Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hııııımmmm:44:
bilmemkiiiiiiiiiiii

masalcan tume o_rkide01 mine25 soyka AHSENNEVA sulekaratas

selam cicişler tatlı şeker gibi akşamlar nasılsınız ?

iyiy akşamlar canım ben iyiyim sen nasılsın???

kızlar bu arada ben çıkıyorum..
dün akşam kocişle çekirdek yedik biraz ev batmış, kendimi yormadan sadece şöyle bir süpüreyim..

herkese merhabalar arkadaşlar...umarım beni hatırladınız dün yazmıştım sanırım yeni olanlardan??nasılsınz???

hoşgeldin tatlım... iyiyim sen nasılsın???
hatırlarız biiiiiizzz kimsecikleri unutmayıııızzz

hatırladım canım hoşgeldin.
hoşbuldumm nasılsınız muhabbet pek akıcı ve güzel yine...
iyiyiz tatlım sen nasılsın ???

bende iyiym işte heyecanla bekliyorum 4nisana az kaldı meme uçlarım ilk defa ağrıyor dokunamıyorum...birde sağ kasığımsa atma var hamilelik belirtisimi acaba heyecan yaptım şimdi paylaşayım istedim sizlerle hamilelik belirtisi olabilirmi caba???

ALLAH iylik versin iyi sayılır işte.
anladım canım ALLAH sabır versin neyse bişey kalmamış.

iyi seninki en azından evde olmak istiyor benimki sürekli arkadaşlarıyla dışarda çok sıkmıyorum ama haftada bigünde benimle ilgilensin ben dürtneden hadi bişeyler yapalım desin istiyorum ama nerde illa laf sokucam ondan sonra.
hep yalnızım evde tamam seviyorum bu ama sürekli oluncada sıkıyor.

valla tatlım hamilelik belirtisimi bilmiyorum ki.
öncelikle ben hamilelik geçirmediğim için bi fikrim yok.
ikinciside herkezin hamilelik belirtisi farklı oluyo bitanem. ne desem boş şu anda.
bide 10 günün filan var daha erkende olabilir hamilelik belirtisi için. ama tabbi dediğim gibi herkezde farklı olabiliyo belirtiler.
ama inşallah bebişin gelmiştir kuzucuuuummm

haklısın bitanem. benimki 2 gün çalışıyo 2 gün evde.
evde olduğu gün yemek bile zor yapıyorum. gel benimle otur, ne işin var, ben evde yokken yap işini filan diyo. dizinin dibinde oturmamı istiyo. 5 dakıka kaybolsam gözünün öndünden bas bas bağırıyo nerdesin diye.
ay tuvalete bile giderken haber veriri oldum. ama yinede şikayet etmiyorum benimde hoşuma gidiyooooooo
ama dışarı çıkmaktan pek hoşlanmıyo. onuda ben istiyorum. böyle sürüp gidiyo valla

benimkide ev kuşu aslında ama gereksiz boş işlere dahil olduğundan beri yani apartman yönetimine girdi kendi ofisinin bulunduğu apartmanda yönetici oldu kendi işleride cabası iyice yoğunlaştı bana vakit ayırmaya çalışıyor ama ben dürtmeden olmuyor tabi istityorum ki hadi canım kalk biyerlere gidelim ama tık yok boş vakitlerinde de evde pinekliycez yaanii ama bugün saolsun hadi dışarı çıkalım dedi şurda buluşalım çıktık anlıcağınız yarında çıkıcaz arada jeton düşüyor ama çoğu erkek dürtmeden ççıkmaz arkadaşlar...

canım sen tüp bebekmi aşılamamı bilmiyorum ama daha çok var evet ama zaten tutunma aşaması ilk 72 saat ama bu belirti işine çok takılma bende çok takılmıştım ama yanlış yanıltıcı olabiliyor herkeste farklı reaksiyon gösteriyor.
benimde gögüslerim in uçları hassaslaşmıştı ve şişmişti.

ay evet dürtmek lazım bazeeennn:76:

erkenmi diyorsun gerçi ilaçlama da ilk ayım bakalım yaa güzel haberlerimi vericem olursa inşalla olur cümlemiz güzel haberlerimizide paylaşırız canım yaaa............

Evet ama ozamanda bi anlamı kalmıyorki.

kalmıyor ama şekerim anlayana kadar dürtecez başka türlü evde pineklemeye mahku yaşarız gün gelir elbet anlarlar benimki anlamya başladı yani.....neyse kızlar lale devri başlıyor ben kaçıyorum eşimde pc istiyor.....herkes kendine ii baksın sizlere iyi muhabbetler hoşçakalıııınnn..........

iyi akşamlar canım

kızlar ben çıkıyorum.
kociş gelecek. yemek filan. sonra yine gelirim
öpüyorum hepinizi. iyi akşamlar:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…