Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar hayırlı perşembeler:))))

gününüz güzerl geçsin inşallah

tatlım yumurta atılır sonra fallop tüplerinde döllenir 3-4 gün gibi bir sürede rahime gömülür kuma gmülür gibi o yüzde rahim duvarının kalınlığıda önemli.

tatlım buhara oturmak iyi tabi,değişik versiyonlarıda var mesela ben ısırgan suyunuda duymuştum maydonozda çok etkili öyleki çocuğu bile düşürürmüş o kadar yani ne var ne yok söküp atıyor ama suyunu içince ama tadı kötü diyorlar o yüzden hiç yanaşmadım bana bak hem ağzıma layık olsun hemde etkili

ayy tatlım evet yokmuş ama deneyememmm bennn:18::18: aşılama yaptırdığımda ilacı fitil olarak kullan demişti dr ayy onu bile zar zorrr

pre-seedi nasıl yapacaksın tatlım yaklaşık 10 cm seninle bütün oluyor 4grm şırıngaya çekerken dikkatli ol ucu açık olduğu için oraya buraya akıtma zaten sende yapma

KAAN HOCANIN YAZDIĞI MAİL
Merhaba Sn ,...........................

doktorsitesi.com üye uzmanlarından birine sorduğunuz soru az önce cevaplandı.

Cevap : Aslında sperm değerleri doğal yolla çocuk olması için yeterli. Morfolojideki bozukluk, bunun şansını azaltmakta. Bir süre sperm kalite ve kantitesini artırıcı ilaç kullandıktan sonra tedavi planı yapmak daha doğru olacaktır kanısındayım. Önce sabah ve akşam 1 tablet Tetradoks 100 mg, yine sabah ve akşamları 1 adet Endol tablet alın. İlaçlar bitince, 437 31 21'den randevu alıp, gelin. Geldiğiniz gün sperm morfolojisinin önemini anlamak için, DNA hasarlanması bakımından bir başka test yaptıracağım. Geleceğiniz günü bana bildirdiğinizde, sabahtan bu testi de yaparız. Saygılarımla

nevacım günaydın canım.
ay trt1 de nihat hatipoğlu var canım.
çok güzel anlatıyo adam ben bu adamın anlatım şekline hastayım

hıııııımmm......tetradoks antıbiyotik. endolde ağrı kesici ama biraz farklı agrı kesici.
dahaçok kas ve kemık hastalıklarında verilen bir ilaç.
bu yer nerdeymış tatlım?

günaydınnn şekerlerrrr...

ayy neva pre-seed de öyle kullanılıyıodu dimiii:18::18: ben onu hiç düşünmemiştim nese mecbur yaprız artık şırıngayla yapılıyo dimi,nese şırıngayla olabilir ama parmakla .......:86::86::86::86:

masallll adet belirtilerim tam gaz..yinede hamile olabilirmiyimmm

günaydın şekerim.
valla benimde hala var adet belirtilerim. ve hala arada wc koşturuyorum varmı bişey diye:26:

akıntında varmı peki tatlım ???? (akıntıda normal) biraz daha rahat ol bebişin seninle artık...

evet var ama çok az. yok denecek kadar nerdeyse.
ay valla keseyi görene kadar daha diken üstündeyim bitanem.
hala korkuyorum. bin türlü soru var kafamda. inşallah yarın son bulur. güzel haber alırım inşallah

evet var ama çok az. yok denecek kadar nerdeyse.
ay valla keseyi görene kadar daha diken üstündeyim bitanem.
hala korkuyorum. bin türlü soru var kafamda. inşallah yarın son bulur. güzel haber alırım inşallah

nese yarın görürsün inşşş.tatlım heyecanlı olman normal ama kötü şeyler düşünme.güzel düşün güzel olsun inşş...yani önce olsun diye uğraşıyoruz oluncada böle oluruz zaten eminim.ama tadıı çıkarmak varken niye kendine zulmediyosun????inşş bencede yarın tanışırsın bebişinle ve son bulur

inşallaaaaaahhh

selam arkadaşlar nasılsınız ?

masal canım yarın göreceksin bebişinin kesesini inşallah :)

hıııııımmm......tetradoks antıbiyotik. endolde ağrı kesici ama biraz farklı agrı kesici.
dahaçok kas ve kemık hastalıklarında verilen bir ilaç.
bu yer nerdeymış tatlım?

ankarada kaan aydos tatlım

kendin yapma ama amannn kuzum neler görmediki malum yer buda bişeymi korkulacak birşey yok yani hissetmiyorsun bile ilaçtan sonra 15 dkyı geçirmicen ona göre hemen çalış

ankarada kaan aydos tatlım

kendin yapma ama amannn kuzum neler görmediki malum yer buda bişeymi korkulacak birşey yok yani hissetmiyorsun bile ilaçtan sonra 15 dkyı geçirmicen ona göre hemen çalış

ay bu pre-seed uygulaması zor galiba değil mi?

nevacım şırınga falan diyosun , ilacı kendin yapma diyorsun

kocişi bekliyorum hala aramadı, öğle yemeğini beraber dışarda yiyecektik...

kızlarrrrrrrr gününüz aydın kalbiniz her daim mutlu olsun :)ya sizce doktora gitsemmi bu ay hsg çekildim ya bir tüp iptal bi kaç normal yoldan denesem mi ki yoksa gidip hızlandırılmış tura mı girsem :)yumurta tabiki ,aşılama,vs....ne yapsam ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…