bağlatma kuzum bacaklarını, şöle sağ bacağını geriye doğru çek dr un suratını hedef alıp tüm gücünle ileri doğru fırlat bacağını
şekerim zonguldakta bağlamıyorlardı bacaklarımı burda bağladılar..
ama bağlamasalardı görürdü o doktor gününü....
spekulumu sanırsam yarım yamalak taktı adam.. ıkın diyor bana rahim ağzını görememiş..
yandaki paravan gibi yerde aşılama yaptıran bir kadın daha vardı..
kadının sesi çıkmadı valla. gık demedi.. ben tam cadı, bir dakika susmadım.. konuşmadıysam da ağladım
şekerim zonguldakta bağlamıyorlardı bacaklarımı burda bağladılar..
ama bağlamasalardı görürdü o doktor gününü....
spekulumu sanırsam yarım yamalak taktı adam.. ıkın diyor bana rahim ağzını görememiş..
yandaki paravan gibi yerde aşılama yaptıran bir kadın daha vardı..
kadının sesi çıkmadı valla. gık demedi.. ben tam cadı, bir dakika susmadım.. konuşmadıysam da ağladım
geliyorum:
fabecim bu tutumun sadece doktorlara mahsus dimi
kuzucum korkma bakma burda esip gürlediğime şaka yapıyorum kedi gibiyimdir bennn ama haksızlığa dayanamam..
cnm benim yaa özel değilse sen neden kürtaj oldun??
çünkü minnak zamansız geldi tatlım..ilaç kullanıyordum antibiyotik koltuk altlarımda apseler vardı falan neyse korunuyodum zaten tek birgün korunmadık hamile kalmışım anlamadım zaten 6 haftalıktı anladığımda gelişimi durdu ilaçlar etkilemiş dedi doktor 8 haftalıkken veda ettik bebeğimize ben kendimi çok suçladım anlayamadım diye ama olan oldu..
hıııım aynı şeyden bahsediyoruz bende çektirmek istiyorum fiyatıyla ilgili bi bilgin varmı?
hı rahatladım ya ALLAH muhafaza bi yanlış yaparsam uzakta sayılmayız ağzımı burnumu kırar dikkat edeyim dedim.
bende haksızlık karşısında kayınvalidemler dışında asla sessiz kalmam.
hıııım aynı şeyden bahsediyoruz bende çektirmek istiyorum fiyatıyla ilgili bi bilgin varmı?
kız sen dr la kendini birmi tutuyosun????? sana kıyabilirmiyim ben hiç???? dr ları hiç sevmiyorum yaaaaa
amin canım inşallah ya bebişler tez vakitte sağlıcakla gelsinler...
ayyy neler neler yaşıyoruz...
inşallah bebişlerimize kavuşuruz da hayatımızdaki bu yaşantılar sadece anı olarak kalır
canım 378 tl özel tıp merkezi benim anestezili ama bu anestezi olmadan 278tl
çççççççççççççççooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk taaaaaaaaaaaaaaatttttlııııııııııııııııııısssssssıııııııııııııınnnnnnnnn
canım ya sen beni güldürdün ALLAHTA seni güldürsün inşallah.
bu arada bende artık bütün dr nefret ediyorum
çünkü minnak zamansız geldi tatlım..ilaç kullanıyordum antibiyotik koltuk altlarımda apseler vardı falan neyse korunuyodum zaten tek birgün korunmadık hamile kalmışım anlamadım zaten 6 haftalıktı anladığımda gelişimi durdu ilaçlar etkilemiş dedi doktor 8 haftalıkken veda ettik bebeğimize ben kendimi çok suçladım anlayamadım diye ama olan oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?