masalım bende anestezisiz çektirdim..
ölüyorum sandım, çığlık çığlığa hastaneyi ayağa kaldırdım valla.
Allahım bir daha yaşatmasın bana bunu..
bir daha böyle bir şeye gerek olursa, anestezi ile çektireceğim artık..
üstelik antibiyotik ve ağrı kesici bende kullandım..
gerçi ben jinekolojik muayeneyi bile zor tolere ediyorum.
her muayene ve aşılama benim için kabus..
düşünsene canım kendimi ne kadar kasıyorsam artık plastik spekulum kırılıyor
hoşgeldin canım...
amin ainşallah rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu
ayyy ben hsg de delirmiştim resmen az kalsın doktorun yüzüne tekmeyi bascaktım tamda ayağımın dibindeydi zatennn.gel bana vur der gibi
evet tatlım rahim filmi tüplere bakacaklar ne var ne yok diye ..inşallah yoktur bişey de rahatlarım biraz..
oh maşallah tumecim amma kuvetliymişin sen
ay şaka bi yanada allah yardımcın olsun tatlım, zor senin için. çok şükür bende yok.
ilk gittiğimde çoook korkmuş ve utanmıştım ama artık alıştım. baksana Türkiyenin her yerine gidip gösterebilecek pozisyondayım
ay şaka bi yanada allah yardımcın olsun tatlım, zor senin için. çok şükür bende yok.
ilk gittiğimde çoook korkmuş ve utanmıştım ama artık alıştım. baksana Türkiyenin her yerine gidip gösterebilecek pozisyondayım
siz bu kadar acı çektiginizi söylüyorsun benim canım hiç ama hiç yanmadı çok kolay geçti tabi acı oldu ama dayanamayacak gibi degil ama ordakiler dedi korktugun kadar ses çıkartmadın diye
ay febe yaaaaa
vursaydın kız hıncını alırdın hiç olmazsa
masalım cidden ya herkes gördü valla
canım bizim en güçlü kaslarımız oradaki kaslarımızmış...
valla benim için her doktor kabus, ben masaya yatarken gözlerim doluyor, başlıyorum ağlamaya..
doktor da şaşırıyor.
düşünsene karşısında infertilite tedavisi gören biri ama masayı görünce başlıyor zırlamaya
bu aşılamamda masya yattığımda sakindim..
ne zamanki doktoru gördüm başladım ağlamaya, iki kolumu iki tarafta ebe tuttu, sanırım doktora tekme atma ihtimalime karşı bacaklar masaya bağlandı, ama ben çığlık çığlığa
düşünsene ben ve doktor dışında odaya diğer ebeler de geldi, bir de bir kaç hasta bakıcı
ayyy rezil olmuştum
bağlatma kuzum bacaklarını, şöle sağ bacağını geriye doğru çek dr un suratını hedef alıp tüm gücünle ileri doğru fırlat bacağını
masalım cidden ya herkes gördü valla
canım bizim en güçlü kaslarımız oradaki kaslarımızmış...
valla benim için her doktor kabus, ben masaya yatarken gözlerim doluyor, başlıyorum ağlamaya..
doktor da şaşırıyor.
düşünsene karşısında infertilite tedavisi gören biri ama masayı görünce başlıyor zırlamaya
bu aşılamamda masya yattığımda sakindim..
ne zamanki doktoru gördüm başladım ağlamaya, iki kolumu iki tarafta ebe tuttu, sanırım doktora tekme atma ihtimalime karşı bacaklar masaya bağlandı, ama ben çığlık çığlığa
düşünsene ben ve doktor dışında odaya diğer ebeler de geldi, bir de bir kaç hasta bakıcı
ayyy rezil olmuştum
ay canım ya. zaten yaşadıklarımız kolay değil ama seninki dahada zor şekerim
şekerim zonguldakta bağlamıyorlardı bacaklarımı burda bağladılar..bağlatma kuzum bacaklarını, şöle sağ bacağını geriye doğru çek dr un suratını hedef alıp tüm gücünle ileri doğru fırlat bacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?