- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
ben bilmem fena bakıyor sana
kardelenciğim inşallah olacak bir arkadaşımızın haberini bekliyoruz yarın sabah bidaha tekrarlayacak testi emin olmak için bir arkadaşımızın aşılamasının 6. Günü inş. Oda tutar 2arkdşmızda tüpe başladı semiyle bizde ağzı açık bakıyoz bakalım ne zaman cesaretleneceğiz
gittiler canım çıtırık durmadı bizde çocuk yokya sıkıldı ne yapsın?yooo yorulmadım ama bir sürü şey arttı buyrun gelin cevizli çörekte ağızlara layık olmuş valla
inşallah isteyen herkezin bi an önce gelir bebişi.
Bu arada ilk açtığım sayfada orkide ydi sanırım,sulu film çekilcekmiş,sebebini merak ediyodu.
Tüpe başlamadan önce,tüplerden rahme sıvı geçişi var mı,geri geliyo mu diye bakıyolarmış bildiğim kadarıyla,eğer varsa tüpleri bağluıyolarmışymış neymiş,çünkü o gelen sıvı embriyo nun rahimde tutunmasına mani oluyomuş.
Pek kulaktan dolma anlattım ama,umarım anlatabilmişimdir.
buda minenin kocası
inşallah isteyen herkezin bi an önce gelir bebişi.
Bu arada ilk açtığım sayfada orkide ydi sanırım,sulu film çekilcekmiş,sebebini merak ediyodu.
Tüpe başlamadan önce,tüplerden rahme sıvı geçişi var mı,geri geliyo mu diye bakıyolarmış bildiğim kadarıyla,eğer varsa tüpleri bağluıyolarmışymış neymiş,çünkü o gelen sıvı embriyo nun rahimde tutunmasına mani oluyomuş.
Pek kulaktan dolma anlattım ama,umarım anlatabilmişimdir.
çok sağol canım ya tüpde biz biraz acemiyiz biz bilmiyorduk canım bak senden duyunca mantıklı geldi yani çocuğun tutunması içinse gerekli bak orkideciğim korkulacak birşey yok
çocuk topiğinden çok gırgıra döndü burasıbiz böyleyiz daha doğrusu ben sıyırdım galiba
inşallah hiç gerek kalmaz masalcım,ama illada gerek olcaksada il seferde pozitif pozitif sonuçlarla karşılaşırsın canımhııııımmmm ilginçmiş.
Teşekkür ederim canım. Benimde yapılacak büyük ihtimallede. Yani öyle demişti dr.
Rahime bakılacak filan diye ama ultrasonun adını unuttuğum için... Bu arada bende adet olunca tüp baby yaaptırıcam daaa
çok sağol canım ya tüpde biz biraz acemiyiz biz bilmiyorduk canım bak senden duyunca mantıklı geldi yani çocuğun tutunması içinse gerekli bak orkideciğim korkulacak birşey yok
çocuk topiğinden çok gırgıra döndü burasıBiz böyleyiz daha doğrusu ben sıyırdım galiba
aşkolsun neva hiçte benzemiyo kocama hem daha göbek atmak için erken
inşallah hiç gerek kalmaz masalcım,ama illada gerek olcaksada il seferde pozitif pozitif sonuçlarla karşılaşırsın canım
bizim topicde böyle,gırgır şamata,ama hep çocuk düşünürsekte daha çok stres oluruz,böyle olması daha güselll.
Bi arkadaş çektirmişti tüpe başlamadan önce,o nun anlatımından anladığım şey bu yazdığım ahsencim.
evet senküstüm demiştin bende banamı diye sordum canım
yoook kuzum sıyırmak değil. ama ne yapalım canım accık işi gırgıra vurmazsak iyice kafayı yeriz valla...
doğru değilmi. iyiki burası var hem bilgimize bilgi katıyoruz.
sonra tüp bebek merkezi nasıl açarız... bak bilmediğimiz konularda çıkıyo şekerim
inşallah hiç gerek kalmaz masalcım,ama illada gerek olcaksada il seferde pozitif pozitif sonuçlarla karşılaşırsın canım
hımmm güzel anlamışsın canım valla biz yeni duyduk ama her gün yeni birşey öğreniyoruz vallabizim topicde böyle,gırgır şamata,ama hep çocuk düşünürsekte daha çok stres oluruz,böyle olması daha güselll.
Bi arkadaş çektirmişti tüpe başlamadan önce,o nun anlatımından anladığım şey bu yazdığım ahsencim.
selam kızlar naber.
hımmm güzel anlamışsın canım valla biz yeni duyduk ama her gün yeni birşey öğreniyoruz valla
aşkolsun neva hiçte benzemiyo kocama hem daha göbek atmak için erken
Soykacım banamı sordun tatlım?
iyidir canım göbek atıyoz işte kendi çapımızda sen nasılsın?
sen nezaman başlıyacn bebiş tedavisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?