sayflar sayfaları kovalamış.
2 günmü :26: bana daha fazla gibi geldi hasretciğim

hhuuu huuuu nevaaaaaa ben geldiiiiiimmmm
kabulün müüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü?????????

iyi akşamlar kızlar,bizim topicde kimse kalamdı,bende size bi bakim dedim.
semi yok mu buralarda?

bunlarda biiiizzzzzzzzzzzzzz bu adamı çıkaramadım kim acaba :26:heeee masal kocanda senden hiç ayrılmıyor bari buraya getirme tövbeeee

yok kııııız o kadarda değil

ben bilmem fena bakıyor sana

kardelenciğim inşallah olacak bir arkadaşımızın haberini bekliyoruz yarın sabah bidaha tekrarlayacak testi emin olmak için bir arkadaşımızın aşılamasının 6. günü inş. oda tutar 2arkdşmızda tüpe başladı semiyle bizde ağzı açık bakıyoz bakalım ne zaman cesaretleneceğiz

öyleeee

iyiyim tatlıııımmm... gülmekten karnıma ağrılar girdi sadece

sen nasılsın? gittimi misafirler, yoruldunmu??

gittiler canım çıtırık durmadı bizde çocuk yokya sıkıldı ne yapsın? yooo yorulmadım ama bir sürü şey arttı buyrun gelin cevizli çörekte ağızlara layık olmuş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…