hasretcim senin adına çoooooooooooooooook sevindim bırak kuruntuları testlerin hamile olduğunu ıspatlıyor şükürler olsun ALLAH kucağına almayı nasib etsin inşallah inan çok mutlu oldum darısı bizlerin başına.
geçmişi okurken baktım eda ve melodide merakla beklemiş pardon kızlar ya.
bağlantı ve kırmızıların zamanlaması harikaydı.
inşallah öyleyimdir canım yaa. amin canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. benim hamileliğim kesinleşsin hepiniz için dua edeceğim. sen doktora gidecek misin canım bu ay.
AMİİİİİİİİİİN bizim işler karıştı biraz şimdi taşınma olayımız çıktı bide takip ettinmi bilmiyorum ama kayınpederim altınlarımı vericekti dün konuştum ayarlıyıcam dedi nekadar sürer vermesi bilemiyorum alır almaz başlıyıcam ama belar bikaç ayımızı alıcak sonrada ramazan geliyor benim kan pıhtılaşması sorunum olabiliceği olasılığı yüksek önce ona baktırıcam tabi bakalım nasip
tatlım beklemiş idrar olması gerek ama silikte olsa çıkmış 2. de bence hamilesin ayyyy çok güzel korkma sabırla duayla bekle yarını canım
:26: özledinmi??
ya canım bakın beni açık konuşturmayın 2 gün dişimi sıktım 3. gün kustum oldumu midem almadığı şeyi öldürsende içemem hem hiç bie şey katmayın diyorlar içine çok tiskindim mide sorunum var benim çabuk bulanır hamile kalırsam yandım inşallah sorunlu geçmez başka bir şey kullanacağım reyhan otu ve kekik çayı oda adeti düzene sokuyormuş.valla seviyorsan ne mutlu sana içebilmeyi çok isterdim mide problemimde var çok yaktı o yüzden yani.
şuleeeeeeeeeeeeeeee o kadar uzakmı kız gittiğin eczane anca geldiğine göre:26:
neva hasret tume fabe merakla beklediniz biliyorum ama bağlantım yoktu kusura bakmayın.
bu arada eczaneden döndüm dün bi ıslaklık hissettim yolda ama konduramadım çünkü benim çok şiddetli olmasada bigün önce ayaklarım sızlar karnım hafif ağrır ve anlarım eve geldim bi bakıyım dedim ne göriyim kırmızılar gelmiş testle kala kaldım.
içme o zaman
şaka bi yana midende problem varsa içme tabi
hayit tohumunu deneyecekmisin:82:
neva hasret tume fabe merakla beklediniz biliyorum ama bağlantım yoktu kusura bakmayın.
bu arada eczaneden döndüm dün bi ıslaklık hissettim yolda ama konduramadım çünkü benim çok şiddetli olmasada bigün önce ayaklarım sızlar karnım hafif ağrır ve anlarım eve geldim bi bakıyım dedim ne göriyim kırmızılar gelmiş testle kala kaldım.
canım valla kırmızıların zamanlaması süpermiş yani :)olsun kuzum umutlarımız tükenmeyecek tabikide..bende kırmızıları bekliyorum bu ayda olmadı eminim yani..of of sabır ya rab ........
Allah yar ve yardımcın olsun canım. inşallah sen de masalcan gibi bir mucizeyle karşılaşırsın ve hamile olduğunu öğrenirsin bu süreçte. Kayınpederinin geri verdiği altınlarla da bebeğine ciciler alırsın inşallah.
tatlım üzüldüm bitanem. yinede pes etmek yok ve yola devam.
ne zaman geleceği hiiiç belli olmuyo bitanem. rabbim zamanını biliyo.
dua etmeye ve rabbime inanmaya devam bitanem. mutlaka mükafatlandırıyo rabbiiiimmmm
ayyy çok tatlısın canım ya bayılıyorum ben sana allahım sana kalbin kadar temiz bir çocuk nasip etsin inşallah tabi hepimize..
sağol nevacım ne güzel bunları duyabilmek.
amin cümlemize nevacım
ümmeti muhammed içerisindeki bu dertle uğraşan herkese rabbim şafi ismi ile şifa
tecelli eylesin inşallah.
şule canım gelecek inşallah bebişlerimiz ALLAH cc izniyle
ay kızlar 2 saat filan önce yenile yaparken uyuyup kalmışım.
şimdi uyandım daha
amma uyuyorum ben yaaaa.
hiçbir fırsatı kaçırmıyorum. öyle bi derin uyumuşumki kociş süpürmüş duymamışım
üzülme masalcım senin ve bebeğinin canı sağolsun.
ay pes etmiyicem ne münasebet heleki senin bu yaşadığını mucizeye şahit olunca hiç bıkmadan devam edicem emin ol.
şüpesiz masalcım rabbim ne verirse başım gözüm üzerine ne eylerse güzel eyler.
ay kızlar 2 saat filan önce yenile yaparken uyuyup kalmışım.
şimdi uyandım daha
amma uyuyorum ben yaaaa.
hiçbir fırsatı kaçırmıyorum. öyle bi derin uyumuşumki kociş süpürmüş duymamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?