herkese merhabalar arkadaşlar...umarım beni hatırladınız dün yazmıştım sanırım yeni olanlardan??nasılsınz???
ay canım benim 2. aşılamamda doktor aşılama sonrası 3 gün arka arkaya çalışma verdi ama biz sadece aşılama sonrası gün çalışabildik..
yani doğru günde çalışmada bulunmuş olabilirsiniz...
masalcan tume o_rkide01 mine25 soyka AHSENNEVA sulekaratas
selam cicişler tatlı şeker gibi akşamlar nasılsınız ?
herkese merhabalar arkadaşlar...umarım beni hatırladınız dün yazmıştım sanırım yeni olanlardan??nasılsınz???
hoşbuldumm nasılsınız muhabbet pek akıcı ve güzel yine...hatırladım canım hoşgeldin.
iyiyiz tatlım sen nasılsın ???
iyiyim canım sağol sen nasılsın..
bugün 6. günüm.
test yapmayacağım canım.. normalde aşılamanın 12.-13. kan testinde çıkıyor
2.cide de öyle yapmıştım.. aşılamanın 16. günü oldu hala adet olmayınca o zaman test yapmıştım.
iyiyiz tatlım sen nasılsın ???
hoşgeldin tatlım... iyiyim sen nasılsın???
hatırlarız biiiiiizzzkimsecikleri unutmayıııızzz
benimkide ev kuşudur. biyere gitmek istemez ama bize gelsinler yedirsin içirsin..
ama banada fenalık geliyo bazen. 1-2 hava almak istiyorum.
gelsinler yesinler gözüm yok ama bende bi dışarıyı görmek istiyorum ama kocişimle beraber...
hakkımız yani yaaaaa.. of bak bende şimdi sinirlendim
hoşbuldumm nasılsınız muhabbet pek akıcı ve güzel yine...
bende iyiym işte heyecanla bekliyorum 4nisana az kaldı meme uçlarım ilk defa ağrıyor dokunamıyorum...birde sağ kasığımsa atma var hamilelik belirtisimi acaba heyecan yaptım şimdi paylaşayım istedim sizlerle hamilelik belirtisi olabilirmi caba???
iyi seninki en azından evde olmak istiyor benimki sürekli arkadaşlarıyla dışarda çok sıkmıyorum ama haftada bigünde benimle ilgilensin ben dürtneden hadi bişeyler yapalım desin istiyorum ama nerde illa laf sokucam ondan sonra.
hep yalnızım evde tamam seviyorum bu ama sürekli oluncada sıkıyor.
iyi seninki en azından evde olmak istiyor benimki sürekli arkadaşlarıyla dışarda çok sıkmıyorum ama haftada bigünde benimle ilgilensin ben dürtneden hadi bişeyler yapalım desin istiyorum ama nerde illa laf sokucam ondan sonra.
hep yalnızım evde tamam seviyorum bu ama sürekli oluncada sıkıyor.
hoşbuldumm nasılsınız muhabbet pek akıcı ve güzel yine...
bende iyiym işte heyecanla bekliyorum 4nisana az kaldı meme uçlarım ilk defa ağrıyor dokunamıyorum...birde sağ kasığımsa atma var hamilelik belirtisimi acaba heyecan yaptım şimdi paylaşayım istedim sizlerle hamilelik belirtisi olabilirmi caba???
benimkide ev kuşu aslında ama gereksiz boş işlere dahil olduğundan beri yani apartman yönetimine girdi kendi ofisinin bulunduğu apartmanda yönetici oldu kendi işleride cabası iyice yoğunlaştı bana vakit ayırmaya çalışıyor ama ben dürtmeden olmuyor tabi istityorum ki hadi canım kalk biyerlere gidelim ama tık yok boş vakitlerinde de evde pinekliycez yaanii ama bugün saolsun hadi dışarı çıkalım dedi şurda buluşalım çıktık anlıcağınız yarında çıkıcaz arada jeton düşüyor ama çoğu erkek dürtmeden ççıkmaz arkadaşlar...
valla tatlım hamilelik belirtisimi bilmiyorum ki.
öncelikle ben hamilelik geçirmediğim için bi fikrim yok.
ikinciside herkezin hamilelik belirtisi farklı oluyo bitanem. ne desem boş şu anda.
bide 10 günün filan var daha erkende olabilir hamilelik belirtisi için. ama tabbi dediğim gibi herkezde farklı olabiliyo belirtiler.
ama inşallah bebişin gelmiştir kuzucuuuummm
ay evet dürtmek lazım bazeeennn:76:
Evet ama ozamanda bi anlamı kalmıyorki.
kalmıyor ama şekerim anlayana kadar dürtecez başka türlü evde pineklemeye mahku yaşarız gün gelir elbet anlarlar benimki anlamya başladı yani.....neyse kızlar lale devri başlıyor ben kaçıyorum eşimde pc istiyor.....herkes kendine ii baksın sizlere iyi muhabbetler hoşçakalıııınnn..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?