Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şule hoşgeldin ..iyiiyiz canım sen nasılsın bakalım?

valla canım iyi olmak için elimden geleni yapıyorum ama yarın hsg çekilicem o yüzden mutsuz husursuz endişeliyim ..korkuyorum sanırım..:18::18:

orkidecim ben karnıbahar aldım bugün onu yapıcam.yanınada makarna ve şehriye çorbası.. karnıbahara bayılıyorummmmm... eşim bişe demese haftada 1 yaparım :125::125:

iyi fikir bendede vardı karnıbahar onu yapabilirim bende

inşallah dediğin gibi olur şulecim..

febecim bende karnıbaharı çok severim..
özellikle çiğ olarak tüketmeyi, salatalara süper yakışıyor...hele ki kızartması offfffffff..

ama benim kociş sevmez.bu da kokudan kaynaklı zaten..

orkidecim ben karnıbahar aldım bugün onu yapıcam.yanınada makarna ve şehriye çorbası.. karnıbahara bayılıyorummmmm... eşim bişe demese haftada 1 yaparım :125::125:

oh afiyet olsun şekerim :)benimde eşim yemez çok yemek seçiyo onun yüzünden bende yiyemiyorum zaten..

valla canım iyi olmak için elimden geleni yapıyorum ama yarın hsg çekilicem o yüzden mutsuz husursuz endişeliyim ..korkuyorum sanırım..:18::18:
cnm mutsuz olmana gerek yok..evet acılı bişe ama dayanılamayacak bişe değil.sen bir kez hamile kaldığına görede önemli bişe yoktur içini rahat tut.

bana gelmeden önce ağrı kesici için demişlerdi...

hoşgeldin febecim nasılsın tatlım.
2-3 gün görüşemedik.
iyiyim bitanem sağol sen nasılsın?? cumartesi gezdim pazarda misafirim vardı.gelemedim hiç..
iyi fikir bendede vardı karnıbahar onu yapabilirim bende

oleyyyyyy
kıymalımı yapıyosun sende??

Rabbim hepimize tez zamanda en sevdiğimiz efendimizin yüzünün nuru hürmetine gül kokusu hatrına sağlıklı evlatlar versin, kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.

ben anestezili çektiricem zaten kuşum acısından ziyade sonucundan korkuyo gibiyim hayırlısı inşallah sonuçlar iyi çıkar ..

ben brokoliyede bayılırım onuda benimki hiç yemez ama karnıbaharı sık olmamak kaydıyla yaptığım zaman yiyo çok şükür. bu arada çiğken bencede çok güzellll

oh afiyet olsun şekerim :)benimde eşim yemez çok yemek seçiyo onun yüzünden bende yiyemiyorum zaten..

saol tatlım ama kış bittiği için artık yiyemeyeceğim bende özlüyorum çook..bu senenin son karnıbaharı yani benim için..

bende şu sulu ultrasyondan korkuyorum hsg çektirdiyseniz korkmayın diyolar ama yinede aklıma geliyor hsg kolay geçmişti benim hiç bişey anlamamıştım

canım anestezi ile çektireceksin değil mi???

evet tatlım aneztezi ile çektiricem ..böle şeyler beni çok kasıyo ya..kürtaja gittiğim günü anımsatıyo ne çok üzülüp ağlamıştım zor günlerdi ..

ayyy ben hsg de delirmiştim resmen az kalsın doktorun yüzüne tekmeyi bascaktım tamda ayağımın dibindeydi zatennn.gel bana vur der gibi

inşallah tumecim
bende karnıbahara bayılırım özellikle kızartıp üzerine sarmısaklı yoğurt dökülünce
aynen benim kocişte yemez ama ben kendime yapıyorum okadar çok yemek seçiyorki

ben anestezisiz çektirmiştim hiçbirşey hissetmemiştim.
ama çektirmeden 1 gün önce antibiyotik ve ağrı kesici vermişti. olası bi enfeksiyona karşı

masalım bende anestezisiz çektirdim..
ölüyorum sandım, çığlık çığlığa hastaneyi ayağa kaldırdım valla.
Allahım bir daha yaşatmasın bana bunu..
bir daha böyle bir şeye gerek olursa, anestezi ile çektireceğim artık..

üstelik antibiyotik ve ağrı kesici bende kullandım..
gerçi ben jinekolojik muayeneyi bile zor tolere ediyorum.
her muayene ve aşılama benim için kabus..

düşünsene canım kendimi ne kadar kasıyorsam artık plastik spekulum kırılıyor

hoşgeldin canım...

amin ainşallah rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu

:
ayyy ben hsg de delirmiştim resmen az kalsın doktorun yüzüne tekmeyi bascaktım tamda ayağımın dibindeydi zatennn.gel bana vur der gibi

ay alemsin valla güldürdün beni saolasın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…