Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah öyleyimdir canım yaa. amin canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. benim hamileliğim kesinleşsin hepiniz için dua edeceğim. sen doktora gidecek misin canım bu ay.

geçmişi okurken baktım eda ve melodide merakla beklemiş pardon kızlar ya.
bağlantı ve kırmızıların zamanlaması harikaydı.

canım valla kırmızıların zamanlaması süpermiş yani :)olsun kuzum umutlarımız tükenmeyecek tabikide..bende kırmızıları bekliyorum bu ayda olmadı eminim yani..of of sabır ya rab ........

inşallah öyleyimdir canım yaa. amin canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. benim hamileliğim kesinleşsin hepiniz için dua edeceğim. sen doktora gidecek misin canım bu ay.

AMİİİİİİİİİİN bizim işler karıştı biraz şimdi taşınma olayımız çıktı bide takip ettinmi bilmiyorum ama kayınpederim altınlarımı vericekti dün konuştum ayarlıyıcam dedi nekadar sürer vermesi bilemiyorum alır almaz başlıyıcam ama belar bikaç ayımızı alıcak sonrada ramazan geliyor benim kan pıhtılaşması sorunum olabiliceği olasılığı yüksek önce ona baktırıcam tabi bakalım nasip

Allah yar ve yardımcın olsun canım. inşallah sen de masalcan gibi bir mucizeyle karşılaşırsın ve hamile olduğunu öğrenirsin bu süreçte. Kayınpederinin geri verdiği altınlarla da bebeğine ciciler alırsın inşallah.

canlarım çıkıyorum hürrem var kociş beraber izleyelim diyor öpüyorum hepinizi çok :)hasret bencede içini rahat tut bebiş sıkı sıkı sarılsın sana .....

içme o zaman

şaka bi yana midende problem varsa içme tabi
hayit tohumunu deneyecekmisin:82:

ay kızlar 2 saat filan önce yenile yaparken uyuyup kalmışım.
şimdi uyandım daha
amma uyuyorum ben yaaaa.
hiçbir fırsatı kaçırmıyorum. öyle bi derin uyumuşumki kociş süpürmüş duymamışım

ayyy çok tatlısın canım ya bayılıyorum ben sana allahım sana kalbin kadar temiz bir çocuk nasip etsin inşallah tabi hepimize..

içme o zaman

şaka bi yana midende problem varsa içme tabi
hayit tohumunu deneyecekmisin:82:

evet onuda deneyebilirim aslında iyi fikir

kızlar başım çatlıyor bide alt tarafım ve belim felaket ben çıkıyorum az hürremi izleyip gelirim yine

tatlım üzüldüm bitanem. yinede pes etmek yok ve yola devam.
ne zaman geleceği hiiiç belli olmuyo bitanem. rabbim zamanını biliyo.
dua etmeye ve rabbime inanmaya devam bitanem. mutlaka mükafatlandırıyo rabbiiiimmmm

canım valla kırmızıların zamanlaması süpermiş yani :)olsun kuzum umutlarımız tükenmeyecek tabikide..bende kırmızıları bekliyorum bu ayda olmadı eminim yani..of of sabır ya rab ........

sorma canım ya ama olsun neylerse güzel eyler rabbim.
aynen hiç umudum bitmediki benim bitmeyecekte.
sabret canım vardır bi mukafatı muhakkak.

AMİİİİİİİN cümlemizin hasretcim.
İNŞALLAH canım ya ben zaten ikinci denememizde ALLAHIN izni ile
bebeğimizin bizimle olucağından eminim.
inşallah bi alıyım o parayıda hemde ne ciciler alıcam.

tatlım üzüldüm bitanem. yinede pes etmek yok ve yola devam.
ne zaman geleceği hiiiç belli olmuyo bitanem. rabbim zamanını biliyo.
dua etmeye ve rabbime inanmaya devam bitanem. mutlaka mükafatlandırıyo rabbiiiimmmm

üzülme masalcım senin ve bebeğinin canı sağolsun.
ay pes etmiyicem ne münasebet heleki senin bu yaşadığını mucizeye şahit olunca hiç bıkmadan devam edicem emin ol.
şüpesiz masalcım rabbim ne verirse başım gözüm üzerine ne eylerse güzel eyler.

masalcım bende çok uyuyordum hiç başım kalkmıyordu tadını çıkar.

evet şüphesizki rabbim bizlerle beraber ve sevgili kullarıyız.
rabbim ne verirse hayırlısını verır. inşallah topikteki herkez bebeğine kavuşur en kısa zamanda.
maşallah son 1 haftadır hep güzeeeel haberler alıyoruz inşallah bu böööyle devam eder gider...
bikaç ay sonra hamilelik hikayeleri başlasın bu topikte.
midem bulanıyo , bu yaramaz çok tekmeliyo diye birbirimize söyler dururuz artık
ay rabbim hepimize bu güzellikleri yaşatsın inşallaaaaaaaaahhhh

masalcım bende çok uyuyordum hiç başım kalkmıyordu şimdi uykusuzluktan
okadar muzdaribimki tadını çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…