Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçmişi okudum alıntı falan yaptım ama pcnin fişi çıkınca
HASRETCİM :119::119::119::119::124::124::124::124: çok sevindim canım.birimiz daha mucizesine kavuştu ALLAHın izniyle çok şükür.rabbim bebeğinizi size bağışlasın hiiiiiççç ayırmasın

TUMECİM bende bakıcam büyük marketlere var burda hepsi bulursam isteyen herkese gönderebilirim canım

akıntınında hayra alamet olduğunu düşünüyorum ben içerisinin temizlendiğine işaret bence

reyhancım topiğe gelemedim çünki dün gecede bugünde misafirim vardı.telide görmedim eşlim gösterdi.yoksa dahada gelemeyecektim

bu arada canım benim yeni bat 11 mayıs

neyse kızlar topik kalabalık ama herkesin işi var sanırım..

Ben de çıkıyım o zaman misafirim var bugün, bir kaç küçük hazırlığım var, yapıp gelirim tekrar..
öptüm

hiç fikrim yok tatlım..ama kötü olacağını sanmıyorum ben..kullanan başka kim vardı ona bi sorsan:26::26:

bende çıkacağım duş alıp gelirim yine kızlar öpüyorum hepinizi

canım ben soğan suyunu 3 gün kullandım sonra devam etmedim ama orkide hala kullanıyor sanırım faydasınıda grdü sanırım

bende çıkacağım duş alıp gelirim yine kızlar öpüyorum hepinizi

canım ben soğan suyunu 3 gün kullandım sonra devam etmedim ama orkide hala kullanıyor sanırım faydasınıda grdü sanırım

sen soğan suyunu bıraktın mkı
bunu birara hatırlatta fırçasını atayımşimdi, acelem var

sen soğan suyunu bıraktın mkı
bunu birara hatırlatta fırçasını atayımşimdi, acelem var

tatlım inan bırakmayı hiç istemedim ama içince dışarı çıktı 3. Gün o zamanda bir faydası olmaz dimi kızma bana:18:

Madurum ben madurum

sağol tumecim. inşallah hamileyimdir. az önce ikinci testi yaptım. ikinci çizgi gene net ama birincisine göre daha silik. içime kurt düştü şimdi.

sağol canım. yarın bi kan testi yaptırayım da inşallah kimyasal gebelik değildir.

aşağıdaki ilk yaptığım test yukarıdaki ikinci yaptığım.

canım idrar konsantre olması gerekiyo galiba
bak işte ikisindede çıkmış
geldi bebişin ALLAH cc izniyle
eğer şimdi gidebilirsen hiç bekleme doooğru hastaneye kan testine bence

Son düzenleme:
nevvaaaaaaaaa
sen soğan suyunu bıraktımmı dediiin
semiden önce ben kızayım ...ya tatlım 1-2 damla limon sık içine
bak bu en çok bize lazım
regl günlerimizin düzeni için
ben cuma tekrar başlayacam inşallah
bu sefer 7 günden çok içsem ne olur acaba:44:
bak tadını özledim şimdisoğan suyumun

Eki Görüntüle 176614 aşağıdaki ilk yaptığım test yukarıdaki ikinci yaptığım.

tatlım beklemiş idrar olması gerek ama silikte olsa çıkmış 2. de bence hamilesin ayyyy çok güzel korkma sabırla duayla bekle yarını canım

:26: özledinmi??
ya canım bakın beni açık konuşturmayın 2 gün dişimi sıktım 3. gün kustum oldumu midem almadığı şeyi öldürsende içemem hem hiç bie şey katmayın diyorlar içine çok tiskindim mide sorunum var benim çabuk bulanır hamile kalırsam yandım inşallah sorunlu geçmez başka bir şey kullanacağım reyhan otu ve kekik çayı oda adeti düzene sokuyormuş.valla seviyorsan ne mutlu sana içebilmeyi çok isterdim mide problemimde var çok yaktı o yüzden yani.

şuleeeeeeeeeeeeeeee o kadar uzakmı kız gittiğin eczane anca geldiğine göre:26:

Son düzenleme:

bana da öyle gibi geliyor, sanki içimin temizlendiğini hissediyorum, soğanıda içeyim de öbür ay da ben vereyim bebiş haberi diyorum semicim.

neva hasret tume fabe merakla beklediniz biliyorum ama bağlantım yoktu kusura bakmayın.
bu arada eczaneden döndüm dün bi ıslaklık hissettim yolda ama konduramadım çünkü benim çok şiddetli olmasada bigün önce ayaklarım sızlar karnım hafif ağrır ve anlarım eve geldim bi bakıyım dedim ne göriyim kırmızılar gelmiş testle kala kaldım.

hasretcim senin adına çoooooooooooooooook sevindim bırak kuruntuları testlerin hamile olduğunu ıspatlıyor şükürler olsun ALLAH kucağına almayı nasib etsin inşallah inan çok mutlu oldum darısı bizlerin başına.

geçmişi okurken baktım eda ve melodide merakla beklemiş pardon kızlar ya.
bağlantı ve kırmızıların zamanlaması harikaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…