Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İNŞALLAH TATLIM KALBİNİ FERAH TUT BENCE HAMİLESİN SENDE İNŞALLLAH ÇİFT ÇİZGİN SİLİK BİLE ÇIKMAMIŞ NET YANİ SAĞLIK OCAĞINDADA BAKILIYOR BİR GİT İSTERSEN.

yarın akşam iş çıkışı gideceğim inşallah canım. sağlık ocakları bu saatte açık olurmuki. bugün bir tane daha idrar testi yapayım da yarın giderim artık doktora.

kızlar merhaba. yaa ben şuan çok heyecanlıyım. az önce test yaptım çok belirgin bir şekilde çift çizgi çıktı. galiba ben hamileyim. ama ya test yanlışsa. offf bu saatte de doktora gidemem ki

inşallahhhhhhhhhh
diğer topiğimdede çift çizgi
diğer topiğimdede var galiba inşallahhh
şükürler olsun
dualarımız ulaşıyo kızlar

ayyyy canım inşallah olur. inşallah yumurtan buluşmuştur spermle.

inşallah dün ilişkide bulunmuştuk inşallah karşılaşmışlardır

yarın akşam iş çıkışı gideceğim inşallah canım. Sağlık ocakları bu saatte açık olurmuki. Bugün bir tane daha idrar testi yapayım da yarın giderim artık doktora.

ayyyy evet açık olmaz ben heyecandan ne söylediğimi biliyormuyum şekerim

Davrazcığım buldunmu bizi tatlım hoşgeldin kuzum

Son düzenleme:
inşallah dün ilişkide bulunmuştuk inşallah karşılaşmışlardır

canım gerçekten akıntı takibini yapın ben yumurtladığımda çift çizgi gördüğümde beyaz jole gibi uzayan bir akıntı oldu 2 gün sonra kesildi o akıntı ile birlikte olunmasına dikkat edin gerekirse 3 gün peş peşe

dün ve ondan önceki gün vardı bugünde var akıntım zaten çatlamışta dedi doktor çalışmalara devam

ooooh hadi bakalım belki sıra sende şekerim

ay ne güzel süper haberleeeeerrr var topiğimizden

hayırlısı bakalım benim sevincim ilk defa kendi kendine yumurtam oluştu ilaçsız hemde iki tane vede çatlamış bu bile bemim için bu mucize

Son düzenleme:
tamam cnm eniştem baksın önce (artık eşlerimize enişte diyebiliriz dimiii) bulamazsa ben bakarım ayarlarız inşşş..

tabiki deriz şekerim....

kociş tel açmıyor aradım soracaktım ama...

ay ben bu duayı ezbere biliyorum ve hikmetini gerçekten gördüm..
dört arkadaş üniversiteye hazırlanırken paylaşmıştık 4444 kez okumuştuk..

kızlar merhaba. yaa ben şuan çok heyecanlıyım. az önce test yaptım çok belirgin bir şekilde çift çizgi çıktı. galiba ben hamileyim. ama ya test yanlışsa. offf bu saatte de doktora gidemem ki

maşallah bitanem Allah nazarlardan saklasın, gözün aydın olsun canım..

sana da söyleyim masala da söylemiştim... kimyasal gebelikte çizgi silik çıkar sende çizgi net olduğuna göre hamilesin..kimyasal gebelik değil bu..
bol bol felak ve nas dualarını oku..
Rabbim kucağına da almayı nasip etsin

kızlar ben bu hayatı içtim içeli inanılmaz akıntım var.. sizce bu iyi midir kötü müdür???

hayıt böyle akıntı yaparsa soğanı düşünemiyorum ben:18::18::18::18:

kızlar ben bu hayatı içtim içeli inanılmaz akıntım var.. sizce bu iyi midir kötü müdür???

neyse kızlar topik kalabalık ama herkesin işi var sanırım..

ben de çıkıyım o zaman misafirim var bugün, bir kaç küçük hazırlığım var, yapıp gelirim tekrar..
öptüm

dosba için tam 41 tane aytel kürsü okudum

rabbime şükürler olsun dualarımız kabul oluyoooooooooo

hiç fikrim yok tatlım..ama kötü olacağını sanmıyorum ben..kullanan başka kim vardı ona bi sorsan:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…