şule hoşgeldin ..iyiiyiz canım sen nasılsın bakalım?
orkidecim ben karnıbahar aldım bugün onu yapıcam.yanınada makarna ve şehriye çorbası.. karnıbahara bayılıyorummmmm... eşim bişe demese haftada 1 yaparım :125::125:
orkidecim ben karnıbahar aldım bugün onu yapıcam.yanınada makarna ve şehriye çorbası.. karnıbahara bayılıyorummmmm... eşim bişe demese haftada 1 yaparım :125::125:
cnm mutsuz olmana gerek yok..evet acılı bişe ama dayanılamayacak bişe değil.sen bir kez hamile kaldığına görede önemli bişe yoktur içini rahat tut.valla canım iyi olmak için elimden geleni yapıyorum ama yarın hsg çekilicem o yüzden mutsuz husursuz endişeliyim ..korkuyorum sanırım..:18::18:
iyiyim bitanem sağol sen nasılsın?? cumartesi gezdim pazarda misafirim vardı.gelemedim hiç..hoşgeldin febecim nasılsın tatlım.
2-3 gün görüşemedik.
iyi fikir bendede vardı karnıbahar onu yapabilirim bende
valla canım iyi olmak için elimden geleni yapıyorum ama yarın hsg çekilicem o yüzden mutsuz husursuz endişeliyim ..korkuyorum sanırım..:18::18:
canım anestezi ile çektireceksin değil mi???
cnm mutsuz olmana gerek yok..evet acılı bişe ama dayanılamayacak bişe değil.sen bir kez hamile kaldığına görede önemli bişe yoktur içini rahat tut.
bana gelmeden önce ağrı kesici için demişlerdi...
iyiyim bitanem sağol sen nasılsın?? cumartesi gezdim pazarda misafirim vardı.gelemedim hiç..
oleyyyyyy
kıymalımı yapıyosun sende??
ben brokoliyede bayılırım onuda benimki hiç yemez ama karnıbaharı sık olmamak kaydıyla yaptığım zaman yiyo çok şükür. bu arada çiğken bencede çok güzellllinşallah dediğin gibi olur şulecim..
febecim bende karnıbaharı çok severim..
özellikle çiğ olarak tüketmeyi, salatalara süper yakışıyor...hele ki kızartması offfffffff..
ama benim kociş sevmez.bu da kokudan kaynaklı zaten..
oh afiyet olsun şekerim :)benimde eşim yemez çok yemek seçiyo onun yüzünden bende yiyemiyorum zaten..
valla canım iyi olmak için elimden geleni yapıyorum ama yarın hsg çekilicem o yüzden mutsuz husursuz endişeliyim ..korkuyorum sanırım..:18::18:
canım anestezi ile çektireceksin değil mi???
Anladım canım ALLAH yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum.
melodicim bu hsg rahim filmimi.
evet tatlım aneztezi ile çektiricem ..böle şeyler beni çok kasıyo ya..kürtaja gittiğim günü anımsatıyo ne çok üzülüp ağlamıştım zor günlerdi ..
inşallah dediğin gibi olur şulecim..
febecim bende karnıbaharı çok severim..
özellikle çiğ olarak tüketmeyi, salatalara süper yakışıyor...hele ki kızartması offfffffff..
ama benim kociş sevmez.bu da kokudan kaynaklı zaten..
ben anestezisiz çektirmiştim hiçbirşey hissetmemiştim.
ama çektirmeden 1 gün önce antibiyotik ve ağrı kesici vermişti. olası bi enfeksiyona karşı
Rabbim hepimize tez zamanda en sevdiğimiz efendimizin yüzünün nuru hürmetine gül kokusu hatrına sağlıklı evlatlar versin, kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.
ayyy ben hsg de delirmiştim resmen az kalsın doktorun yüzüne tekmeyi bascaktım tamda ayağımın dibindeydi zatennn.gel bana vur der gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?