Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah ah kaçtım bende ..kociş tutturdu film izliyecez diye mecbur çıktım..film bitti hadi yatmaya 2 dakka yakamı bırakmıyor valla ..daralttı beni adam.bende sen yat ben geliyorum dedim mutfağı falan toplıcam dedim aynen buraya hemengaribim yukarda bekliyo beni..sizinde muhabbet çok güzel ya of hiç yatmak istemiyorum kuzular..

nevaaaaaaaaaa bugün mönün pek bi güzeldi göndersene kız azcık canım çekti valla bide senden sonra şu ıspanaklı pidenin tarifini alcam bebişim olur mu?

neyse ben diyimde okursun nasılsa.
masalcım tüp bebek tedavisinde iğne nedeniyle kabızlık oluyor tatlım ıkınmakta sakıncalı buna dikkat et bazı doktorlar uyarmıyor benimki dr örnğn.

şulecim bende merak ediyorum şu tüp bebek olayını hangi aşamalardan geçiyosun falan banada bi ara başından anlatırmısın sonra ama çıkıcam çünkü eşim söylenmeye başlar nerde kaldın diyede tatlım ..

nevaaaaaaa sanırım yoksun senide öpüyorum tatlım ..iyi gecelerrrrr..54:

nevaaaaaaaaaa bugün mönün pek bi güzeldi göndersene kız azcık canım çekti valla bide senden sonra şu ıspanaklı pidenin tarifini alcam bebişim olur mu?

ne demek tatlım hamurun tarifini vereyim ister ıspanaklı,peynirli,patatesli,pizza,haşhaşlı,kıymalı neyli istersen yap

2.5 bardak sıcağa yakın süt içine yarım fincan şeker,2 kahve fincanı sıvıyağ,5 çay kaş. Tuz,1 yumurtanın akı(sarısı üzerine)unu elerken içine dr .otkerin tek kullanımlık mayası varya,normal mayada olur(yarım kahve fincanı) ama onu önce şekerli sütle 15dk kabartman gerek neyse yumuşak bir hamur elde ediyorsun ben bugün bu hamurla az mayalandırıp 8parçaya bÖldüm açıP içine (yarım pak.erimiş teremyağı,yarım çay bar sıvıyağ varsa azcık yaş haşhaş yoksa da olur)sürdüm çekilmiş ceviz serpip rulO yapıp burgaladım 2ye bölüp düğüm atıp şekil verdim yani 8x2=16 tane çıktı yarım saat tepside kabartıp yumurta sarısına az sıvıyağ ekle sür pişir. Ok

bide yufkayla yapılan bir tarif var herkes çok beğeniyor onuda vereyim
içi için
1 soğanı kavur içine minik doğranmış sucukları koy,sonra garnitürü koy(süzüp)maydanoz doğra

1 yufkayı 4e böl 1 parçayı 2ye katla içine bu içten koy kalın sigara bireği gibi sar üzerine yoğurtlu yumurta ve az sıvıyağlı karışımdan sür yumuşak olsun diye

Aldım elime gitarı kim tutar benii

Son düzenleme:
Ana sayfa'ya Dön »Kurabiyeler
Bonibonlu Papatya Kurabiye

BUNUDA DENEDİM UN KURABİYESİ YAPIP ÇİÇEK ŞEKLİNDE KESİP ORTALARINA BONİBOM KOYDUM ÇOK GÜZEL OLUYOR YARIN ARKDŞMN ÇOCUĞUNUN DOĞUMGÜNÜ VAR ONA YAPACAĞIM

Hııııııııııııım süpermiş bende deniyicem.

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA|HASRET
MELODİ|
KIZLAR BİLMİYORUM BELKİ BANA ÖĞLE GELDİ AMA İLK MASAL OLMADI AMA OLMAK ÜZEREYDİ SONRA MİNE LİSTEYİ TAKİP EDİYORUZ SANKİ SIRA SENDEMİ FEBECİM

TUME İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|33|?
SEMİ|50|?
MASALCAN|50|?
EDANURLU|60|OKUNDU
MELODİ|50|?
ŞULE|30|?
KIZLAR BU CUMAYA KADAR BİTİRELİM
KALAN=40

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH
TUMECİM AŞILAMA YAPTIRDIĞIN İÇİN ÖNCE SANA OKUYALIM BİTANEM HERKEZ ALIRSA ÇOK İYİ OLUR ARKADAŞLAR.

27.03.2011
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT..................
MİNE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
EDANURLU|07.04.2011
TUME|09.04.2011 AŞILAMA YAPILDI 7. GÜN
SEMİ|14.04.2011
FEBE|16.04.2011
HASRET41|18.04.2011
MELODİ|20.04.2011
orkide|20.04.2011
NEVA|:26:NE DESEMKİ BİLEMEDİM:44:25.04.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|??

SAYFA SAYFA ONU ARADIM CANIM TAAAA NERELERDE KALMIŞ VALLA KAÇ İSTİYON SÖYLE YAZAYIM

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…