Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hııım anladım evet çok kötü kokuyormuş neyse hiç bulaşmıyim makinemi alana kadar bende bant kullanıyim bari.

geçen annemler gelmek üzereyken haber verdiler bende koşuşturuyorum çıktım rica ettim yemeği anca yetiştiririm malzemeyi versem haşhaşlı keki yaparmısın dedim el oyalayıcı bi tatlı değil yarım saatte halloluyor hastayım dedi peki dedim indim sonra annemleri görmeye geldi çorbadan biraz alabilirim dedi verdim burda takıldığım çorba değil afiyet olsun ama daha 2 saat önce ilkdefa istediğim bişeyi red etti. ben şartlar ne olursa olsun hayır demedim bırak zaruriyeti canım şunu çekti yaparmısın dese dahi saati durumu gözetmeden keyfi durumlarda bile peki dedim canı gönülden ama artık batıyor açıkcası

Ama ben hiç canım şunu çekti yaparmısın demedim okadarda nazım geçmiyor yani.
sıklıkla görüşüyoruz geneldede bende oluruz benim tercihim bu gerçi çocuklar var sigara içemiyoruz günde bikaçkez olmasına rağmen elimden geleni yaparım ağırlarım hemen hemen her gece ve gündüz ben evimdeki insana iş yaptırmayı sevmem zaten neyse uzattım gene yani bikere rica ettim ama red etti bidaha teklif dahi etmem ama napıcam böyle bilmiyorum.

bide sabah gerçek misafirlerim geldiğinde herşeyim hazırdı sade yumurta salatasının yeşilliğini doğruyordum misafirlerime kusura bakmayın bikaç dakika bekleticem dedim estağfurullah dediler çaldırdım indi sabah çocukları okula bırakırken ekmek almasını rica etmiştim ekmegi aldıktan sonra uyudunmu niye hazır değil demezmi.
sinirimden çatladım ya ben seni ayırd etmemişim çağırmışım misafirlerim estağfurullah diyorlar ama sen 5 dakika beklemiyosun.

canım farkındasın başkaları kırılmasın diye niye kendini üzüyorsun ben senin yerinde olsam onunla fazla samimiyetimi keserdim üstelik açıkça senin bu durumundan rahatsızım hiç bir şey tek taraflı olmaz yapmak benim için hiç sorun olmaz ama artık kullanıldığım fikri beni rahatsız ediyor derdim yani ne bu ya sen hayata ezilmeyemi geldin kusura bakma ama senden kaynaklanıyor geldiğinde eşim yemek yapma dedi dersin yiyip gelecekmiş bende aç değildim yapmadım de bugünden başla hadi bakalım yok yapamam dersen bidaha burda anlatıpta beni dellendirme yapacaksın tamam mı?yoksa bilemiyorum akibetini eşin duysa kimbilir ne kızar saflığına

söz bidaha yapmıyıcam

ah nevacım hele bi kızsın bak onu paralarım inan.
ben bekarken bitane söyleyene beştane söylerdim alta kalmıyim diye.
bu halde olmamın sebebi eşim aslında.
Ama içim rahatladı inan sanki bunları içimden geçiyor olmam bile kabahat vefasızlıkmış gibi geliyordu.
OHHHHHHHHHHHHHHH BE İYİKİ VARSIN.

söz bidaha yapmıyıcam

hadi bakalım bu akşamdan başlıyorsun sen beni dinle terbiyesiz kadın ukala şey ne olacak bir akıllı oya bu dünyada iyi niyeti saf kullanıyorum açısından bakıyor eziksden ezilirsin yok artık bu duruma bir son vereceğim diyorsan hodri meydan ki bunu yapacağını umut ediyorum ağzın güzelde laf yapıyor ince fşkirliliği bir kenara bırak kime ne söylemek istiyorsan içinde değil yüzüne karşı söyle rahatlayacağını göreceksin

Bırak onu kaybetmekle arkadaşssız kalmazsın biz varız bak burada Tamam mı şule tamam mııııııııııııııııııııııııı dedimmm

dur bak kocişinide yola getiririz biz zamanla sen şimdi bir adım at birde sana tavsiyem bir hocaya git tatlım allah bilir ama eşinle sana ağız bağlama büyüsümü yaptılar bende senin gibi ağzım bağlıydı ama şimdi asi olunca sıkıysa eşimde birşey diyebilsin

sen ne kadar emin ve ayakta durursan eşin sessizse o senin arkandan gelecek emin ol hem neyden niye çekiniyorsunuzki kendiniz çalışıp kendiniz yiyorsunuz kimin bir faydası var emin ol o babasının yanında bile oturamıyorsa senden ayrılmayı hiç göze alamaz kim gitmek ister o nazi kampına ben babamdan biliyorum o da anne baba yoktu ama anneme amcamlar hakkında bile konuşturmazdı öncelik başkalarıydı hep ama zamanla anladı hatasını nabza göre şerbet vereceğiz ok rahatla tabi eşinede ezik durmayacaksın bizde çok yol katettik tecrübe konuşuyor

söz vala bak söz

eskisi gibi değil çok şükür inan intiharın eşiğine gelmiştim.
Iyiki varsın okadar ihtiyacım vardıki bunları duymaya anlatamam şu 3 yıldır yaşadıklarıma rağmen ayakta durabildiysem ben bunuda başarırım rabbimin izniylekle
allah senden razı olsun inan bak birinin beni dinleyip bana yol göstermesine ihtiyacım vardı yoksa paronayam izin vermiyicekti ve bu asalak yaşam devam edicekti
rabbim seni umuduna kavuştursun hayırlısıyla

cümlemize tatlım ben senin üzülmene kıyamıyorum 8 senelik evlilik geçirdim her iki yoldanda geçtim inan şimdi çok daha rahatım kendine özgüveni olmalı bir insanın evet hep aklına getir ben bir bireyim rabbimin bir kuluyum ancak kendim istersem yaparım başkalarını kale alma çok diyaloğa girme benim isyanım kendini bilmez insanlara şu anda k.valdemler gözümün içine bakıyor valla mesafe herşeyin en güzeli bunu unutma

daha dur sen bak semi geldi gör kopan kıyameti

kendine bir damga vurmuşsun paranoyak diye değilsin sadece korkuyorsun kimden neyden cesaretini topla artık unutma herkes kendinin doktorudur ama hoca konusunu yineliyorum ama herkese söyleme bildiğin bir yer varsada kendin git bir baktır canım

neyse tatlım ben az çıkıyorum markete falan gideyim görüşürüz yine raporu alacağım senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…