Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım eğer kendini hazır hissediyorsan hemen tekrar tedaviye başla, ama eğer hazır değilsen seminin dediği süt buharını bence sende uygulayabilirsin

bende tumeye katılıyorum. kendini hazır hissediyosan başla.
hakkında hayırlısı bitanem

canım eğer kendini hazır hissediyorsan hemen tekrar tedaviye başla, ama eğer hazır değilsen seminin dediği süt buharını bence sende uygulayabilirsin

açıkçası canım kendimi hiç hazır hissetmiyorum ya tedavi için hiç yaptırmadım aşılama..korkuyorum sanırsam :18:bide kesin izmirdeki doktoruma gitsem laparoskopi falan yapalım önce dicek ondan da tırsıyorum:18:şu süt buharını uyguluyacağım seminin dediğini ay inşallah faydası olur kuzum ya..reglim geliyorum diye bağırıyor bu ayda kırmızı KARTI görcem..tam 17 ay olmuş kırmızı kartı göreli nasıl zaman geçmiş ya..her ay umutlanıp hevesinin kursağında kalmasıyla geçen bir 17 ay vay be hiç bunları yaşayacağım aklıma gelmezdi ..ilk gebeliğim pat diye korunurken oldu farketmediğim için aldırmak zorunda kalmıştım 8 haftalıkken antibiyotikvs..kullanmıştım doktor alldı minnakı..ve ben de sonrasında pat diye hamile kalacağımı düşünüyordum ama olmadı ..kısmett istemezsin olur istersin olmaz hayatın acımasız döngüsü işte..

gitmeyi düşünüyomusun bitanem?

ben değil kocişin gitmeyi düşünmesi lazım üroloji dr o offf benim kociş hiç uğraşmıyor bu şeylerle hep benim dürtüklemeleimle keyfi bilir valla bende uğraşmayacağım.

ay bu pre-seed uygulaması zor galiba değil mi?

nevacım şırınga falan diyosun , ilacı kendin yapma diyorsun

yok tatlım zor değil sadece ben yönü bulamadımbirşey hissetmiyoesun zaten ama ilacı bayağı ileri sıkmak gerek dışarı akmaması için çünkü içeride lazım bize dimi

17 aymı ben şöyle bir hesapladım tam tamına 89ay olmuş :84::84::84::84::84:

kızlar ben şimdi çıkıyorum bir sürü ütüm var yapılacak hadi byy:79:

ankarada kaan aydos tatlım

kendin yapma ama amannn kuzum neler görmediki malum yer buda bişeymi korkulacak birşey yok yani hissetmiyorsun bile ilaçtan sonra 15 dkyı geçirmicen ona göre hemen çalış

henüz ürün elime geçmediği için o şırıngayı tahayyül edemiyorum... bi elime geçsin sonra adet olursam ki inşş olmam yumurtlama zamanıma yakın seni sorulara boğabilirim..

melodicim senin yaş kaçtı????

tatlım net gidip geliyor kusura bakma anca cvp yazıyoruum..1983 doğumluyum canım yani 28 e giricem ah ah yaş geçiyo bebek gelmiyo..bende semi gibi küstüm bebişe:)

henüz ürün elime geçmediği için o şırıngayı tahayyül edemiyorum... bi elime geçsin sonra adet olursam ki inşş olmam yumurtlama zamanıma yakın seni sorulara boğabilirim..

:26::26::26:nasıl yani febe geldi dememişmiydin sen ürünler için benmi yanlış hatırlıyorum

hasret ne yaptı acaba bugün baktıracaktı beta hcg:26:
gelmedi de daha işten heralde:26:

sende yarın gideceksin dimi tatlım ben hala üstüne gördün kanısındayım doktor 6 haftalık derse hiç şaşırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…