Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hasret ne yaptı acaba bugün baktıracaktı beta hcg:26:
gelmedi de daha işten heralde:26:

geldim canım. ama beta hcg baktıramadım. nasıl bir yer burası yaa. özele gidiyorum makine bozuk, devlete gidiyorum makine bozuk. sağlık ocağına gidiyorum orada yapmıyorlar. en son bi özele gittim makine bozuk olduğu için başka hastaneye gönderiyorlarmış il'de. cumartesi 3 te gelir sonuç dediler. ne yapalım bekleyeceğiz artık.

bu arada bugün de test yaptım çok net çıktı ikinci çizgi.

bilmiyorumki. ilk beta baktırdığımda 19.67 çıktı.
3 gün sonra 6.3 çıktı. olma ihtimali varmı ki:44:

yarın öğreneceğiz tatlım bakalım. neden olmasınki tek atışla oluyorya:26:

masal felaket kasık ağrım ve bel ağrım var içimde bir tuhaf sanki bu ay bendende birşey çıkarmiki gaza geldim ben bende de tek atış oldu da hiç belirtin varmıydı tatlım

ohh canım içini rahat tut bebişin seninle bak nerde olmasa silik bile zor

bana belirtilerinizi yazın ne olur gerçi tuttuysa daha 5 günlük bebeğim

Son düzenleme:
DOSBA İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ

NEVA|43|?
FEBE|41|OKUNDU
TUME|40|?
ORKİDE|30|?
EDANURLU|40|?
MASALCAN|30|?

KALAN=129

13.04.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
FEBE|16.04.2011
MELODİ|20.04.2011
NEVA|22.04.2011
ORKİDE|24.04.2011
MİNE|06.05.2011
TUME|06.05.2011
EDANURLU|09.05.2011
SEMİ|11.05.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|:26:
EYLÜL|DOĞAL|:26:
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26::26:
DAVRAZ32|DOĞAL|:26:
SNADM|DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:

Son düzenleme:
ohh canım içini rahat tut bebişin seninle bak nerde olmasa silik bile zor

bana belirtilerinizi yazın ne olur gerçi tuttuysa daha 5 günlük bebeğim

canım ben belirtilerimi çok takib ettim. hiç bir belirti yaşamadım ama bana acaba mı dedirten tek belirtim alt kirpiklerimin birkaçınım diğer kirpiklerimin arasına karışması oldu. öyleymiş te. onun haricinde tüm belirtilerim adet belirtisiyle aynı. karın ağrısı göğüs şişliği.

valla nevacım ben senden bekliyorum açıkçası niye bilmiyorum ama ben bu ay senden bekliyorum.
bide ben vakia süresini okuyorum ya. orda reyhan diye geçiyo her orayı okuduğumda aklıma sen geliyosun. sana dua ediyorum. sonrada kızlara haksızlık olmasın diye hepsine kızlarada dua ediyorum.bunu ne zamandır söyleyecem ama çekindiğimden söyleyemedim.
ama dediğim gibi nedenini bilmiyorum ama ben senden bu ay veya önümüzdeki ay en geç güzel haber alacağımızı düşünüyorum bitanem

nevacım bütün belirtiler vardı bende. kasık,karın,bel,altıma ağrı giriyodu,sivilcelerim çıktı,göğüslerim şişti ve feci ağırıyodu vs. vs. ve işin garibi hala o sancılar devam ediyo ben o yüzden çok korkuyorum

içini ferah tut bitanem. olmasaydı ikinci çizgi net çıkmaz tatlım..
hayırlısıyla bebişin gelmiş inşallah

oooo süpermiş bu. haziranda düğünümüz var. bende kendime elbie modeli seçeyim arada bari.

iyi hadi size afiyet olsun şekercim

şekerim elbise seçerken artık bol efil efil bir elbise alırsın. malum o zamana göbiş de çıkar

AYYY CANIM ÇOK SEVİNDİM EVET BENİMDE CÜZÜM VARDI 26.27. CÜZ DÜN ONU OKURKEN VAKIA SÜRESİDE O CÜZLER İÇERİSİNDEYDİ BENDE ADIMI OKUYUNCA ÇOK ŞAŞIRDIM

BİDE GEÇEN HAFTA SANIRIM DEĞİŞİK RÜYALAR GÖRDÜM NET HATIRLAYAMIYORUM AMA PEMBE KUNDAK İÇİNDE BİR BEBEK DOĞURMUŞUM VE HAYIRLI BİR SOYDAN GELDİĞİNİ SÖYLÜYORLARDI İNŞALLAH RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN

BİRDE DÜN GECE TEK TAŞ YÜZÜĞÜM VARDI ODA ÇOCUĞA İŞARET EDİYORMUŞ İNŞALLAH

KIZLARIN KIZACAĞINI SANMIYORUM ADIM GEÇMESİNDEN DOLAYI HATIRLAMAN CANIM ALLAH RAZI OLSUN HEPİMİZ BU MUTLULUĞU YAŞAYALIM BİTANEM YARIN KESENİN ULTROSON RESMİNİ PAYLAŞACAKSIN BİR ŞEKİLDE ÖĞREN ŞEKERİM YİĞENİMİZİ GÖRMEK İSTİYORUZ

hasretcim hangi şehir kuzum bu? vallahi merak ettim şimdi:26::26::26:

inşallah canım bi göreyim de içim rahatlasın önce inşallah.
tabiki bi yolunu bulup paylaşırım inşallah.rabbimin izniyle

inşallah rüyalar güzel sonuçlanır bitanem. rabbimin izniyle inşallah gelecek senin bebiş deee

sanırım bu arkadaş gölyakadaydı bizim buraya yakın orası küçük bir yer

şekerim elbise seçerken artık bol efil efil bir elbise alırsın. malum o zamana göbiş de çıkar

evet evet öyle seçerim artık nasipse. hazıran sonu olacak düğün ee nerdeyse 5 aylık filan olur.
rabbimin izniyle inşallaaaaaaahhh

:26::26::26:nasıl yani febe geldi dememişmiydin sen ürünler için benmi yanlış hatırlıyorum

geldide bana değil arkadaşıma geldi,onunlada henüz görüşmedik.adetimde yakın olduğu için acele etme dedim.pazar bana gelcekler ozman getirir artık..

masalcım aynen bende vakıa suresini okudukça aynı isme takılıp aynı şeyleri düşünüyodummm

hasretçim tekrar gözün aydın tebriklerrrrrrrrrrrrrrr

Otobüs şöförünün omzuna dokunulunca adam hafifçe başını çevirmiş, bir bakmış ki ......elinde bir avuç badem, yaşlı bir kadın durmakta..

Teşekkür ederek almış bademleri ve yemiş..

15 dakika sonra yaşlı kadın tekrar şöförün omuzuna dokunup bir avuç daha badem vermiş ve bu ikramı bir kaç defa daha yapınca " Zahmet ediyorsunuz efendim.." demiş saygılı şöför, " Hep bana yedirdiniz. Biraz da kendiniz yesenize.."

" Çiğniyemiyorum evladım." demiş yaşlı kadın," Dişlerim yok.."

" Niye satın alıyorsunuz o zaman?.."

" Evladım ben sadece üzerindeki çikolata kaplamasını emmesini seviyorum!.."

ay kızlar akşam yemeği öncesi pek gitmeyebilir ama ben çok güldüm

minecim taşınmışsın canım.. yeni evin hayırlı olsun..
güle güle oturun.. yeni evin sana bebiş getirsin inşallah

yerleşebildin mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…