Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar inanın suç benim karıştırıyorum:44:

bak bitanem diyelim çok sayfa birikti açtığında istediğin konuya cvp vermek istiyorsun ama al baştan yapamazssın onun için cvp vermek istediklerinin hepsinin yanında ALINTI YAP YAZIYOR 1ne cvp vereceksen ona tıklıyorsun. onun yanında bide '' varya onada tıklarsan birden çok msjı alıntı yapıp konuya cvp ver dediğinde aralarına sırayla ne istiyorsan yazıyorsun tek tek uğraşmıyorsun :26:anlatabildimmi karışık olmamıştır umarım bizde baştan acemiydik şekerim klavyede f5 basarsan sayfa yenileniyor merak ettiğin herşeyi sor

Son düzenleme:
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

3 birarada kısmını anlamadın ya hafta içi 3akşam kahvedeler (kocişin teyze oğlu ve 1 arkdşları daha ) 6pazardırda hep beraberler ben yalnızım evde yarında istanbul planları var canım

3 birarada kısmını anlamadın ya hafta içi 3akşam kahvedeler (kocişin teyze oğlu ve 1 arkdşları daha ) 6pazardırda hep beraberler ben yalnızım evde yarında istanbul planları var canım

hıııııım anladım canım...
sen 6 pazardır yanlızmısın evdeee???

kuzum yanlız bırakıcam ama ben çıkıyorum yatıcam.
bende boyun fıtığı var ve azmış durumda ağrım var. yatayım uzanayım yoksa uyku bu gece haram bana yatayım barı belki sırt üstü yatarsam uyuyabilirim:44:

iyi geceler bitanem. yarın görşürüz nasipse...
öpüyorum seniiii

:44:hımmmm geçen pazar arkdştaydım yarında arkadşn çocuğunun doğum günü var oraya gideceğim ama kendim kocişte akşama gelirse oda oraya gelir işte oda beni almak için

tamam canım iyi gecelerrrrrrrr sana

:44:hımmmm geçen pazar arkdştaydım yarında arkadşn çocuğunun doğum günü var oraya gideceğim ama kendim kocişte akşama gelirse oda oraya gelir işte oda beni almak için

ohhh neyseki yanlız başına evde kalmıyosun. sıkılır çünkü insan tek başına evde bütün birgün boyunca.
hadi hafta içi alışıyo insan ama hafta sonu evde birini istiyo, çıkıp gezmek istiyo...
neyse ben seni gaza getiripte kocişe bişey yapma
yazık adama

alıştım ben aslında evede alıştım biyere gidelim desede çıkasım gelmiyor adamda haklı ne yapayım yinede seviyom ben kocişi kız dövermiyim hiçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…