hıııııımmmm
sen ara hatırlat kuzum
kızlarrrrrrrr gününüz aydın kalbiniz her daim mutlu olsun :)ya sizce doktora gitsemmi bu ay hsg çekildim ya bir tüp iptal bi kaç normal yoldan denesem mi ki yoksa gidip hızlandırılmış tura mı girsem :)yumurta tabiki ,aşılama,vs....ne yapsam ki?
kızlarrrrrrrr gününüz aydın kalbiniz her daim mutlu olsun :)ya sizce doktora gitsemmi bu ay hsg çekildim ya bir tüp iptal bi kaç normal yoldan denesem mi ki yoksa gidip hızlandırılmış tura mı girsem :)yumurta tabiki ,aşılama,vs....ne yapsam ki?
hııh evet kendi bilir.
böööyle çıtırı kaçırdı bugün
canım eğer kendini hazır hissediyorsan hemen tekrar tedaviye başla, ama eğer hazır değilsen seminin dediği süt buharını bence sende uygulayabilirsin
evet canım güzelmiş bak bu nasıl..
tek omuzu çok seviyorum ben
Eki Görüntüle 176921
bu arada kocişim aradı görüşürüz şekerim
gitmeyi düşünüyomusun bitanem?
ay bu pre-seed uygulaması zor galiba değil mi?
nevacım şırınga falan diyosun , ilacı kendin yapma diyorsun
açıkçası canım kendimi hiç hazır hissetmiyorum ya tedavi için hiç yaptırmadım aşılama..korkuyorum sanırsam :18:bide kesin izmirdeki doktoruma gitsem laparoskopi falan yapalım önce dicek ondan da tırsıyorum:18:şu süt buharını uyguluyacağım seminin dediğini ay inşallah faydası olur kuzum ya..reglim geliyorum diye bağırıyor bu ayda kırmızı KARTI görcem..tam 17 ay olmuş kırmızı kartı göreli nasıl zaman geçmiş ya..her ay umutlanıp hevesinin kursağında kalmasıyla geçen bir 17 ayvay be hiç bunları yaşayacağım aklıma gelmezdi ..ilk gebeliğim pat diye korunurken oldu farketmediğim için aldırmak zorunda kalmıştım 8 haftalıkken antibiyotikvs..kullanmıştım doktor alldı minnakı..ve ben de sonrasında pat diye hamile kalacağımı düşünüyordum ama olmadı ..kısmett istemezsin olur istersin olmaz hayatın acımasız döngüsü işte..
ankarada kaan aydos tatlım
kendin yapma ama amannn kuzum neler görmediki malum yer buda bişeymi korkulacak birşey yok yani hissetmiyorsun bile ilaçtan sonra 15 dkyı geçirmicen ona göre hemen çalış
melodicim senin yaş kaçtı????
kızlar ben şimdi çıkıyorum bir sürü ütüm var yapılacak hadi byy:79:
henüz ürün elime geçmediği için o şırıngayı tahayyül edemiyorum... bi elime geçsin sonra adet olursam ki inşş olmam yumurtlama zamanıma yakın seni sorulara boğabilirim..
sende yarın gideceksin dimi tatlım ben hala üstüne gördün kanısındayım doktor 6 haftalık derse hiç şaşırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?