Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaaaaaa evet ya unutmuşun bak sen hastalandınmı nevacım.

günaydın şekerler.....

hayırlı pazarlar.....

minecim sonucunu çok merak ediyorum..
bugün üniversite sınavı var..
Allahım sınava giren her öğrencinin emeklerini boşa çıkarmaz inşallah.
sınav olduğu için bu pazar kahvaltısını kocişimle yapacağım...

öğlene kadar iş yokkkkk

uzun zaman sonra kocişle pazar kahvaltısı ayyyy çoook mutlu oldum

hepinizi öptüm

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. – 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadı

semiciğim sende kisten şikayet ediyordun kuzum kesin çözüm diyor adet düzensizliğinede ayyyy çok sevindim

kız mine facede yazdım seni bekliyorum sonuç nee kuzummmm hadi sevindir bizi

neyse ben diyimde okursun nasılsa.
masalcım tüp bebek tedavisinde iğne nedeniyle kabızlık oluyor tatlım ıkınmakta sakıncalı buna dikkat et bazı doktorlar uyarmıyor benimki dr örnğn.

sulecim şok oldum kuzum. ay yandım ben zaten bende var kabızlık problemi.
eyvah eyvah yani
teşekkür ederim bitanem. sen aklına geldikçe yazıyosun ve çoook sağol şekerim

günaydıııııııııııııııııııııııınnnn

nevacım ben duamı 2-3 gün önce bitirdim şekerim. ekleyebilirsin tatlım.

mineeeeeee hadi ama kııızzz. unuttunmu testi yapmayı yoksa:44:

yok canım unutmadım yaptım ama sonuc yine aynı dün ki gibi silik çıktı yine kesin sonuç yarın dr gitcem

sulecim şok oldum kuzum. ay yandım ben zaten bende var kabızlık problemi.
eyvah eyvah yani
teşekkür ederim bitanem. sen aklına geldikçe yazıyosun ve çoook sağol şekerim

MASALCIM 1 TATLI KAŞIĞI ÇÖREK OTUNU ÇİĞNEYEREK YAVAŞ YAVAŞ YUT GÖR BAK KABIZLIK KALIYORMU HEMDE DOĞAL KUZUM
DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA|HASRET
MELODİ|

KIZLAR BİLMİYORUM BELKİ BANA ÖĞLE GELDİ AMA İLK MASAL OLMADI AMA OLMAK ÜZEREYDİ SONRA MİNE LİSTEYİ TAKİP EDİYORUZ SANKİ SIRA SENDEMİ FEBECİM

TUME İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|33|?
SEMİ|50|?
MASALCAN|50|OKUNDU
EDANURLU|60|OKUNDU
MELODİ|50|?
ŞULE|30|?
KIZLAR BU CUMAYA KADAR BİTİRELİM
KALAN=40

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH

27.03.2011
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT..................
MİNE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
EDANURLU|07.04.2011
TUME|09.04.2011 AŞILAMA YAPILDI 7. GÜN
SEMİ|14.04.2011
FEBE|16.04.2011
HASRET41|18.04.2011
MELODİ|20.04.2011
orkide|20.04.2011
NEVA|:26:NE DESEMKİ BİLEMEDİM:44:25.04.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|??

SAYFA SAYFA ONU ARADIM CANIM TAAAA NERELERDE KALMIŞ VALLA KAÇ İSTİYON SÖYLE YAZAYIM

Son düzenleme:

ay sağol nevacım. tek düşündüren şey hamilelikte de kabızlık.
bizde genetik sanırım annemde babamda abımde aynı sorun var. öldürüyo beni.
konuşmaktan en çok nefret ettiğim konudur bu şey. ama sulede yazmış dayanamadım.
neyse bu konuyu kapatalım.

evet nevacım listeye göre gidiyoruz bakalım. inşallah minenin yarın kesinleşir en azından kafasında soru işareti kalmaz acaba olmaz. rabbim hayırlısını versin minem içinde bizim içinde

yok canım unutmadım yaptım ama sonuc yine aynı dün ki gibi silik çıktı yine kesin sonuç yarın dr gitcem

hayırlısı canım benim.
kan testi yaptıklarında bile gün aşırı bakıyolarki kesin sonuç görebilmek için.
sen içini ferah tut bitanem. hakkında hayırlısını iste bol dua et ki bende ediyorum inan bana tatlım.
rabbim göndermiştir inşallah bebişini

ben çıkıyorum canım kociş evde.
söylenmeye başlamadan ben kapatayım.
öpüyorum sizi. yine gelirim şekerler

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

benim adet tarihim 24 dördü 4 gün gecikmeli oldum ya((

bende başlıyacagımda bana bu ay dogum kontrol hapı kullan dedi klomenden kist oluşmuş ben kullanmak istemiyorum şimdi adetliyim ne zaman başlasamki anlamadım

canım ellerine sağlıkbu hamuru istediğimiz şekilde yapabiliyoruz değil mi?pide şekli vs..birde şu çiçekli un kurabiye taraifini de alsam fena olmazteşekkürler şimdiden tatlım..

ohh tumecim keyfini çıkarın ne güzel valla hayırlı pazarlar tatlım..bizde klasik olan pazar gezmelerimize gidicez arkadaşlarla buluşucaz falan.bu arada en yakın arkadaşım hamile 6 senden sonra doğal yolla kaldı gidip karnını seveyim biraz bakarsın bana da bulaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…