Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siz bu kadar acı çektiginizi söylüyorsun benim canım hiç ama hiç yanmadı çok kolay geçti tabi acı oldu ama dayanamayacak gibi degil ama ordakiler dedi korktugun kadar ses çıkartmadın diye

oh maşallah tumecim amma kuvetliymişin sen
ay şaka bi yanada allah yardımcın olsun tatlım, zor senin için. çok şükür bende yok.
ilk gittiğimde çoook korkmuş ve utanmıştım ama artık alıştım. baksana Türkiyenin her yerine gidip gösterebilecek pozisyondayım

ayyyy seni yerim ben yaaaa

siz bu kadar acı çektiginizi söylüyorsun benim canım hiç ama hiç yanmadı çok kolay geçti tabi acı oldu ama dayanamayacak gibi degil ama ordakiler dedi korktugun kadar ses çıkartmadın diye

ayyy bende valla hiçbirşey hissetmemiştim. sadece korkudan kasılmıştım

masalım cidden ya herkes gördü valla

canım bizim en güçlü kaslarımız oradaki kaslarımızmış...

valla benim için her doktor kabus, ben masaya yatarken gözlerim doluyor, başlıyorum ağlamaya..

doktor da şaşırıyor.
düşünsene karşısında infertilite tedavisi gören biri ama masayı görünce başlıyor zırlamaya

bu aşılamamda masya yattığımda sakindim..
ne zamanki doktoru gördüm başladım ağlamaya, iki kolumu iki tarafta ebe tuttu, sanırım doktora tekme atma ihtimalime karşı bacaklar masaya bağlandı, ama ben çığlık çığlığa

düşünsene ben ve doktor dışında odaya diğer ebeler de geldi, bir de bir kaç hasta bakıcı

ayyy rezil olmuştum

Son düzenleme:

ay canım ya. zaten yaşadıklarımız kolay değil ama seninki dahada zor şekerim

bağlatma kuzum bacaklarını, şöle sağ bacağını geriye doğru çek dr un suratını hedef alıp tüm gücünle ileri doğru fırlat bacağını

ay canım ya. zaten yaşadıklarımız kolay değil ama seninki dahada zor şekerim

günün birinde hamile kalırsam, normal doğum da yapamam herhalde ben....

zaten hamiş kalırsam sezeyanla kistim de alınacak :))))))

ay inşallah böyle bir şey olur

bağlatma kuzum bacaklarını, şöle sağ bacağını geriye doğru çek dr un suratını hedef alıp tüm gücünle ileri doğru fırlat bacağını
şekerim zonguldakta bağlamıyorlardı bacaklarımı burda bağladılar..

ama bağlamasalardı görürdü o doktor gününü....

spekulumu sanırsam yarım yamalak taktı adam.. ıkın diyor bana rahim ağzını görememiş..
yandaki paravan gibi yerde aşılama yaptıran bir kadın daha vardı..
kadının sesi çıkmadı valla. gık demedi.. ben tam cadı, bir dakika susmadım.. konuşmadıysam da ağladım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…