yanımda götürmüştüm tahlil sonuçlarını ama bakmadı.çünkü dr ne dediğene önem veriyo.. Ikimizdede sorun olmadığını söyledim.belki sorun olsa bakmak isteyebilirdi.böğürtlen kökü verdi ve nazar olabilir bol bol dua okuyum dedi bilmiyoki neler okuyoruzBu böğürtlen kökünü 2ay kullanın olmazsa gelin takviye macun veririm dedi.valla ben buna biraz güveniyorum jelide kullanınca gelsinnnn bebişlerrrrrr Tatlım sen soğan kürünü bıraktın sanırsam..al aktardan böğürtlen kökü iç bence..
Ayrıca jeli kullanmama daha çok var 5-6gün sonra adet olurum 14 günde öyle 20gün sonra başını şişirebilirmşimdiden merak ettim jel rahatsız ediyomu kaşıntı vs...
kızlar bişey söyleyeceğim.
Benim bi akrabamın akrabasının bebeği olmuş ve kalbi delik olmuş.
41 yasin okumuş ve niyet etmiş bebeğim sağ salim ameliyattan çıkarsa 41 kişiye tespih dağıtacam her kimin ne muradı varsa olsun diye.
Banada göndermişler o tespihten. Annem geldi ilk mübine kadar yasini okudu ve kıbleye karşı astı tespihi.
Ve eğer hamile kalırsam bende dağıtacağım diye niyet ettmiştim.
E inşallah güzel sonçlar alırım ve dağıtacam. Isteyen varsa adresini özelime yazsın göndereyim canlar.
Bu arada dağıtılanlar arasında benimde yengem vardı ve oda ev almak istiyordu ve geçen hafta aldı evini.ee nasipse benimde muradım oluyo inşallah. Isteyen varsa göndereyim canlar.
Alınca haber veririm isteyen olursa gönderirim.
nevcım sağol canım.. Adetten sonraki 7. Günde başlanıor demek. Benim bugün altıncı günüm hala az az geliyor.. Yarına biter herhalde.
O zaman soğan kürüne haftaya pazartesi başlamam lazım
masalcım inan şu an gözyaşlarımı tutamıyorum arkadaşım.geldiiiiiiiimmmm 11165 değerim çıktı kızlaaarr
çooook mutluyuuuuuuuuuuuuuuuum
allah hepimize nasip etsin inşallah. en içten duamla dua ettim size canlarım.
sizi seviyorum iyiyki varsınızz
masalcım inan şu an gözyaşlarımı tutamıyorum arkadaşım.
nasıl mutluyum bilemezsin..
Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah..
yok tatlım hiç birşey anlamıyorsun.
bende istiyorum masal bana gönder unutma bak tamam mı
bu arad seni çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum temiz kalpli arkadaşım allah kalbine göre verdi sonunda çoooook mutluyummmm kendim olmuş gibi.
evet tatlım
ay sağol bitanem rabbim en kısa zamanda hepinizin gönlüne göre sağlıklı güzel bebişler nasip etsin inşallahhhh
ay bende sokaklarda ağladım herkez bana bakıp durduuu
geldiiiiiiiimmmm 11165 değerim çıktı kızlaaarr
çooook mutluyuuuuuuuuuuuuuuuum
allah hepimize nasip etsin inşallah. en içten duamla dua ettim size canlarım.
sizi seviyorum iyiyki varsınızz
ağla bitanem ağla dök içini, mutluluk gözyaşları bunlar..
rabbim dualrını kabul etti.
Allahım sağlıkla kucağına da versin inşallah,
bir kez daha söylüyorum canım bak bu ikiz kız, değerin maşallah çok iyi çıkmış
güneşcim kür 54 gün uygalanıyor demiştin.. peki hazırlanan karışım 54 gün boyunca bozulmuyor değil mi yani tadınca değişiklik falan oluyor mu, bir de sütü yumurta ile beraber mi içtiniz yoksa gün içinde saatlere mi yaydınız???
evet dr bileee oooo çok güzel çıkmış dedi. gel cuma göreyim dedi.
ayyy inşallah rabbim hayırlısını verir inşallaaaahhh. sağlıkla alayım kucağıma inşallah
evet dr bileee oooo çok güzel çıkmış dedi. gel cuma göreyim dedi.
ayyy inşallah rabbim hayırlısını verir inşallaaaahhh. sağlıkla alayım kucağıma inşallah
BANA SEMİCİM SÖYLEDİ AMA MASAL KENDİ SÖYLESİN İSTEDİM BENDE ŞU ANDA O KADAR MUTKUYUMKİ ANLATAMAM İÇİME BİR HUZUR DOLDU SANKİ OHHH ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN MASALCIM SAĞ SALİM KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNÜDE GÖRÜRÜZ İNŞALLAH UNUTMA BİZE PARASIZDI
KIVIRMAK YOK RACONA TERS DÜŞER VALLA TOTOŞUNU YİCEM BEN ONUNN
masalllllllllllllll valla bende ağlıyorum şuan nasıl mutluyum canım benimm..allah yüzünü güldürdü sonunda şükürler olsun...inşallah bizde yaşarız bu güzel mutluluğu ...sağlıklarla gelsin bebişin inşallah canım:)
gel ye geeeellll valla helal size
amiiin rabbim sizlerede nasip etsin. valla inanın kendime dua ettiğim kadar sizede dua ediyorum kızlar. siz benim kader arkadaşımızsınız ve sizi çoooooook SEVİYORUM.
iyiki varsınız
amin canım benim..gel ye geeeellll valla helal size
amiiin rabbim sizlerede nasip etsin. valla inanın kendime dua ettiğim kadar sizede dua ediyorum kızlar. siz benim kader arkadaşımızsınız ve sizi çoooooook SEVİYORUM.
iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?