ne demek tatlım hamurun tarifini vereyim ister ıspanaklı,peynirli,patatesli,pizza,haşhaşlı,kıymalı neyli istersen yap
2.5 bardak sıcağa yakın süt içine yarım fincan şeker,2 kahve fincanı sıvıyağ,5 çay kaş. Tuz,1 yumurtanın akı(sarısı üzerine)unu elerken içine dr .otkerin tek kullanımlık mayası varya,normal mayada olur(yarım kahve fincanı) ama onu önce şekerli sütle 15dk kabartman gerek neyse yumuşak bir hamur elde ediyorsun ben bugün bu hamurla az mayalandırıp 8parçaya bÖldüm açıP içine (yarım pak.erimiş teremyağı,yarım çay bar sıvıyağ varsa azcık yaş haşhaş yoksa da olur)sürdüm çekilmiş ceviz serpip rulO yapıp burgaladım 2ye bölüp düğüm atıp şekil verdim yani 8x2=16 tane çıktı yarım saat tepside kabartıp yumurta sarısına az sıvıyağ ekle sür pişir. Ok
bide yufkayla yapılan bir tarif var herkes çok beğeniyor onuda vereyim
içi için
1 soğanı kavur içine minik doğranmış sucukları koy,sonra garnitürü koy(süzüp)maydanoz doğra
1 yufkayı 4e böl 1 parçayı 2ye katla içine bu içten koy kalın sigara bireği gibi sar üzerine yoğurtlu yumurta ve az sıvıyağlı karışımdan sür yumuşak olsun diye
Aldım elime gitarı kim tutar benii
bende başlıyacagımda bana bu ay dogum kontrol hapı kullan dedi klomenden kist oluşmuş ben kullanmak istemiyorum şimdi adetliyim ne zaman başlasamki anlamadım
canım ellerine sağlıkbu hamuru istediğimiz şekilde yapabiliyoruz değil mi?pide şekli vs..birde şu çiçekli un kurabiye taraifini de alsam fena olmaz teşekkürler şimdiden tatlım..
Karnım acıktı
Dur ben yapayım pideyi şimdi
merhaba kızlar.
sulecim şok oldum kuzum. ay yandım ben zaten bende var kabızlık problemi.
eyvah eyvah yani
teşekkür ederim bitanem. sen aklına geldikçe yazıyosun ve çoook sağol şekerim
ay sağol nevacım. tek düşündüren şey hamilelikte de kabızlık.
bizde genetik sanırım annemde babamda abımde aynı sorun var. öldürüyo beni.
konuşmaktan en çok nefret ettiğim konudur bu şey. ama sulede yazmış dayanamadım.
neyse bu konuyu kapatalım.
Masalcım pardon hayatım afedersin.
Tüp bebekte bu sorun kaçınılmaz olduğundan benim yaşadığım sıkıntıyı yaşama istedim.
Yardımcı olmaya çalıştım.
ya kızlar benim kociş hala gelmedi sınav bukadar sürermiki tlf,nuda almadı yasakmış merak ettim.
bişey olmaz merak etme takılmıştır bir yere
biyere takılıcağını sanmıyorum banasöz vermişti birlikte bişeyler yapıcaktık başına bişeymi geldi ALLAH korusun.
bunu nasıl koydum anlamadım.
ay sağol nevacım. tek düşündüren şey hamilelikte de kabızlık.
bizde genetik sanırım annemde babamda abımde aynı sorun var. öldürüyo beni.
konuşmaktan en çok nefret ettiğim konudur bu şey. ama sulede yazmış dayanamadım.
neyse bu konuyu kapatalım.
Masalcım pardon hayatım afedersin.
Tüp bebekte bu sorun kaçınılmaz olduğundan benim yaşadığım sıkıntıyı yaşama istedim.
Yardımcı olmaya çalıştım.
ay aşkolsun şekerim sana nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum sağol söylediğin için bitanem.
bu arada sana bişey daha sorucam. transferde veya yumurta toplama işleminden önce lavman yapıldımı sana yada 1 gece önceden lavman yap da gel dendimi bitanem.
bana verdikleri broşürde öyle yazıyo da ondan sordum.
demekki kabızlıktan dolayı lavmöan yaptırıyolar yani öyle yazıyo broşürde. onlar söylemeyebilir kabızlığıda ondan dedim. ay karmakarışık yazdım galiba:44:
nevacııım sen hala adet olmadınmı şekerim. Merak ettim valla:26:
P.tesi sende dr gidecekmisin canım benim???
bat tarihimi değiştirdimya bebeğim 2 gün leke şeklinde geldi bugün biraz fazlalaştı oldum diyorum işte:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?