MASAL YOĞUNLUKTAN BİŞEY YAZAMIYORDUM AMA TAKİB EDİYORDUM SABIRSIZLIKLA BEKLİYORDUMMASAL BU DEĞER TEK DEĞİL BAK ALLAHIM SENİ BEBİŞİNİ KORUSUN KUCAĞINA ALMAYI NESİB ETSİN İNŞALLAH
AY BAK SENDEN CESARET ALDIM GİDİP TESTMİALSAM NAPSAM?
al kız. Ben ne negatifler gördüm 2.5 senedir.
Ama bak çok şükür geldi. Ama hiç yılmadım, hep mücadele ettim veeeee rabbim sonunda mucizemi gönderdiiii....rabbim isteyen herkezeeee nasip etsin inşallaaaahhhh
maşallah subhanallah okadar tüp bebek tiyosu sitresi boşaymış bak.
Doğru söylüyosun aslında bende yarın tedaviye start vericektim aynıdır kaderlerimiz belki bellimi olur.
şulee yap bence tatlım için rahat etsin :)bende 1,5 yıldır ne negatifler görüyorum ama beizim sıpa gelemedi hala :)olsun allahtan ümit kesilmez dimi ama?
allah tez zamanda sanada pozitifi görmeyi nasib etsin inşallah.
Valla melodi bilmiyorum ama kahvaltıda yumurta yedim midem bulanarak yediğimede pişman oldum ama nebiliyim cesaret edemiyorum yarında tedaviyi başlatmak için randevu aldım dr gidicem ay nebiliyim karasızım.
masalcım ya bişey sormak istiyorum vakıa ve meryem sureleri ne kadar süre okunuyo tatlım.
meryem süresini 41 gün boyunca günde bir defa okunuyo bitanem.
vakia süreside 41 gün okunuyo ama 1. gün 1 tane
2. gün 2 tane
3. gün 3 tane böyle 41. güne kadar devam ediyo.
yani kaçıncı günse o kadar vakia süresi okuyosun. benim bugün 23. günü okuyacağım nasipse.
dualara inan kalbinden en içten bi şekilde rabbim veriyo .
saol canım benim allah heepimize göstersin inşllah canı gönülden diliyorum bunu ..eskiden bu duygunun nasıl olduğunu bilmezdim çocuk için uğraşan insanlara üzülürdüm bu kadar anlamazdım ..insan başına gelince anlıyor herşeyi bence şimdi nerde varsa isteyen allah hepsine yaşatsın buyguyu diye dualar ediyorum inan..bence sınav buda işte allah bu sınavdan geçmeyi nasip etsin ...olmazsa bile tedavine başla canım bekleme artık.bak masal ne güzel umut bize azmiyle pozitifliğiyle hiç pes etmedi bizde etmeyelim güzelim..
inanmazmıyım bitanem doğru söylüyosun içten istemek dilemek çok önemli ...ben bu ay rahim filmi çektirdim sağ tüp kapalı çıktı ama sol açık hala umudum var o yüzden inşallah allahım nasip eder hayırlısıyla ..çok saol canım.keyfini çıkar bu 9 ayın yaşadığın en güzel deneyim olacak hayatındaki:)
geldiiiiiiiimmmm 11165 değerim çıktı kızlaaarr
çooook mutluyuuuuuuuuuuuuuuuum
allah hepimize nasip etsin inşallah. en içten duamla dua ettim size canlarım.
sizi seviyorum iyiyki varsınızz
ayyy bitanem bu süperrrr bi sonuçççç maşallahhhhhh..ayyy şuanda başka hiç bişe beni bukadar mutlu edemezdi..gözümüz aydın olsun bitanemmm
çok şükür. rabbim hepinize nasip etsin.
hepiniz dualarımdasınız kızlar unutmayın.
veeee tekrar söylüyorum SİSİ SEVİYORUM VE İYİYKİ VARSINIZ
geldiiiiiiiimmmm 11165 değerim çıktı kızlaaarr
çooook mutluyuuuuuuuuuuuuuuuum
allah hepimize nasip etsin inşallah. en içten duamla dua ettim size canlarım.
sizi seviyorum iyiyki varsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?