Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bak bebeğin nelere kadir olacak.seni o yazlıktan bile kurtarır bu yaz
evet ya kayınvcalide ile deniz kum güneş üçlüsü bile çekilmeyebilir
birde ben hiç sevmem tatilde yemekti bulaşıktı uğraşmayı.tam pansiyon tatiller tam bana göre

ayyy yazık haklısın yaa evet onlar belli etmiyorlar duygularını bastırıyorlar.benim kocişede test aldırdığım zaman umutlu olmuyor ama yaptıktan sonra ne çıktı diye soruyor demekki hep içlerine atıyorlar.

eşime diyorumki.
bide çalışmadık. ya çalışsaydık ne olurdu acaba diye.
tam 12'den vurduk diyorum tek atışta

masalcım tatlım dün söyleyecektim ama acelem vardı sen geçen ay test yaptırdın hamile çıktınya sonra adet olduktan sonra bidaha yaptınmı test yani adet oldum tutunmadı fikrinemi kapıldın?
demek istediğim acaba üstünemi gördün değerin çok yüksek sormak istedim tatlım.

kesinlikle canım.bazen yontulmamışsın diyorum ben eşime(duymasın)ama hamile olsam aynı tepkiyi vereceğinden eminim
rabbim yaşayıp görmemi nasip etsin işallah

bu arad masalcım bize tesbih verecektin unuttum zannetme

bu kadın ne giyerse giysin işi çok zor
boy yok
gerçi dünkinde vardıda ne oldu
azıcıkta zevk lazım sanırım

tatlım içini ferah tut ne kanaması yaaa söyleme öle şeler güzel düşün güzel olsun... folic asit bu sonuçta bütün hamilelerin içtiği bişe

ooooo hadi semicim ozaman seninde güzel haberini yakında alırızzzz ben çalıştım o yüzden bu ay umudum yok,bidahaki ay çalışmayı düşünmüyorum pre-seed de aldım ama olsun

canm böğürtlen kökü hem erkekte hem kadında faydalı.eşimde bende içiyoruz başladık.yumurtalıkların iyi çalışmasına yardımcı oluyomuş..yumurtanın çatlamısınada yardımcı oluyomuş.rahmi güçlendiriyomuş.. vücuda direnç verip güçlendiriyomuş vs vs..daha birçok faydasıda var aslında ama bizi ilgilendiren kısımlar bu şekilde...benim adetime 8-9gün varken başladım ben.öyle denk geldi yani zamanı yok adam bana 2ay kullan düzenli kullan dedi..hamileykende içilebiliyomuş.aklıma gelenler bunlar şu anda başka varsa sor tatlım..

hımmmmsağol canım
ama benim yumurtlama ve çatlama problemim yokki
birde tumeye hayıt tohumunu sorayım bari
oydu dimi içen

semi cnm senin prolaktin yüksekmi?? hayıt ona iyi geliyomuş.tume sölemişti..

ayrıca ibrahim saraçoğlu iki kürü aynı zamanda yapmayın diyo.. sende yapma sırayla yaparsın tatlım ok?

yaptırdım canım adet olduktan sonra testi bayağı düşmüştü. üstüne görmedim yani. heralde öyledir.

bende unutmadım. cuma dr gidicem p.tesi alırım sonra size gönderirim inşallah canım.

kızla ben şimdi dr konuştum.
folık ve elevit pronatal al kullan dedi.
şimdi bi sağlık ocağına gideyim ilaçlarımı yazdırayım alıp kullanayım.
başla dedi korkma dedi sonuç bayağı iyi dedi. cuma keseyi görürüz.
15 gün sonrada nasipse kalp atışını duyarmışız

şimdilik çıkıyorum. hem bi annemede uğrayayım. hem eski iş yerime gideyim ilaçlarımı ordan alayım bari
görüşürüz canlaaaarrr

semi cnm senin prolaktin yüksekmi?? hayıt ona iyi geliyomuş.tume sölemişti..

ayrıca ibrahim saraçoğlu iki kürü aynı zamanda yapmayın diyo.. sende yapma sırayla yaparsın tatlım ok?

yok canım yüksek değil

benimde yok sorunum bunu destekleyici yardımcı olarak verdi adam..

evet canım ama başkada sorununuz yok.o yüzden destekleyici vermiş.benim sorunum olduğu için direk ona yönelik bir kür varmı acaba diyorum ama sanırım bize en uygun soğan suyu ve keçi boynuzu

[sıze="3"]tatlım ben 5 sene bir oturduğum için toptan yaptım Zaten sorunlu ayrıldım onlardan 3 sene oldu daha evime gelmediler hiç bende bayramda bazende arada 5 10 dk lığına gidiyorum.yüzü yok bana gelmeye yani ama iyi oldu şimdi oraya yapılıyor evim mesafe en güzeli resmiyim artık temizliğe gelince haketmiyor eşimde yaptırmıyor zaten tek senmi varsın diye kızıyor bana kadın tutuyor k.validem parasına güveniyordu kullansın işte Insan olsaydı yapsaydım hizmetçi gördüler kendimi kimseye ezdiremem bu saatten sonra.[/sıze]

gitmem

bende sinir olurdum bizimde ev vardı öle yazın gidilen biz giderdik peşimizden bir sürü insan gelirdi yemek hazırla sofra kur kaldır herkez denize gitsin ben evde sil süpür bulaşık sonra gelsinler yemek sonra eve geri dön ne tatil ama hatırladıkça sinirlerim kabarıyor

bende 15.gün silik çıktı boş geçti 16. Gün çift çizgi daha koyuydu onun sabahı oldu.17.günün akşamı tekrar yaptım tek çizgi vardı yani 16. Gün yumurtladım sanırım inşallah denk gitmiştir.

nevacım ozaman o 16.günün üstüne 14 ekle baklaım hangi güne geliyo??? seninBAT ozman yani.. bide dua ne alemde yaa bitmedimi şuleninki hadi bitirelim..

hee nevaaa sabah olması daha iyi olmuş tatlım o hormon sabah saat 6da en yüksek seviyedeymiş yani hamile kalmak için en uygun saat sabah saatleri ama gel görki...

HIMMM 14 GÜN EKLEYİNCE 22 SİNE GELİYOR BAKALIM

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA|HASRET
MELODİ|TUME
EDANURLU|

ŞULEKARATAŞ İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|63|OKUNDU
MELODİ|50|OKUNDU
SEMİ|50|OKUNDU
MASALCAN|30|OKUNDU
HASRET41|30|OKUNDU
FEBE|40|OKUNDU
SULEKARATAŞ|40|?

KALAN=50
ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH

12.04.2011
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
TUME|09.04.2011
SEMİ|14.04.2011
FEBE|16.04.2011
HASRET41|16.04.2011
MELODİ|20.04.2011
NEVA|22.04.2011
ORKİDE|24.04.2011
MİNE|06.05.2011
EDANURLU|09.05.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|??
EYLÜL|DOĞAL|??
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|??

Son düzenleme:
hee nevaaa sabah olması daha iyi olmuş tatlım o hormon sabah saat 6da en yüksek seviyedeymiş Yani hamile kalmak için en uygun saat sabah saatleri ama gel görki...

eeee sabah 6 da kalkınca bidaha uyuyana kadar şeytan dürtüyor bizimkini neyse iyi oldu ama dün akşam intikamımı aldım semiiiiii çok sinir etmişti beni

ne dedim biliyormusun sırnaştı

yürü git işim bitti benim seninle dedim

kız bakarım tabii hem de seve seve ısıra ısıra....

amin canım cümlemize inşallah.
yazık kocişlerimize, onlar bizim gibi değiller, biz arada ağlayarak dışa atabiliyoruz ama onlar sürekli yapamadıklarından bu eylemii duygu patlaması yaşıyorlar..

maslacımın kocişi de yaşamış bu patlamayı.. rabbim bizim kocişlerimize de yaşatsın bu duyguyu inşallah

hamile falan demiyecem küsücem sana he
neden ağlatıyosun beni sabah sabah

beni de öğlen öğlen ağlattın canım

doğru söylemiş kocişin canım
neden cuma dediki drun zaten.ulaş mutlaka git hatta bugün polmadı yarın.ben drunun kaçızolduguna dair fikrini merak ediyorum

bende inanılmaz merak ediyorum. ben ikiz gözüyle bakıyorum ama üçüz de olabilir dördüz de

eşime diyorumki.
bide çalışmadık. ya çalışsaydık ne olurdu acaba diye.
tam 12'den vurduk diyorum tek atışta

of kızlar offff
10 gündür koştur koştur koştur.
ev temizle gün yap
görümcemde haliyle iş.
kayınvalideye git ev temizle
eve gel ve akşama yemeğe misafir
ne yapsam ağlasam mı:84::84::84::84:

offff en nefret ettiğim durumdur.. bana da misafirler hep en yorgun günümde gelir canım..
kolay gelsin sana

yahu sizin yok mu kayınvslideniz görümceniz falan.
hadi ben kayın valideme gidiyorum diyen tek benim topik te
gerçi bende ayda bir gidiyordum.istisna bir durumumuz var ondan bu durumlar ama
siz hiç gitmiyorsunuz galiba
:44::44:

olmaz mı canım tabiki de var..

ben 10-15 günde bir giderim kayınvalideme, bir ay öncesine kadar o bana yılda 3-4 kez geliyordu.. ama artık her çarşamba geliyorlar

geliyorlar diyorum yalnız değil çünkü görümcem eşinden ayrıldı o yüzden kayınvalidemlerde artık

yazdır tabi canım.. şimdi bebişler seni sömürge haline getirmiş vitamin desteği almak lazım.. elevit hamilelikte herkesin kullandığı bir vitamin zaten..

semicim bu arada hayıt sadece prolaktin yüksekliğinde kullanılmıyor, pek çok alanda kullanılıyor

Hayıt tohumu kullanımı ve miktarı

Menopoz döneminde kullanmak isteyenlerin sabah ve akşamları olmak üzere günde iki kere içmeleri önerilir.

Adet sancıları için bitkisel çözüm amacıyla içilecekse ki hayıt en çok adet sancıları için etkilidir, adet döneminden birkaç gün evvel içilmeye başlanır (günde 1 süzen poşetlik çay içilecektir).

Adet başladıktan sonra da, regl dönemi sona erinceye kadar, her gün birer süzen poşet içilmeye devam edilir.

Kısırlık ve hayıt: Kısırlık bitkisel tedavisi için kullanılacaksa, kısırlık sorunu olan kadının 3 ay süresince sabah ve akşamları birer süzen poşet hayıt çayı içmeleri gerekmektedir. Hayıt suyu adet düzene girdikten sonra veya gebe kalındıktan sonra artık içilmez.

kız kendini iki kere yazmışsın bide yukarı yazmışsın 3. inşşşş denk gelmiştir tatlım valla şu pre-seed işe yararsa yaşadıkkkkk

bende şimdilik çıkıyorum kızlar az işim var gelirim yine byyyy:79::79:

aaaaa ne gaddrsın kızzzzz nasıl dedin öyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…