Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

karnım acıktı

dur ben yapayım pideyi şimdi

MASALCIM 1 TATLI KAŞIĞI ÇÖREK OTUNU ÇİĞNEYEREK YAVAŞ YAVAŞ YUT GÖR BAK KABIZLIK KALIYORMU HEMDE DOĞAL KUZUM
DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA|HASRET
MELODİ|

TUME İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|33|?
SEMİ|50|?
MASALCAN|50|OKUNDU
EDANURLU|60|OKUNDU
MELODİ|50|?
ŞULE|30|?
HASRET41|40|?

KIZLAR BU CUMAYA KADAR BİTİRELİM
KALAN=40

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH

27.03.2011
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT..................
MİNE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
EDANURLU|07.04.2011
TUME|09.04.2011 AŞILAMA YAPILDI 7. GÜN
SEMİ|14.04.2011
FEBE|16.04.2011
HASRET41|16.04.2011
MELODİ|20.04.2011
orkide|24.04.2011
NEVA|:26:NE DESEMKİ BİLEMEDİM:44:25.04.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|??

SAYFA SAYFA ONU ARADIM CANIM TAAAA NERELERDE KALMIŞ VALLA KAÇ İSTİYON SÖYLE YAZAYIM

Son düzenleme:
nevacım merhaba nasılsın. tume için kalan 40 ayetel kürsiyi ben alabilir miyim. bu arada benim bat'ım 16/04/2011 canım 18'i değil.

bende başlıyacagımda bana bu ay dogum kontrol hapı kullan dedi klomenden kist oluşmuş ben kullanmak istemiyorum şimdi adetliyim ne zaman başlasamki anlamadım

canım soğan kürüne adetinin üzerine 7 gün ekle öyle başla mesela ben 6 gün oluyorum 6+7=13 adetin 13. Günü başlayacağım sonra 2. Adetime 10 gün kala başlıcam 7 gün yapacağım öğlen akşam aç karnına canım.bende düşündüm yaa hamile kalırsam zararı olmazmı diye olmuyormuş sadece hamile kaldığını duydugun an bırakacaksın kürü bu kadar

canım ellerine sağlıkbu hamuru istediğimiz şekilde yapabiliyoruz değil mi?pide şekli vs..birde şu çiçekli un kurabiye taraifini de alsam fena olmazteşekkürler şimdiden tatlım..

evet canım nasıl istersen ben mesela kıymalı yapacaksam küçük pide şeklinde yapıyorum ister aç 4e bil sigara böreği gibi sar sana kalmış

un kurabiyesi
1 pak oda sıcaklığında margarin
1 kahve fincanı sıvıyağ
1 bardak pudra şekeri(isteğe göre azaltılabilir)
4 yemek kaş. Nişasta
aldığı kadar un
1cm kalınlığında aç çiçek kalıplarıyla kes oratalarına bonibon koy hafif pembeleşinceye kadar pişir beyaza yakın olacak ok

Karnım acıktı

Dur ben yapayım pideyi şimdi

pide deyince aklıma geldi ramazan pidesini ortadan 2 ye bölüp alt kısmını ıslayıp tepside bekletiyorsun üzerine kaşar sucuk ne istiyorsan pizza yapıyorsun çok güzel oluyor aklınızda bulunsun ramazanda bayat ekmeklerin kurtarıcısı oluyor

sulecim şok oldum kuzum. ay yandım ben zaten bende var kabızlık problemi.
eyvah eyvah yani
teşekkür ederim bitanem. sen aklına geldikçe yazıyosun ve çoook sağol şekerim

bendede vardı bu sorun tatlım bide doktorlar uyarmayınca tam olmuştu.
ama sen şanlısın hayatım çünkü çözümü olmayan bi durum değil tedaviye başlamdan önce hergün bi avuç kabak çekirdeği yemen yeterli.

bu arada merhaba...
şimdi geldim eve anneme kahvaltıya gittik.
kociş bi arkadaşına gitti bende pc başına

Ay bu komedi dükkanına bayılıyorum çok güldüm yaaa

bende kurabiyemi yapayımda pişssin akşam üstü çarşıya gideceğim hediye alıp oradan arkdşa geçerim

nevacııım sen hala adet olmadınmı şekerim. merak ettim valla:26:
p.tesi sende dr gidecekmisin canım benim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…