hasret ne yaptı acaba bugün baktıracaktı beta hcg:26:
gelmedi de daha işten heralde:26:
bilmiyorumki. ilk beta baktırdığımda 19.67 çıktı.
3 gün sonra 6.3 çıktı. olma ihtimali varmı ki:44:
ohh canım içini rahat tut bebişin seninle bak nerde olmasa silik bile zorgeldim canım. ama beta hcg baktıramadım. nasıl bir yer burası yaa. özele gidiyorum makine bozuk, devlete gidiyorum makine bozuk. sağlık ocağına gidiyorum orada yapmıyorlar. en son bi özele gittim makine bozuk olduğu için başka hastaneye gönderiyorlarmış il'de. cumartesi 3 te gelir sonuç dediler. ne yapalım bekleyeceğiz artık.
bu arada bugün de test yaptım çok net çıktı ikinci çizgi.
ohh canım içini rahat tut bebişin seninle bak nerde olmasa silik bile zor
bana belirtilerinizi yazın ne olur gerçi tuttuysa daha 5 günlük bebeğim
yarın öğreneceğiz tatlım bakalım. neden olmasınki tek atışla oluyorya:26:
masal felaket kasık ağrım ve bel ağrım var içimde bir tuhaf sanki bu ay bendende birşey çıkarmikigaza geldim ben bende de tek atış oldu da hiç belirtin varmıydı tatlım
geldim canım. ama beta hcg baktıramadım. nasıl bir yer burası yaa. özele gidiyorum makine bozuk, devlete gidiyorum makine bozuk. sağlık ocağına gidiyorum orada yapmıyorlar. en son bi özele gittim makine bozuk olduğu için başka hastaneye gönderiyorlarmış il'de. cumartesi 3 te gelir sonuç dediler. ne yapalım bekleyeceğiz artık.
bu arada bugün de test yaptım çok net çıktı ikinci çizgi.
oooo süpermiş bu. haziranda düğünümüz var. bende kendime elbie modeli seçeyim arada bari.
iyi hadi size afiyet olsun şekercim
valla nevacım ben senden bekliyorum açıkçası niye bilmiyorum ama ben bu ay senden bekliyorum.
bide ben vakia süresini okuyorum ya. orda reyhan diye geçiyo her orayı okuduğumda aklıma sen geliyosun. sana dua ediyorum. sonrada kızlara haksızlık olmasın diye hepsine kızlarada dua ediyorum.bunu ne zamandır söyleyecem ama çekindiğimden söyleyemedim.
ama dediğim gibi nedenini bilmiyorum ama ben senden bu ay veya önümüzdeki ay en geç güzel haber alacağımızı düşünüyorum bitanem
nevacım bütün belirtiler vardı bende. kasık,karın,bel,altıma ağrı giriyodu,sivilcelerim çıktı,göğüslerim şişti ve feci ağırıyodu vs. vs. ve işin garibi hala o sancılar devam ediyo ben o yüzden çok korkuyorum
AYYY CANIM ÇOK SEVİNDİM EVET BENİMDE CÜZÜM VARDI 26.27. CÜZ DÜN ONU OKURKEN VAKIA SÜRESİDE O CÜZLER İÇERİSİNDEYDİ BENDE ADIMI OKUYUNCA ÇOK ŞAŞIRDIM
BİDE GEÇEN HAFTA SANIRIM DEĞİŞİK RÜYALAR GÖRDÜM NET HATIRLAYAMIYORUM AMA PEMBE KUNDAK İÇİNDE BİR BEBEK DOĞURMUŞUM VE HAYIRLI BİR SOYDAN GELDİĞİNİ SÖYLÜYORLARDI İNŞALLAH RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN
BİRDE DÜN GECE TEK TAŞ YÜZÜĞÜM VARDI ODA ÇOCUĞA İŞARET EDİYORMUŞ İNŞALLAH
KIZLARIN KIZACAĞINI SANMIYORUM ADIM GEÇMESİNDEN DOLAYI HATIRLAMAN CANIM ALLAH RAZI OLSUN HEPİMİZ BU MUTLULUĞU YAŞAYALIM BİTANEM YARIN KESENİN ULTROSON RESMİNİ PAYLAŞACAKSIN BİR ŞEKİLDE ÖĞREN ŞEKERİM YİĞENİMİZİ GÖRMEK İSTİYORUZ
şekerim elbise seçerken artık bol efil efil bir elbise alırsın. malum o zamana göbiş de çıkar
:26::26::26:nasıl yani febe geldi dememişmiydin sen ürünler için benmi yanlış hatırlıyorum
Otobüs şöförünün omzuna dokunulunca adam hafifçe başını çevirmiş, bir bakmış ki ......elinde bir avuç badem, yaşlı bir kadın durmakta..
Teşekkür ederek almış bademleri ve yemiş..
15 dakika sonra yaşlı kadın tekrar şöförün omuzuna dokunup bir avuç daha badem vermiş ve bu ikramı bir kaç defa daha yapınca " Zahmet ediyorsunuz efendim.." demiş saygılı şöför, " Hep bana yedirdiniz. Biraz da kendiniz yesenize.."
" Çiğniyemiyorum evladım." demiş yaşlı kadın," Dişlerim yok.."
" Niye satın alıyorsunuz o zaman?.."
" Evladım ben sadece üzerindeki çikolata kaplamasını emmesini seviyorum!.."
ay kızlar akşam yemeği öncesi pek gitmeyebilir ama ben çok güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?