Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

talım 3 üzde olabilir bence ayyy bende çok merak ediyorum ece bile öyle düşünüyor

Son düzenleme:
kızlar bugün bana verdiğiniz destek için sizlere çok teşekkür ederim. iyi ki siz varsınız. inşallah yarın buraya güzel sonuçlarla gelirim. şimdilik herkese iyi geceler. yarın görüşmek ümidiyle.

Son düzenleme:

görüşürüz bitanem. kendine dikkat et.

iyi geceler

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

semi,masalcan+,hasret41,sulekaratas+,AHSENNEVA+,o_rkide01+,kutaylin,febe+,
Konu Etiketleri

huuuuuuuuuuuuuuuu kızlar
uyudunuz mu yaaaaaaaaaaaaaa
hadi ben kürlere daldım.anlaşılan ben yine soğan suyu ile süt buharı deniyecem.
nevaaaaa sen bıraktın mı soğan suyunu
herşeye katlanıyorsun soğan suyumu ağır geldi.bak adet gecikmende oluyor.tam sana göreydi
ben başlayacam senden önce doğurayımda gör

he kızlar birde birşey sorucam size
ben iki ay süt maydanoz buharı denedim ya
evlendiğimden beri en çok 1 gün geciken adetim 6 gün gecikti
ilginç olan iki ayda tam 6.gün adet olmam

bu bana buharın iyi geldiği anlamına mı gelir
fikriniz nedir
bana umut verin demiyorum şekerler gerçekten fikrinizi soruyorum

hayırlısı canım, umudumuz bitmeyecek.. sloganımız bu,

kızlar misafir arası kaçıyorum öyle, hgiremezsem tekrar öpüyorum hepinizi

semicim bu buharı nasıl yapıyorsun canım.. ayrıntılı yaz da ben de yapayım bu ay...

içemedim semiciğim ne yapayım:101:

kızlar benim başım çatlıyor kocişide boğacağım masaj diye tutturdu gıcık yaaa

semi tatlım peki o gecikmelerde hiç test yaptınmı??? kimyasal gebelikmiydi acaba diye düşündüm ben..çünkü bu kimyasal gebelik bi çok kez yaşanıyomuş farkına varmıyomuşuz:26:
yada bahar ayları da gecikmelere neden olabilir...

semicim bu buharı nasıl yapıyorsun canım.. ayrıntılı yaz da ben de yapayım bu ay...

tatlım yumurtlamadan önceki 3 gece yarım kg sütte bir demet maydanozu kaynatıyorum
belime battaniye dolayıp buharına oturuyorum
soğuyana kadar.yanında eşin olursa tekrar ısıtmasını isteyebilirsin.buhar çıkması için.en az 30 dk yazıyor heryerde.ve hiç üşütmemen gerekiyormuş bu dönemde

ama neden bana kimse fikrini yazmadı ya
çok mu zor sordum

peki ne için yapılıyo bu tatlım??

ayy benim yine adet belirtilerim tam gaz yarın yoldayım geliyorum diyoooo

kız ben yaptığımda kıştı hem baharda sıcakta daha erken gelir benim
örnek bugün 1 gün erken geldi

tatlımk benimde aklıma o geldi
yani en iyi enaryo o.tek tüpüm kapalı ya.acaba döllenme olupta kapalı tarafta oldu ve rahime yerleşemedimi acaba dedim bu iyi ihtimal

yada bana zararı oldu adetimi geciktirdi
keşke test yapsaydım:44::44::44:

bu ayda deniyecem bakalım.ben pimpirikliyimdir biraz.zararı olmaz işallah diyorum ama buharın ne zararı olabilir ki

bahar ayları yerine mevsim geçişleri diyorum ozaman
tatlım tek tüple alakası yok,yumurta atıldıktan sonra rahme geliyo ve spermle orda buluşuyo öyle değilmi??? kız neva bi video izlemiştik ya orda öyle gösteriyodu dimii:26:
bidaha gecikme olursa hemn test yapıyosun ok
ayy bende çok pimpirikliyimmmmm

yumoşla sperm tüpte buluşuyor dölleniyor ve 3 4 gün sonra rahime yerleşiyor canım

her duyduğumu yapmak istiyorum yaa bu bana pek uymadığı için yapmiyim bari

bence yap tatlım.sebepsizlerde deniyor.buharın ne zararı olacak.eskiler maydanozu içeriye:78::78:koyarlarmş iltihabı atsın diye.
bak bizim bir akraba 7 sene uğraştı sebepsiz dediler
sonra faranjit olduiltihap iğnesi verdiler.o iğnelerle öyle bir aktıki iltihap güya hiç problemi yoktu
sonraki ay hamiş

yani yapmasıda kolay denemekten birşey çıkmaz

semicim kusura bakma tatlım. dualarımı okudum.
bu arada sizin içinde dua ettim. rabbim kabul etsin inşallah.
AMMMMİİİİİİNNN

gelelim soruna canım benim
öncelikle adetın senın düzenli ve bu buharı yaptıktan sonra gecikme oldu diyosun.
hııım hamilelik gibi bişey söz konusuysa süper.
ama değilse ve eğer düzenli adetinin gecikmesini sağladıysa yanii.. ne kadar faydasını görürsün bilemedim canımın içi:26:

kaç gün yapıyosun bu buharı tatlım merak ettim. ve ayrıca üşütmemen de lazımmış çooooook dikkat.
biliyosundur ama söyliyim yinede. maydonozu sırf kaynatığında idrar yolu enfeksiyonu için süper nerdeyse birebir bişey bu ben denedim. ama sütle beraber etkisi ne olur açıkça bilemedim bitanem.
sen yinede yapıcam diyosan dikkatlı yap bence. ve eğer yine gecikme olursa dediğiniz gibi test yap en azından bebiş filan yoksa, başka bi sorun olmasın diye düşünüyorum.
düşündüğümü anlatabildiysem ne mutlu bana:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…