Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hasretcim hangi şehir kuzum bu? vallahi merak ettim şimdi:26::26::26:

van'ın erciş ilçesi. ilçe olmasına bakma gayet büyük bir ilçe. iki tane özel hastanesi var. ama benim işime yaramadı ne yapalım

içini ferah tut bitanem. olmasaydı ikinci çizgi net çıkmaz tatlım..
hayırlısıyla bebişin gelmiş inşallah

canım ben de hamile olduğuma inanıyorum. çünkü dünden beri dört tane test yaptım hepsi çift çıktı. dördü birden bozuk olamaz ya. bugün yaptığım test dünkünden de net çıktı. benim merak ettiğim beta hcg değerim. hala karın ağrılarım var. acaba düşecek mi diye korkuyorum.

van'ın erciş ilçesi. ilçe olmasına bakma gayet büyük bir ilçe. iki tane özel hastanesi var. ama benim işime yaramadı ne yapalım
canım hastaneye acil vakalar gidiyordur, bu durumda mecburen kan testi yapıyorlardır. acaba diyorum acile mi gitsen??? rica etsen belki yaparlar?

canım benim bendede halaaa ayni belirtiler var bitanem.
korkma diyecem ama bende korkuyorum. allahım yardım etsin bize. sağ salim bebğimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah

teşekkür ederim canım inşallah Allah'ım tamamına erdirir ve bebeğimi kucağıma aldığım günleri de görürüm. Allahım isteyen herkese versin. Allah'ın izniyle yakında herkez hamiş listesinde olacak

minecim taşınmışsın canım.. yeni evin hayırlı olsun..
güle güle oturun.. yeni evin sana bebiş getirsin inşallah

yerleşebildin mi canım?

evet canım taşındım yerleştimde yaz temizliğide çıktı aradan

hasretcim aklına kötü bir şey getirme canım, karın ağrısı oluyor ben de de olmuştu ve hamileliğimin ilk 8. haftası sonuna kadar ağrım omuştu, sonr geçmişti

canım benim bendede halaaa ayni belirtiler var bitanem.
korkma diyecem ama bende korkuyorum. allahım yardım etsin bize. sağ salim bebğimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah

inşallah canım. masal şimdi seninle benim aramda bir hafta mı var iki hafta mı. benim SAT'ım 18 marttı senin neydi..

hasretcim aklına kötü bir şey getirme canım, karın ağrısı oluyor ben de de olmuştu ve hamileliğimin ilk 8. haftası sonuna kadar ağrım omuştu, sonr geçmişti

desene 4 hafta daha devam edecek. benim kese ne zaman görünür ki kızlar yaa. çok mu sabırsızım ne.

mine hoşgeldin canımm
yeni evin hayırlı olsun
ayy ne güzeldir şimdi
değişiklik
inşallah bu güzel değişikliğe birde bebişin eşlik eder süpriz yapar sana bu ay

inşallah canım. masal şimdi seninle benim aramda bir hafta mı var iki hafta mı. benim SAT'ım 18 marttı senin neydi..

benimde sat 8 mart canım 10 gün filan var işte.
benim yarın 5 hafta 3 gün oluyo bakalım keseyi görebi,lecekmiyiz.
yarın saat 5 randevu aldım. inşallah güzel haberle gelirim

canım hastaneye acil vakalar gidiyordur, bu durumda mecburen kan testi yapıyorlardır. acaba diyorum acile mi gitsen??? rica etsen belki yaparlar?

neyse canım verdim artık kanı. cumartesi alacağım sonucu ne yapalım.

aaaa gerçektenmi 8. haftaya kadar ağrı oluyomu.
ay tuma bende hala var o yüzden teredütlerim var açıkçası.:26:

neyse canım verdim artık kanı. cumartesi alacağım sonucu ne yapalım.

iki kere olmuş

Son düzenleme:
yarın evlilik yılönümüm canım 4.yıl bitiyo

o zaman şimdiden tebrik edeyim seni

o zaman siz hiç korunmadınız demek bebek için..

ben de bebk olmasın diye 14-15 ay doğum kontrol hapı kullandım canım.. ne bileyim ben hapı bırakır bırakmaz hamiş olurum diyordum ama nerdeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…