Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim kocişte gezmeyi sever, bir kere hadi gezelim şuraya gidelim dememişimdir.
sürekli kendi söyler gezelim, çıkalım eğlenelim diye.
hatta bazen bana fenalık gelir bu akşam da evde oturalım diye..

Evet haklısın canım zaten bilinçli yapmadığından emin olmasam çok kırılırım ama laf soktuğum anda telafi etmeye başlıyor allahtan eskisi kadar değil eskiden daha vahimdi.
iyi seyirler ben izlemiyordum ama yer gök aşkla bağlantı yapılınca mecburen izliyorum.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nerelere gittiniz yahu ?bende izliyorum lale devrini ama sinir oluyorum şu yeşime ..tek gecede hamile kaldı baksanıza ya :)

mineeeeeeeeeee canım inşallah hamişsindir tatlım..topiğimiz şenlensiin inşallah..

mehaba arkadaşlar nasılsınız. Allah muhabbetinizi artırsın iki gün girmiyorum siteye bir bakıyorum sayflar sayfaları kovalamış.

merhaba canım evet benim yüzümden çenem düştüde.

ne güzel vakit geçiriyorsunuz işte. sürekli takip etmek istiyorum ama fırsatım olmuyor malesef. şimdi geri dönüp bakacağım kim ne aşamada kimin batı yaklaşmış diye

kızlar çok heyecanlıyım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm pazartesi dr gitcem o zaman tam kesin belli olur nolur dua edinde kesinleşsinnnnn

Canım inşallah Allah pazartesi yüzünü güldürür ve buraya güzel haberlerle gelirsin. yarın test yapmayı düşünüyor musun. belki çizgi daha net çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…