iyi seninki en azından evde olmak istiyor benimki sürekli arkadaşlarıyla dışarda çok sıkmıyorum ama haftada bigünde benimle ilgilensin ben dürtneden hadi bişeyler yapalım desin istiyorum ama nerde illa laf sokucam ondan sonra.
hep yalnızım evde tamam seviyorum bu ama sürekli oluncada sıkıyor.
kalmıyor ama şekerim anlayana kadar dürtecez başka türlü evde pineklemeye mahku yaşarız gün gelir elbet anlarlar benimki anlamya başladı yani.....neyse kızlar lale devri başlıyor ben kaçıyorum eşimde pc istiyor.....herkes kendine ii baksın sizlere iyi muhabbetler hoşçakalıııınnn..........
benim kocişte gezmeyi sever, bir kere hadi gezelim şuraya gidelim dememişimdir.
sürekli kendi söyler gezelim, çıkalım eğlenelim diye.
hatta bazen bana fenalık gelir bu akşam da evde oturalım diye..
kızlar ben çıkıyorum.
kociş gelecek. yemek filan. sonra yine gelirim
öpüyorum hepinizi. iyi akşamlar:80:
ALLAH bozmasın ne güzelşanslısın tumecim.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nerelere gittiniz yahu ?bende izliyorum lale devrini ama sinir oluyorum şu yeşime ..tek gecede hamile kaldı baksanıza ya :)
gerçekten şanslısın çünki benim kide hep evde oturup tv izliyor ben yokmuşum gibi davranıyor bazen
bana mı küssün
mehaba arkadaşlar nasılsınız. Allah muhabbetinizi artırsın iki gün girmiyorum siteye bir bakıyorum sayflar sayfaları kovalamış.
mineeeeeeeeeee canım inşallah hamişsindir tatlım..topiğimiz şenlensiin inşallah..
merhaba canım evet benim yüzümden çenem düştüde.
ne güzel vakit geçiriyorsunuz işte. sürekli takip etmek istiyorum ama fırsatım olmuyor malesef. şimdi geri dönüp bakacağım kim ne aşamada kimin batı yaklaşmış diye
inşallah canıminşallah yarın sabah tekrarlıycam testi pazarteside dr gitcem
kızlar çok heyecanlıyım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm pazartesi dr gitcem o zaman tam kesin belli olur nolur dua edinde kesinleşsinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?