Bende üzülüyorum ama vicdanı olanlar üzülür onların vicdanı olduğunu düşünmüyorum.
Evet biliyorum geçecek inşallah canım.
sen bu topiğin neferisin hep birlikte başarıcaz sabırla metanetle ve deneyerek
ben 6. yılıma geldiğimde sen 9. yılında olucaksın bellimi olur belki seninde 2 tane nur topu gibi evladın olur dimi semicim sadece bizi cesaretlendirip bizim için güzel dileklerde bulunup kendini saf dışı bırakma lütfen bence cesaretini kıran seni korkutan her ne ise onu bi kenara atabilicek güce sahipsin.
teşekkür ederim canım.bakalım zaman ne gösterecek.hakkımızda hayırlısı.
bu akşam birileriyle konuşmaya ihtiyacım vardı.gelemene çok sevindim.tekrar teşekkür ederim.
ben çıkıyorum artık canım.bebişime 2 ay kadar önce bir cici almıştım.onunla yatayım bu akşam.kocişte yok zaten.
iyi geceler tatlım.öptüm
hıım semicim senin kocişin numarasını alabilirmiyim canım.
teşekkür edilicek kadar bişey yapabildiysem ne mutlu bana.
evet hayırlısı tabi ama adım atmanın vaktidir bence
bende seninle sohped edebildiğime çok sevindim beni masaldan nevadan tumeden pek fark etmiyodun oooooooohhhh nihayet birebir sohped edebildik
ozaman bebeğinin kendiyle uyuman dileklerimle ALLAH rahatlık versin
işe yaramaz tatlım.kocişim sağolsun bu konuda yükü tamamen benim omuzlarıma atmış durumda.
hım tamam ben suçluyu buldum.kociş
evet ya beni hiç cesaretlendirmiyor.
hayatım ne yapıcaz.aşılama yaptıralım mı derim tekrar mesela.bakar suratıma öyle ağzından belli belirsiz 2 kelime ancak çıkar.ben düşünürüm,ben araştırırım,ben karar veririm.
anlatırım bak böyle böyle diye tamam o zaman yaptıralım der hepsi o.pazardan soğan alayımmı diye soruyorum sanki.
masal anlatmıştı tüp bebekte eşinin nekadar destek olduğunu.öyle olsa bende belki hareketlenicem ama nerde
kız valla sen bu soruyu sorana kadar dillendirmemişim ben bu derdimi şimdi farkına varıyorum
sorarım ben ona.zaten uyuz ouyorum ağzından 2 kelimeyi zor alıyorum.ay ebn kzıdım galiba
neyse susayım
yok tatlım ya ben yeni eski ayırmamda yeni arkadaşı tanıyacak sohbet edecek vaktim olmadı 2 haftadır doğru düzgün gelemedim problemlerden dolayı biliyorsun.o yüzdendir canım.
hıııım bende suçlunun kim olduğundan emin oldum bencede sen onu bi döv kendine gelsin
elini taşın altına koysun azcık hadi hayatım neyi bekliyoruz desin
denemiş biri olarak söylüyorum zaten sıkıntının büyük kısmı bayanlarda bari biraz yüreklendirsin onların tedavidekiişi sadece 15 dakika kalan kısmına seyirciler
hırpala sen kocişini azcık semicim bi silkelensinde işin motive kısmını üstlensin bari
ay yok canım uğraşamam onunla.daha beter sinirlenmekten başka birşeye yaramaz.6 yıldır tanımdım artık değişmez.
ya bende hiç suç yok tabi
hhheehehee akladım kendimi yine kulakları çınlasın neva gibi yağ gibi üste çıktım
tamam canım.ben kaçtım
sanada Allah rahatlık versin.görüşürüzzzzz
günaydın şulecimm...
işe gitmeden bir bakayım dedim..
sabah yine idrar testi yaptım..
çizgim hala silik ama düne göre daha belirgin...
yarın dananın kuyruğu kopacak valla:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
beta hcg yükseldiyse bebeişim gelmiştir...
yükselmediyse
neyse canım ben çıkayım geç kalıyorum işe
günaydın diycem ama topikte kimseler yok noluyo topiğe iyice sessizleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?