çok mutlu oldum inan görünce kendimi tutmadım allahım bizlerede yaşatsın bu duyguyu kucagınada aldıgın günleride duyarız inşallah güzel anne bende annemin ısrarı üzerine kendi doktoruna gittim anlattım muane etti sen niye geldin senin 2 tane sag ve solda yumurtan oluşmuş dedi 20.21lik kistelerimde temizlenmiş ben polikist overli oldugum için zor büyordu yumurtam yarından itibaren çalışmalara başla çarşamba gel dedi yumurtamın kendi kendine oluşmasına çok şaşırdım sogan suyunun büyük etkisi oldugunu düşünüyorum
oh oooohhh hadiinşallah sende benim peşimden gelirsin tatlım..
rabbim hakkımızda en hayırlı zamanı biliyo ve veriyo bebişlerimizi vede verecek inşallaaaaaahhh
ay ne güzel orkidecim.. bugün hep güzel haberler alıyoruz...çok mutlu oldum inan görünce kendimi tutmadım allahım bizlerede yaşatsın bu duyguyu kucagınada aldıgın günleride duyarız inşallah güzel anne bende annemin ısrarı üzerine kendi doktoruna gittim anlattım muane etti sen niye geldin senin 2 tane sag ve solda yumurtan oluşmuş dedi 20.21lik kistelerimde temizlenmiş ben polikist overli oldugum için zor büyordu yumurtam yarından itibaren çalışmalara başla çarşamba gel dedi yumurtamın kendi kendine oluşmasına çok şaşırdım sogan suyunun büyük etkisi oldugunu düşünüyorum
çok mutlu oldum inan görünce kendimi tutmadım allahım bizlerede yaşatsın bu duyguyu kucagınada aldıgın günleride duyarız inşallah güzel anne bende annemin ısrarı üzerine kendi doktoruna gittim anlattım muane etti sen niye geldin senin 2 tane sag ve solda yumurtan oluşmuş dedi 20.21lik kistelerimde temizlenmiş ben polikist overli oldugum için zor büyordu yumurtam yarından itibaren çalışmalara başla çarşamba gel dedi yumurtamın kendi kendine oluşmasına çok şaşırdım sogan suyunun büyük etkisi oldugunu düşünüyorum
ay ne güzel orkidecim.. bugün hep güzel haberler alıyoruz...
dualar ve yapılan kürler işe yarıyor işte...
bende babystart focus ovulasyon testi alıcam bakalım..
canım benim alacağım test sınırsız kullanım,, tükürükten ovulasyon zamanını gösteriyor.tumecim nevanın aldığı pre-seed den bende aldım ve ürünüm geldi.istersen sende ondan alabilrsin..25tane ovulasyon testi ve 25tane gebelik testi ile jel beraber 60lira civarı..
sorun yok diyoruz ama döllenmede olmuyo bi türlü belkide oluyo tutunamıyo bilmiyoruz ama işte böyle yardımcı takviyeler yapmak iyi olabilir diye düşünüyorum bencanım benim alacağım test sınırsız kullanım,, tükürükten ovulasyon zamanını gösteriyor.
preeseed daha çok sperm hareketleri için değil mi canım?? eşimde sorun olmadığı için preeseed almayı hiç düşünmedim.
babystart 120 lira civarında..
aslında internette biraz araştırdım
sınırsız kullanım babystart ile preeseed 150 lira civarında..
belki ikisini birden alırım
öyle febecim napalım, biz elimizden geleni yapalım da gerisi rabbimin izniyle hayırlısıyla inşallah olur..sorun yok diyoruz ama döllenmede olmuyo bi türlü belkide oluyo tutunamıyo bilmiyoruz ama işte böyle yardımcı takviyeler yapmak iyi olabilir diye düşünüyorum ben
bencede ikisini beraber al istersen pek fark yokmuş çünkü..
evet cnm rabbimin izniyle hayırlısıyla olur inşşş.. EN GÜZEL DUA BU ASLINDAöyle febecim napalım, biz elimizden geleni yapalım da gerisi rabbimin izniyle hayırlısıyla inşallah olur..
bakalım sanırım bende ikisini bir alacağım...
Aynen canım ya bu sınvdaki herkesi dua ederken aklıma muhakkak getiriyor ve herkese kendim kadar dua ediyorum bir müminin diğer mümine ettiği dua kabul olurmuş.
elbetteki sınav bu durum vardır rabbimin bi bildiği.
ben zaten kürtajdan sonraki süreci beklemekteydim ara vermek istemiyorum dondurulmuşlarla devam ediyim istiyorum bakalım nasip.
ama kocişi ardım size bahsettiğim durumu an
lattım test alıp yapsammı dedim bence umutlanma dedi vazgeçtim acayip moral verdi anlıyıcağın
ay ne güzel orkidecim.. bugün hep güzel haberler alıyoruz...
dualar ve yapılan kürler işe yarıyor işte...
bende babystart focus ovulasyon testi alıcam bakalım..
canım benim alacağım test sınırsız kullanım,, tükürükten ovulasyon zamanını gösteriyor.
preeseed daha çok sperm hareketleri için değil mi canım?? eşimde sorun olmadığı için preeseed almayı hiç düşünmedim.
babystart 120 lira civarında..
aslında internette biraz araştırdım
sınırsız kullanım babystart ile preeseed 150 lira civarında..
belki ikisini birden alırım
evet cnm rabbimin izniyle hayırlısıyla olur inşşş.. EN GÜZEL DUA BU ASLINDA
ben ovulasyon testini neden daha önceden almadım diyede düşünüyorum aslında... yani boşuna ödevmiş gibi çalışmalardan kurtuluyosun,çalışamadıysan zamanı geçirdimmi geçirmedimmi diye düşünüyosun vs vs..
aynen bende istediğimde hep birazdaha bekle hep böyle olmuyormu diyordu gıcık şey umudumu kırıyordu hep neysekş 25 adet gebelik testim var artık bana 2 seneye yakun gider o aya bölersek
hepsi aynı demekki.
gerçi onlarda bi anlamda haklı hüsrana uğramayalım umutlanıp üzülmeyelim diye önlem alıyorlar biz onlar kadar mantıklı olamıyoruz doğal olarak.
aynen bende istediğimde hep birazdaha bekle hep böyle olmuyormu diyordu gıcık şey umudumu kırıyordu hep neysekş 25 adet gebelik testim var artık bana 2 seneye yakun gider o aya bölersek
hadi canım inşallah yumurta çatladığında beyaz bir akıntı geliyor onu gördüğünde 3 gün her gün ilişkiye gir ben ovulasyon testinde çift çizgi gördüğümde beraberinde o akıntıda vardı
türkiyede çok pahalı canım herşey belki sınırsız olanıda vardır benim aldığım sitede bakarım bir nerdeyse yarıdan fazla burada fiyatları sonuçta sadece jel satılmıyor sitede aklına nr gelirse var ingilizcem var diyorsun bir bak ebaya ne kadar orada senin alacağın ama hemen alma ben bir bakayım güvenilirmi benim aldığım satıcıdan ben çok memnunum valla herşeyide ondan alırım bundan sonra.
evet bakıyorum tek çizgi var
çiftseohhh dünya varmış iflağı kesiliyordu insanın bilmeyince
kızlar bu arada semiciğimin çoooooooooooook selamı var yarın akşama gelecekmiş canım yaa okadar sevinçliydiki oda masal için orada değilim ama kalbim sizinle dedi
eBay Uluslararası Pazarı - Otomobillere, giyim ürünlerine, mücevherlere, bilgisayarlara, spor malzemelerine, evinizi güzelleştirecek ürünlere ve çok daha fazlasına yönelik fırsatları yakalayın
tatlım bu türkçe sayfalı olan
sadece ebay yazarak girersen ingilizce sayfa açılıyor tatlım bir bak bakalım ben birleşik krallıktan aldım satıcının adını özeline yazarım
nevacım sitede sadece babystartın idrarla yapılan ovulasyon testleri var, bende birleşik krallıktan buldum.. tükürükle yapılanı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?