şu kızım nerede varya deli ettiler beni ya
Onumu izliyorsun? çok salak bir dizi
şulecim bende merak ediyorum şu tüp bebek olayını hangi aşamalardan geçiyosun falan banada bi ara başından anlatırmısın sonra ama çıkıcam çünkü eşim söylenmeye başlar nerde kaldın diyede tatlım ..
tabi melodicim nezaman istersen.
saol canım benim ..iyi gecelerr ..öpüyorum
nevaaaaaaaaaa bugün mönün pek bi güzeldi göndersene kız azcık canım çekti vallabide senden sonra şu ıspanaklı pidenin tarifini alcam bebişim olur mu?
ne demek tatlım hamurun tarifini vereyim ister ıspanaklı,peynirli,patatesli,pizza,haşhaşlı,kıymalı neyli istersen yap
2.5 bardak sıcağa yakın süt içine yarım fincan şeker,2 kahve fincanı sıvıyağ,5 çay kaş. Tuz,1 yumurtanın akı(sarısı üzerine)unu elerken içine dr .otkerin tek kullanımlık mayası varya,normal mayada olur(yarım kahve fincanı) ama onu önce şekerli sütle 15dk kabartman gerek neyse yumuşak bir hamur elde ediyorsun ben bugün bu hamurla az mayalandırıp 8parçaya bÖldüm açıP içine (yarım pak.erimiş teremyağı,yarım çay bar sıvıyağ varsa azcık yaş haşhaş yoksa da olur)sürdüm çekilmiş ceviz serpip rulO yapıp burgaladım 2ye bölüp düğüm atıp şekil verdim yani 8x2=16 tane çıktı yarım saat tepside kabartıp yumurta sarısına az sıvıyağ ekle sür pişir. Ok
bide yufkayla yapılan bir tarif var herkes çok beğeniyor onuda vereyim
içi için
1 soğanı kavur içine minik doğranmış sucukları koy,sonra garnitürü koy(süzüp)maydanoz doğra
1 yufkayı 4e böl 1 parçayı 2ye katla içine bu içten koy kalın sigara bireği gibi sar üzerine yoğurtlu yumurta ve az sıvıyağlı karışımdan sür yumuşak olsun diye
Aldım elime gitarı kim tutar benii
Ana sayfa'ya Dön »Kurabiyeler
Bonibonlu Papatya Kurabiye
BUNUDA DENEDİM UN KURABİYESİ YAPIP ÇİÇEK ŞEKLİNDE KESİP ORTALARINA BONİBOM KOYDUM ÇOK GÜZEL OLUYOR YARIN ARKDŞMN ÇOCUĞUNUN DOĞUMGÜNÜ VAR ONA YAPACAĞIM
şuleciğim kociş nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?