Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınlar
gününüz aydın olsun hanımlar
oh maaşallah keyifler yerinde.bu gazla yakında birkaç hamiş daha çıkar bu topikten
ben azıcık kestirmeye gidiyorum ezanda kalktım geldim evime şimdide uykum geldi
görüşürüzzzzz

tumecim bencede oğlu yada oğulcukları 1,2,3... olacak

işe gitmeden günaydın demek istedimmm.

günaydın herkese gününüz güzel geçsin inşallah..

masalcım folik asit alıyorsun değil mi canım?
almıyorsan almaya başla canım bebişimiz senin depolarını tüketmesin.
folic plus alırsan günde 3, folibol alırsan günde 1 tane içeceksin..

semicim bana oğluş gibi geliyor canım, belki de 2 değil 3 tanedir..
ay ne güzel olur değil mi ama

Son düzenleme:

hehehehe ayyy bari biri kız olsun kuzuuummm
almıyorum folıc asıd canım. korkuyorum. cuma dr gidecem ya bi baksın sonra.
ay kanama olur diye içmeye korkuyorum. 1 haftadan bişey olmaz çooook içtim ben çünkü. nerdeyse 2 senenin % 75 bölümünü içtim şekerim.

bu arada günaydınlaaaaaaarrrr

hoşgeldin arkadaşımmmm...
valla özledim seni kuzucuk. gel bi öpeyim

kızlarrrrrrrr günaydınnn...öpüyorum hepinizi ...masal tatlım banada kız gibi geliyor yahu:)hepsi kabulumüz zaten de:)bu arada ya belirti yaşadınmı canım hiç ne biliyim akıntın falan arttımı ?

kızlarrrrrrrr günaydınnn...öpüyorum hepinizi ...masal tatlım banada kız gibi geliyor yahu:)hepsi kabulumüz zaten de:)bu arada ya belirti yaşadınmı canım hiç ne biliyim akıntın falan arttımı ?

ah ah hiç önemli değil bitanem. yeterki sağlıklı olsun. başka bişey istemiyorum.
hala içimde bi korku var taaa ki kontrole gidene kadar. inşallah bi sorun olmaz.

ne zamanı soruyosun bitanem. hamileliği öğrenmeden öncekini soruyosan.
adetime 1 hafta kala hem hafif akıntı hemde çook feci bir kaşıntım oldu canım.karın ağrısı,bel, altıma ağrı girdi,göğüslerim şişti ağrı oldu bütün adet belirtileri nasıl oluyosa hepsini yaşadım.
ama farklı hiçbişeyde hissetmedim. acaba demem için hiçbirsey hissetmedim.
o yüzden ben hep imkansız olmaz gelecek kırmızılar diyip durdum. zaten kızlar demeseydi test yap sabaha diye aklımın ucundan geçmiyodu test yapmak.
ama inşallah geldi bebişim

kızlar ben kanhapı içiyorum ya.içinde demir ve folik asit varmış.
şu durumda(yani hamiş değilken)ayrıca folik asit içmeme gerek varmı.:26:

masalll tatlım ne diyor tume.nasıl bakıcan kızz
gerçekten gününe göre çok yüksek değerin ben cuma günü drun ne diyecek çok merak ediyorum

evet kan hapı farklı tatlım içebilirsin folık asıdı. demir ilacının içindeki daha az yani gerekli olan mıktarı tam olarak alamazsın ordakınden. ama fazla yüklemek istemiyosan içmeyebilirsin şart değil

eveet diyo tume heralde gelip bakacak bebişlere

tatlım bende pek emin değilim ama bence gerek yok içmene.. yinede dr a sorsan daha iyi edersin.. valla ben aşılamaar tutmayınca çoookkkktaannn bıraktım folik asiti içmiyorum bananeee
oh oh
güzel güne başladık. allah bozmasıın
günaydın tatlım

aminn tatlım amin sayende umudumuz arttıı çok şükürr gerisi gelir artık şöle sürükle bizi arkandan tatlım

bu arada kızlar bütün dünya duydu benim hamile olduğumu.
kociş eve gelene kadar kimi tanıdıysa söylemiş
sule diyodu ya sokaktaki köpeğe bile söyledim diye, ben değil ama kociş yapmış

eve gelincede ne ağladı ne ağladı. sarıldı sarıldı ağladı valla.
ay bende çok kötü oldum. hiç beklemiyodum böyle bişeyi. aman allahım nasıl hevesli.
ay ikizmi olacak diye dönüp duruyo evde...
gece uyumamış bana bakıp durmuş ters bi hareket yaparmışım diye

rabbim sizlerede nasip etsin kızlaaaarrr. en içten bi şekilde istiyorum dua ediyorum size.
allahım en yakın zamanda sizleride çooooook mutlu haberi vermenizi nasip etsin.

:92::92::92::92::92::92::92:

masaaaaaaaaaalll bahsettiğin ceket nasıl bir ceket ti canım
benim kocişin damatlık ceketi var o olurmu acaba:26::26:

benim kanım çok düşük ya o yüzden onuda içsemmi dedim.ee birkaç aya hamişiz nasıl olsa

ooo febecim drum bana folik asite başla hamilelikten 2 3 ay önce başlaman gerekir dediğinde
yıl 2008 di

olur olur yeterki kokusu sinsin kocişin
aynen bende 2009 ocağından beri içiyorum. çok az bi zaman içmedim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…