masaldapc başında uyuya kaldı galiba
şissst masallllllllllllll uyan kuızum git yatağına yat
şimdi hatırladım biz bu konuyu daha öncedende konuşmuştukyumoşla sperm tüpte buluşuyor dölleniyor ve 3 4 gün sonra rahime yerleşiyor canım
bence yap tatlım.sebepsizlerde deniyor.buharın ne zararı olacak.eskiler maydanozu içeriye:78::78:koyarlarmş iltihabı atsın diye.
bak bizim bir akraba 7 sene uğraştı sebepsiz dediler
sonra faranjit olduiltihap iğnesi verdiler.o iğnelerle öyle bir aktıki iltihap güya hiç problemi yoktu
sonraki ay hamiş
yani yapmasıda kolay denemekten birşey çıkmaz
valla az kaldı bitanem. nerdeyse uyuyacam.
ama dualarım vardı onları şimdi bitirdim.
rabbim kabul etsin inşallah. birazdanda yatmaya gidicem.yoksa kociş kalkacak şimdi hala pc'misin sen diyecek
:18::18::18::18::18:
şimdi hatırladım biz bu konuyu daha öncedende konuşmuştuk
tatlım benim adetimde yolda yarın öbür gün gelir,sen benden bi kaç gün önde olursun ben seni takip ederim artık,yaptıkça yazarsın buraya ok
heheheheee çok komikti.bayağı bir ayrıntılı olmuş
dikkat ettiysen tatlım spermle yumoşun birleşmesi tüpte gerçekleşiyor
semiiii tatlım benim de sağ tüp kapalı yabu ayda tuttturamadım ..bişey anlatcam ama gülmiyeceksiniz çünkü başka bir topikte bişey duymuştum hamile olup olmadığınızı eski yöntemlerle öğrenebilirsiniz diye ..elle muayne kendi kendinize yapabiliyormuşsunuz ..yani çok aferdersin orta parmağınla rahme bakıyosun eline bişey değerse gebe değilsin adet olcağına yakın rahim düşermişl eğer parmak boşluktaysa biryere değmiyorsa gebe oluyormuşsun ..eskiden bu yöntemle anlarlarmış..bende denedim top gibi bişeye değdi yani adet olucam tamam hadi gülün bana süt buharını detaylı anlatsana yahu :)
semicim kusura bakma tatlım. dualarımı okudum.
bu arada sizin içinde dua ettim. rabbim kabul etsin inşallah.
AMMMMİİİİİİNNN
gelelim soruna canım benim
öncelikle adetın senın düzenli ve bu buharı yaptıktan sonra gecikme oldu diyosun.
hııım hamilelik gibi bişey söz konusuysa süper.
ama değilse ve eğer düzenli adetinin gecikmesini sağladıysa yanii.. ne kadar faydasını görürsün bilemedim canımın içi:26:
kaç gün yapıyosun bu buharı tatlım merak ettim. ve ayrıca üşütmemen de lazımmış çooooook dikkat.
biliyosundur ama söyliyim yinede. maydonozu sırf kaynatığında idrar yolu enfeksiyonu için süper nerdeyse birebir bişey bu ben denedim. ama sütle beraber etkisi ne olur açıkça bilemedim bitanem.
sen yinede yapıcam diyosan dikkatlı yap bence. ve eğer yine gecikme olursa dediğiniz gibi test yap en azından bebiş filan yoksa, başka bi sorun olmasın diye düşünüyorum.
düşündüğümü anlatabildiysem ne mutlu bana:26:
febe denesene yahu teyid edelim bari :)eskiden ultrason mu varmış :)ay ben bunu duymuştum ama yapamadım.. benimde adetim yakın acab ao top gibi şeyden
bendede varmı:26:
semiiii tatlım benim de sağ tüp kapalı yabu ayda tuttturamadım ..bişey anlatcam ama gülmiyeceksiniz çünkü başka bir topikte bişey duymuştum hamile olup olmadığınızı eski yöntemlerle öğrenebilirsiniz diye ..elle muayne kendi kendinize yapabiliyormuşsunuz ..yani çok aferdersin orta parmağınla rahme bakıyosun eline bişey değerse gebe değilsin adet olcağına yakın rahim düşermişl eğer parmak boşluktaysa biryere değmiyorsa gebe oluyormuşsun ..eskiden bu yöntemle anlarlarmış..bende denedim top gibi bişeye değdi yani adet olucam tamam hadi gülün bana süt buharını detaylı anlatsana yahu :)
ay ben bunu duymuştum ama yapamadım.. benimde adetim yakın acab ao top gibi şeyden bendede varmı:26:
febe denesene yahu teyid edelim bari :)eskiden ultrason mu varmış :)
koskoca msj arada kaynamış nasıl görmedim bilmem
tatlım bende düşündüm ama maydanozun iltihaba iyi geldiği biliniyor sütünde zararı olcağını düşünmedim.aklımda var tabiki soru işareti canım ama
bilemedim ki yani.
ama dediğini gayet iyi anladım canım.sağol tatlım.ama benim başka inandığım daha doğrusu bana iyi geleceğine inandığım bir kür yok
bu ayda yapalıom bakalım ne olacak
birde şöyle düşünüyorum
kür yapıyoruz.direk içiyoruz bu sadece buhar ve diyelim zararlı ne boyutta bir zarar verebilirki
aman karışığım işte bende anlamadımki yazdıklarımdan birşey
cevap verdiğn için çok sağol canım
sende febecim
orkide sana küstüm
iyi geceler şekerler
görüşürüz öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?