hasretcim hangi şehir kuzum bu? vallahi merak ettim şimdi:26::26::26:
benimde yarın tam 48.ay bitecek
içini ferah tut bitanem. olmasaydı ikinci çizgi net çıkmaz tatlım..
hayırlısıyla bebişin gelmiş inşallah
canım hastaneye acil vakalar gidiyordur, bu durumda mecburen kan testi yapıyorlardır. acaba diyorum acile mi gitsen??? rica etsen belki yaparlar?van'ın erciş ilçesi. ilçe olmasına bakma gayet büyük bir ilçe. iki tane özel hastanesi var. ama benim işime yaramadı ne yapalım
canım ben de hamile olduğuma inanıyorum. çünkü dünden beri dört tane test yaptım hepsi çift çıktı. dördü birden bozuk olamaz ya. bugün yaptığım test dünkünden de net çıktı. benim merak ettiğim beta hcg değerim. hala karın ağrılarım var. acaba düşecek mi diye korkuyorum.
geldide bana değil arkadaşıma geldi,onunlada henüz görüşmedik.adetimde yakın olduğu için acele etme dedim.pazar bana gelcekler ozman getirir artık..
masalcım aynen bende vakıa suresini okudukça aynı isme takılıp aynı şeyleri düşünüyodummm
hasretçim tekrar gözün aydın tebriklerrrrrrrrrrrrrrr
minecim taşınmışsın canım.. yeni evin hayırlı olsun..
güle güle oturun.. yeni evin sana bebiş getirsin inşallah
yerleşebildin mi canım?
hasretcim aklına kötü bir şey getirme canım, karın ağrısı oluyor ben de de olmuştu ve hamileliğimin ilk 8. haftası sonuna kadar ağrım omuştu, sonr geçmişticanım ben de hamile olduğuma inanıyorum. çünkü dünden beri dört tane test yaptım hepsi çift çıktı. dördü birden bozuk olamaz ya. bugün yaptığım test dünkünden de net çıktı. benim merak ettiğim beta hcg değerim. hala karın ağrılarım var. acaba düşecek mi diye korkuyorum.
canım benim bendede halaaa ayni belirtiler var bitanem.
korkma diyecem ama bende korkuyorum. allahım yardım etsin bize. sağ salim bebğimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah
ohhh mis gibi olmuştur valla, tekrar güle güle oturevet canım taşındım yerleştimde yaz temizliğide çıktı aradan
hasretcim aklına kötü bir şey getirme canım, karın ağrısı oluyor ben de de olmuştu ve hamileliğimin ilk 8. haftası sonuna kadar ağrım omuştu, sonr geçmişti
edacım sen kaç yıllık evlisin canım?
beta hcg 1500 olduğunda transvajinal ultrasonla görülebiliyor..desene 4 hafta daha devam edecek. benim kese ne zaman görünür ki kızlar yaa. çok mu sabırsızım ne.
inşallah canım. masal şimdi seninle benim aramda bir hafta mı var iki hafta mı. benim SAT'ım 18 marttı senin neydi..
canım hastaneye acil vakalar gidiyordur, bu durumda mecburen kan testi yapıyorlardır. acaba diyorum acile mi gitsen??? rica etsen belki yaparlar?
hasretcim aklına kötü bir şey getirme canım, karın ağrısı oluyor ben de de olmuştu ve hamileliğimin ilk 8. haftası sonuna kadar ağrım omuştu, sonr geçmişti
canım hastaneye acil vakalar gidiyordur, bu durumda mecburen kan testi yapıyorlardır. acaba diyorum acile mi gitsen??? rica etsen belki yaparlar?
yarın evlilik yılönümüm canım 4.yıl bitiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?