Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hımm lkarayı kaçırdık sanırım
eski drundan çok memnundu onamı gitmişti acaba

yeni bi dr başladım aile tipta duymuşsundur numan bey yarın gidiyorum aşılamaya başlıcaz durumun gidişatına göre tüp bebegede hazır ol dedi inşallah hayırlı olur proföserede gösterdi bu ay numan bey aşılama en iyisi dedi .bakalım hakkından hayırlısı olur inşallahbana dua edin ben her aklıma geldikce sizlere dua ediyorum en zor sınav bizimkisi

masalcan hamileymişsin hayırlı ugurlu olsun allah sag salim kucagına almayı nasip etsin cok sevindim bak bende yarın aşılama tedavisine başlıcam bana umut oldun sen hayalıne kavuştun allah bizlerede nasip etder inşalllah

teşekkür ederim bitanem.
seninde hayırlısı olsun inşallah. bebişin gelir bu ay inşallah seninde bitanem.
inan bana bir mucize oldu hamilelik. hiiiiç beklemiyodum.
yarın nasipse dr gidicem inşallah.

orkideciğimmm buradan da kutlayım canım...

doğum günün kutlu olsun şekerim..

ayyyy okuduklarıma çoookkk sevindim
inan son zamanların en güzel haberisin masalcım
Allah hayırlıca kucağına almayı nasip etsin
balımm çok sevindim gözlerim doldu...
bak nasıl da ümitlerimiz azaldığında geliyo dimi güzel haber...hem de doğal maşallah
bizlere de dua et kuzucum
çok öpüyroum

ay sağol bitanem amin inşallah.
rabbim hepimie verir inşallah. dua etmezmiyim şekerim hepiniz dualarımdasınııııızzzz

orkideciiiiiiim iyiki varsın kuzum.
iyiki anneN doğurmuş, iyiki burda birbirimizle tanışmışız.
SENİ ÇOOOK SEVİYORUM TATLIM BENİİİİMMM

karacım nerelerdeydin sen kuzum seni çoook merak ettik tatlım:26:
bi eltinin doğumuna gittin bidaha da gelmedin şekerim.
umarım bi yaramazlık yoktur bitanem:26:

karacım nerelerdeydin sen kuzum seni çoook merak ettik tatlım:26:
bi eltinin doğumuna gittin bidaha da gelmedin şekerim.
umarım bi yaramazlık yoktur bitanem:26:

canım bende elti yok şimdilik benim pc bozuldu yenisi lazım ama dr firsat bulamıyoruzki yenisini alalım ne var ne yok onlara harciyoruz bak bu ay borçla yaptırcam işlemleri.allahım senin yüzüne gülmüş bide hayırlısıyla al kucagına bizede bol bol dua et

pardon tatlım yanlış hatırlamışım heralde.
allah inşallah bu sefer bebişini gönderir tatlım.
tabiki dua ederim tatlım

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?

orkidecim doğum günün kutlu olsun canım. yeni yaşın sana hayırlı ve sağlıklı bebekler getirir inşallah.

kızlar bugün benim aşılamamanı 14. günü henüz adet olmadım ama feci halde adet belirtilerim var. karın ve bel ağrısı. sanırım yarın ya da öbür gün gelir kırmızılar.

dur bakalım kuzum hemen kötüye yorma ben de tutan aşılamamda adet ağrısı çekmiştim ama hamileymişim

bak masalcım da ağrım var ama adet olamıyorum diyordu meğerse bebişi gelmiş,

ne zaman test yaptıracaksın canım

Son düzenleme:

kendimde test yaptıracak gücü hissetmiyorum canım. İnşallah senin dediğin gibidir ama benim hiç umudum yok. karnıma ağrı girdikçe ağlamak istiyorum. yoruldum artık.

kendimde test yaptıracak gücü hissetmiyorum canım. İnşallah senin dediğin gibidir ama benim hiç umudum yok. karnıma ağrı girdikçe ağlamak istiyorum. yoruldum artık.
canım bu kadar panik olma...
rabbimin izniyle inşallah bebeğin gelmiştir sana..
bu ilk aşılamandı sanırım oyüzden bu kadar streslisin sanırım...
bende ilk aşılama acayip stres yapmıştım..kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran canım. ama kafana çok fazla takıpta kendini yıpratma..

bak bşir doktor bana ne demişti biliyor musun:

bebişin sein istediğin zamanda değil kendi istediği zamanda gelecek
napalım bizimkiler biraz nazlı, doğduklarına totoşlarına şap şap vururuz artık

ben geldim kıslar herkese iyi geceler nasıl moraller

iyiki doğdun orkidciğim canım benim umarım yeni yaşında anneliği tadarsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…