Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masaldapc başında uyuya kaldı galiba

şissst masallllllllllllll uyan kuızum git yatağına yat

masaldapc başında uyuya kaldı galiba

şissst masallllllllllllll uyan kuızum git yatağına yat

valla az kaldı bitanem. nerdeyse uyuyacam.
ama dualarım vardı onları şimdi bitirdim.
rabbim kabul etsin inşallah. birazdanda yatmaya gidicem.yoksa kociş kalkacak şimdi hala pc'misin sen diyecek
:18::18::18::18::18:

şimdi hatırladım biz bu konuyu daha öncedende konuşmuştuk

tatlım benim adetimde yolda yarın öbür gün gelir,sen benden bi kaç gün önde olursun ben seni takip ederim artık,yaptıkça yazarsın buraya ok

heheheheee çok komikti.bayağı bir ayrıntılı olmuş
dikkat ettiysen tatlım spermle yumoşun birleşmesi tüpte gerçekleşiyor

valla az kaldı bitanem. nerdeyse uyuyacam.
ama dualarım vardı onları şimdi bitirdim.
rabbim kabul etsin inşallah. birazdanda yatmaya gidicem.yoksa kociş kalkacak şimdi hala pc'misin sen diyecek
:18::18::18::18::18:

rabbim dualarını kabul etsin tatlımm...

evet canım anlatmıştım
işallah gelmez adetin febecim
gelirsede yazarım ben istersen denersin

masaaaaaaaaaaaaaaallllllllll
sen hamilesin benim midem bulanıyor
midemdekiler çıkmak için ısrar ediyor.
offf hep adetten ilk günüm ya oluyor böyle:37
:

amiiin bitanem.
kızlar ben yatıyorum. yarın görüşürüz nasipse öpüldünüz en kocamınından iyi geceleeeeer

semiiii tatlım benim de sağ tüp kapalı ya bu ayda tuttturamadım ..bişey anlatcam ama gülmiyeceksiniz çünkü başka bir topikte bişey duymuştum hamile olup olmadığınızı eski yöntemlerle öğrenebilirsiniz diye ..elle muayne kendi kendinize yapabiliyormuşsunuz ..yani çok aferdersin orta parmağınla rahme bakıyosun eline bişey değerse gebe değilsin adet olcağına yakın rahim düşermişl eğer parmak boşluktaysa biryere değmiyorsa gebe oluyormuşsun ..eskiden bu yöntemle anlarlarmış..bende denedim top gibi bişeye değdi yani adet olucam tamam hadi gülün bana süt buharını detaylı anlatsana yahu :)

heheheheee çok komikti.bayağı bir ayrıntılı olmuş
dikkat ettiysen tatlım spermle yumoşun birleşmesi tüpte gerçekleşiyor

evet çok ayrıntlı ve çok çirkin evet yaa ben zaten öyle biliyodum yani yerleşme kanaması diye bişeyde var dimi?? nedense bu videoyu izledikten sonra öyle düşünmüşüm...pek dikkatli izlememişim bi sahneden sonra film kopmuş bende..şimdi tekrar izledim ve teyit ettim

ay ben bunu duymuştum ama yapamadım.. benimde adetim yakın acab ao top gibi şeyden bendede varmı:26:

koskoca msj arada kaynamış nasıl görmedim bilmem

tatlım bende düşündüm ama maydanozun iltihaba iyi geldiği biliniyor sütünde zararı olcağını düşünmedim.aklımda var tabiki soru işareti canım ama
bilemedim ki yani.
ama dediğini gayet iyi anladım canım.sağol tatlım.ama benim başka inandığım daha doğrusu bana iyi geleceğine inandığım bir kür yok
bu ayda yapalıom bakalım ne olacak
birde şöyle düşünüyorum
kür yapıyoruz.direk içiyoruz bu sadece buhar ve diyelim zararlı ne boyutta bir zarar verebilirki
aman karışığım işte bende anlamadımki yazdıklarımdan birşey
cevap verdiğn için çok sağol canım
sende febecim
orkide sana küstüm

semicim ya süt buharını detaylı anlatabilirmisin canım ?

kız her duydugunu yapmatövbe tövbegüleriz ağlanacak halimize.bende duymuştum bunu ama denememiştim
tatlım yarın anlatsam.şuan pek iyi değilimde çıkıcam

ay ben bunu duymuştum ama yapamadım.. benimde adetim yakın acab ao top gibi şeyden bendede varmı:26:

bilmem varmı ki

küsme bana neolur görmedim açmıştım tam okuyacaktım bu saatte kocişin canı portakal suyu istedi benim hiç bu suçum yok mutfakyadım şimdi okudum :18::18::18::18:

yani aslında tabi ne kadar doğrudur..mantıklı gibi...???

bende şu hürrem sultanı nasıl anladılar hamile olduğunu diye merak ediyordum.....böle bi durum olabilir mi....diye geldi aklıma....ala alalalala.....ilginç.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…