hımm lkarayı kaçırdık sanırım
eski drundan çok memnundu onamı gitmişti acaba
masalcan hamileymişsin hayırlı ugurlu olsun allah sag salim kucagına almayı nasip etsin cok sevindim bak bende yarın aşılama tedavisine başlıcam bana umut oldun sen hayalıne kavuştun allah bizlerede nasip etder inşalllah
Eki Görüntüle 174990 orkideciğimmm buradan da kutlayım canım...
doğum günün kutlu olsun şekerim..
Eki Görüntüle 174989
:13::13::13::13::13:çok teşekkür ederim çok mutlu oldum hepinzi çok seviyorum iyiki varsınız
ayyyy okuduklarıma çoookkk sevindim
inan son zamanların en güzel haberisin masalcım
Allah hayırlıca kucağına almayı nasip etsin
balımm çok sevindim gözlerim doldu...
bak nasıl da ümitlerimiz azaldığında geliyo dimi güzel haber...hem de doğal maşallah
bizlere de dua et kuzucum
çok öpüyroum
karacım nerelerdeydin sen kuzum seni çoook merak ettik tatlım:26:
bi eltinin doğumuna gittin bidaha da gelmedin şekerim.
umarım bi yaramazlık yoktur bitanem:26:
canım bende elti yok şimdilik benim pc bozuldu yenisi lazım ama dr firsat bulamıyoruzki yenisini alalım ne var ne yok onlara harciyoruz bak bu ay borçla yaptırcam işlemleri.allahım senin yüzüne gülmüş bide hayırlısıyla al kucagına bizede bol bol dua et
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
orkidecim doğum günün kutlu olsun canım. yeni yaşın sana hayırlı ve sağlıklı bebekler getirir inşallah.
kızlar bugün benim aşılamamanı 14. günü henüz adet olmadım ama feci halde adet belirtilerim var. karın ve bel ağrısı. sanırım yarın ya da öbür gün gelir kırmızılar.
dur bakalım kuzum hemen kötüye yorma ben de tutan aşılamamda adet ağrısı çekmiştim ama hamişmişim..
bak masalcım da ağrım var ama adet olamıyorum diyordu meğerse bebişi gelmiş,
ne zaman test yaptıracaksın canım
canım bu kadar panik olma...kendimde test yaptıracak gücü hissetmiyorum canım. İnşallah senin dediğin gibidir ama benim hiç umudum yok. karnıma ağrı girdikçe ağlamak istiyorum. yoruldum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?