Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy pis adam zaten o spekulumada çok sinir oluyorum bennnn

ayyy neler neler yaşıyoruz...

inşallah bebişlerimize kavuşuruz da hayatımızdaki bu yaşantılar sadece anı olarak kalır

kuzucum korkma bakma burda esip gürlediğime şaka yapıyorum kedi gibiyimdir bennn ama haksızlığa dayanamam..

hı rahatladım ya ALLAH muhafaza bi yanlış yaparsam uzakta sayılmayız ağzımı burnumu kırar dikkat edeyim dedim.

bende haksızlık karşısında kayınvalidemler dışında asla sessiz kalmam.

cnm benim yaa özel değilse sen neden kürtaj oldun??

çünkü minnak zamansız geldi tatlım..ilaç kullanıyordum antibiyotik koltuk altlarımda apseler vardı falan neyse korunuyodum zaten tek birgün korunmadık hamile kalmışım anlamadım zaten 6 haftalıktı anladığımda gelişimi durdu ilaçlar etkilemiş dedi doktor 8 haftalıkken veda ettik bebeğimize ben kendimi çok suçladım anlayamadım diye ama olan oldu..

hmm cnm yaaa nasip işte suçlama kendini dikkat etmişsin sonuçta...

hı rahatladım ya ALLAH muhafaza bi yanlış yaparsam uzakta sayılmayız ağzımı burnumu kırar dikkat edeyim dedim.

bende haksızlık karşısında kayınvalidemler dışında asla sessiz kalmam.

kız sen dr la kendini birmi tutuyosun????? sana kıyabilirmiyim ben hiç???? dr ları hiç sevmiyorum yaaaaa

kız sen dr la kendini birmi tutuyosun????? sana kıyabilirmiyim ben hiç???? dr ları hiç sevmiyorum yaaaaa

çççççççççççççççooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk taaaaaaaaaaaaaaatttttlııııııııııııııııııısssssssıııııııııııııınnnnnnnnn
canım ya sen beni güldürdün ALLAHTA seni güldürsün inşallah.

bu arada bende artık bütün dr nefret ediyorum

ayyy neler neler yaşıyoruz...

inşallah bebişlerimize kavuşuruz da hayatımızdaki bu yaşantılar sadece anı olarak kalır
amin canım inşallah ya bebişler tez vakitte sağlıcakla gelsinler...

amin cnm inşş en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz yüzümüz güler hepimizin.

Rabbim doktora düşürmesin ama eksikliğini de göstermesin inşallah

son olsun inşallah RABBİM bidaha yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…