İNŞALLAH TATLIM KALBİNİ FERAH TUT BENCE HAMİLESİN SENDE İNŞALLLAH ÇİFT ÇİZGİN SİLİK BİLE ÇIKMAMIŞ NET YANİ SAĞLIK OCAĞINDADA BAKILIYOR BİR GİT İSTERSEN.
bende şimdi doktor geldim yumurtamın biri çatlamış biri duruyormuş ayın 25de adet olsanda gel olmasada çok begendim bu doktoru
kızlar merhaba. yaa ben şuan çok heyecanlıyım. az önce test yaptım çok belirgin bir şekilde çift çizgi çıktı. galiba ben hamileyim. ama ya test yanlışsa. offf bu saatte de doktora gidemem ki
seninde gözün aydın canımm :)bak biri çatlamış belki spermeniyle buluşmuştur:)valla ben bu ay hsg çektirdim sağ tüp iptalsol açık :)en azından işleyişi bitmemiştir diye umut ediyorum..ov.testi yaptım gününde çalıştık ama bu ayda regli olcam biliyorum heralde sağ taraftan yumurtladım sppremeniyle buluşamadı yumurtacık
ayyyy canım inşallah olur. inşallah yumurtan buluşmuştur spermle.
yarın akşam iş çıkışı gideceğim inşallah canım. Sağlık ocakları bu saatte açık olurmuki. Bugün bir tane daha idrar testi yapayım da yarın giderim artık doktora.
inşallah dün ilişkide bulunmuştuk inşallah karşılaşmışlardır
canım gerçekten akıntı takibini yapın ben yumurtladığımda çift çizgi gördüğümde beyaz jole gibi uzayan bir akıntı oldu 2 gün sonra kesildi o akıntı ile birlikte olunmasına dikkat edin gerekirse 3 gün peş peşe
bende şimdi doktor geldim yumurtamın biri çatlamış biri duruyormuş ayın 25de adet olsanda gel olmasada çok begendim bu doktoru
oooohhadi bakalım belki sıra sende şekerim
ay ne güzel süper haberleeeeerrr var topiğimizden
DOSBA İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|43|?
FEBE|40|?
TUME|40|?
ORKİDE|30|?
EDANURLU|40|?
MASALCAN|30|?
KALAN=130
13.04.2011
:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
SEMİ|14.04.2011
FEBE|16.04.2011
MELODİ|20.04.2011
NEVA|22.04.2011
ORKİDE|24.04.2011
MİNE|06.05.2011
TUME|06.05.2011
EDANURLU|09.05.2011
ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|:26:
EYLÜL|DOĞAL|:26:
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26::26:
DAVRAZ32|DOĞAL|:26:
SNADM|DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:
hayırlısı bakalım benim sevincim ilk defa kendi kendine yumurtam oluştu ilaçsız hemde iki tane vede çatlamış bu bile bemim için bu mucize
oh maşallah. bak belkide tutmuştur buda mucize olur dimi
dün ve ondan önceki gün vardı bugünde var akıntım zaten çatlamışta dedi doktor çalışmalara devam
tamam cnm eniştem baksın önce (artık eşlerimize enişte diyebiliriz dimiii) bulamazsa ben bakarım ayarlarız inşşş..
Salât-ı Tefriciye Duası ve Fazileti
Gönderen: admin Kategori: Çeşitli Dualar
Yorum Yapİmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: “Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için “Salât-i Tefriciye”yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, o kulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir.”
Salati Tefriciye
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
Salati Tefriciye duasının anlamı
“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”
kızlar merhaba. yaa ben şuan çok heyecanlıyım. az önce test yaptım çok belirgin bir şekilde çift çizgi çıktı. galiba ben hamileyim. ama ya test yanlışsa. offf bu saatte de doktora gidemem ki
kızlar ben bu hayatı içtim içeli inanılmaz akıntım var.. sizce bu iyi midir kötü müdür???
hayıt böyle akıntı yaparsa soğanı düşünemiyorum ben:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?