Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah isteyen herkezin bi an önce gelir bebişi.
Bu arada ilk açtığım sayfada orkide ydi sanırım,sulu film çekilcekmiş,sebebini merak ediyodu.
Tüpe başlamadan önce,tüplerden rahme sıvı geçişi var mı,geri geliyo mu diye bakıyolarmış bildiğim kadarıyla,eğer varsa tüpleri bağluıyolarmışymış neymiş,çünkü o gelen sıvı embriyo nun rahimde tutunmasına mani oluyomuş.
Pek kulaktan dolma anlattım ama,umarım anlatabilmişimdir.

gittiler canım çıtırık durmadı bizde çocuk yokya sıkıldı ne yapsın? yooo yorulmadım ama bir sürü şey arttı buyrun gelin cevizli çörekte ağızlara layık olmuş valla

hııııımmmm kesin öyledir...
hamarat arkadaşım benim. valla toppiğin aşçısı sensin

hııııımmmm ilginçmiş.
teşekkür ederim canım. benimde yapılacak büyük ihtimallede. yani öyle demişti dr.
rahime bakılacak filan diye ama ultrasonun adını unuttuğum için... bu arada bende adet olunca tüp baby yaaptırıcam daaa

çok sağol canım ya tüpde biz biraz acemiyiz biz bilmiyorduk canım bak senden duyunca mantıklı geldi yani çocuğun tutunması içinse gerekli bak orkideciğim korkulacak birşey yok

çocuk topiğinden çok gırgıra döndü burası biz böyleyiz daha doğrusu ben sıyırdım galiba

yoook kuzum sıyırmak değil. ama ne yapalım canım accık işi gırgıra vurmazsak iyice kafayı yeriz valla...
doğru değilmi. iyiki burası var hem bilgimize bilgi katıyoruz.
sonra tüp bebek merkezi nasıl açarız... bak bilmediğimiz konularda çıkıyo şekerim

inşallah hiç gerek kalmaz masalcım,ama illada gerek olcaksada il seferde pozitif pozitif sonuçlarla karşılaşırsın canım

bizim topicde böyle,gırgır şamata,ama hep çocuk düşünürsekte daha çok stres oluruz,böyle olması daha güselll.
Bi arkadaş çektirmişti tüpe başlamadan önce,o nun anlatımından anladığım şey bu yazdığım ahsencim.

ayyy inşallah bitanem. rabbim o günleri gösterir inşallaaaahhh

inşallah hiç gerek kalmaz masalcım,ama illada gerek olcaksada il seferde pozitif pozitif sonuçlarla karşılaşırsın canım

hımmm güzel anlamışsın canım valla biz yeni duyduk ama her gün yeni birşey öğreniyoruz valla

hımmm güzel anlamışsın canım valla biz yeni duyduk ama her gün yeni birşey öğreniyoruz valla

hepizmiz her gün yeni şeyler öğreniyoruz,bazen de dr dan fazla şey biliyoz gibi,onlara müdahele bile diyoz,onlarda eminim çok kızıyodur.

kızlar çıkıyorum ben çok başım ağrıyo herkese iyi geceler yarın haber veririm topiğe test sonucunu dua edin benim için hepinizi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…