kızlar ben çıkıyorummm.. iyi gecelerrr öpüyorum siziiii
bahar ayları yerine mevsim geçişleri diyorum ozaman
tatlım tek tüple alakası yok,yumurta atıldıktan sonra rahme geliyo ve spermle orda buluşuyo öyle değilmi??? kız neva bi video izlemiştik ya orda öyle gösteriyodu dimii:26:
bidaha gecikme olursa hemn test yapıyosun ok
ayy bende çok pimpirikliyimmmmm
koskoca msj arada kaynamış nasıl görmedim bilmem
tatlım bende düşündüm ama maydanozun iltihaba iyi geldiği biliniyor sütünde zararı olcağını düşünmedim.aklımda var tabiki soru işareti canım ama
bilemedim ki yani.
ama dediğini gayet iyi anladım canım.sağol tatlım.ama benim başka inandığım daha doğrusu bana iyi geleceğine inandığım bir kür yok
bu ayda yapalıom bakalım ne olacak
birde şöyle düşünüyorum
kür yapıyoruz.direk içiyoruz bu sadece buhar ve diyelim zararlı ne boyutta bir zarar verebilirki
aman karışığım işte bende anlamadımki yazdıklarımdan birşey
cevap verdiğn için çok sağol canım
sende febecim
orkide sana küstüm
ayy tatlım evet yokmuş ama deneyememmm bennn:18::18: aşılama yaptırdığımda ilacı fitil olarak kullan demişti dr ayy onu bile zar zorrr
KAAN HOCANIN YAZDIĞI MAİL
Merhaba Sn ,...........................
doktorsitesi.com üye uzmanlarından birine sorduğunuz soru az önce cevaplandı.
Cevap : Aslında sperm değerleri doğal yolla çocuk olması için yeterli. Morfolojideki bozukluk, bunun şansını azaltmakta. Bir süre sperm kalite ve kantitesini artırıcı ilaç kullandıktan sonra tedavi planı yapmak daha doğru olacaktır kanısındayım. Önce sabah ve akşam 1 tablet Tetradoks 100 mg, yine sabah ve akşamları 1 adet Endol tablet alın. İlaçlar bitince, 437 31 21'den randevu alıp, gelin. Geldiğiniz gün sperm morfolojisinin önemini anlamak için, DNA hasarlanması bakımından bir başka test yaptıracağım. Geleceğiniz günü bana bildirdiğinizde, sabahtan bu testi de yaparız. Saygılarımla
günaydınnn şekerlerrrr...
ayy neva pre-seed de öyle kullanılıyıodu dimiii:18::18: ben onu hiç düşünmemiştim nese mecbur yaprız artık şırıngayla yapılıyo dimi,nese şırıngayla olabilir ama parmakla .......:86::86::86::86:
masallll adet belirtilerim tam gaz..yinede hamile olabilirmiyimmm
günaydın şekerim.
valla benimde hala var adet belirtilerim. ve hala arada wc koşturuyorum varmı bişey diye:26:
akıntında varmı peki tatlım ???? (akıntıda normal) biraz daha rahat ol bebişin seninle artık...
evet var ama çok az. yok denecek kadar nerdeyse.
ay valla keseyi görene kadar daha diken üstündeyim bitanem.
hala korkuyorum. bin türlü soru var kafamda. inşallah yarın son bulur. güzel haber alırım inşallah
nese yarın görürsün inşşş.tatlım heyecanlı olman normal ama kötü şeyler düşünme.güzel düşün güzel olsun inşş...yani önce olsun diye uğraşıyoruz oluncada böle oluruz zaten eminim.ama tadıı çıkarmak varken niye kendine zulmediyosun????inşş bencede yarın tanışırsın bebişinle ve son bulur
selam arkadaşlar nasılsınız ?
masal canım yarın göreceksin bebişinin kesesini inşallah :)
hıııııımmm......tetradoks antıbiyotik. endolde ağrı kesici ama biraz farklı agrı kesici.
dahaçok kas ve kemık hastalıklarında verilen bir ilaç.
bu yer nerdeymış tatlım?
günaydınnn şekerlerrrr...
ayy neva pre-seed de öyle kullanılıyıodu dimiii:18::18: ben onu hiç düşünmemiştim nese mecbur yaprız artık şırıngayla yapılıyo dimi,nese şırıngayla olabilir ama parmakla .......:86::86::86::86:
masallll adet belirtilerim tam gaz..yinede hamile olabilirmiyimmm
ankarada kaan aydos tatlım
kendin yapma ama amannn kuzum neler görmediki malum yer buda bişeymi korkulacak birşey yok yani hissetmiyorsun bile ilaçtan sonra 15 dkyı geçirmicen ona göre hemen çalış
ankarada kaan aydos tatlım
kendin yapma ama amannn kuzum neler görmediki malum yer buda bişeymi korkulacak birşey yok yani hissetmiyorsun bile ilaçtan sonra 15 dkyı geçirmicen ona göre hemen çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?