canım benim ağrım oldu hani ağrı sürekli değil ama sanki adet olacağın zamanki gibi ağrı, ama normal canım sakın korkma, sonra bünye alışıyor, vucüt adet olmamaya alışıyor ve ağrı geçiyor canımaaaa gerçektenmi 8. haftaya kadar ağrı oluyomu.
ay tuma bende hala var o yüzden teredütlerim var açıkçası.:26:
benimde sat 8 mart canım 10 gün filan var işte.
benim yarın 5 hafta 3 gün oluyo bakalım keseyi görebi,lecekmiyiz.
yarın saat 5 randevu aldım. inşallah güzel haberle gelirim
o zaman şimdiden tebrik edeyim seni
o zaman siz hiç korunmadınız demek bebek için..
ben de bebk olmasın diye 14-15 ay doğum kontrol hapı kullandım canım.. ne bileyim ben hapı bırakır bırakmaz hamiş olurum diyordum ama nerdeeeee
canım benim ağrım oldu hani ağrı sürekli değil ama sanki adet olacağın zamanki gibi ağrı, ama normal canım sakın korkma, sonra bünye alışıyor, vucüt adet olmamaya alışıyor ve ağrı geçiyor canım
hasrettt canımmm tekrar tebrik ederim sağlıkla sıhhatle gelsin bebişin inşallah
masal canım yarın bu saatleri sabırsızlıkla bekliyor olacağım
beta hcg 1500 olduğunda transvajinal ultrasonla görülebiliyor..
hasrettt canımmm tekrar tebrik ederim sağlıkla sıhhatle gelsin bebişin inşallah
masal canım yarın bu saatleri sabırsızlıkla bekliyor olacağım
hasretcim masalcım
ikinizde güzel şeyler düşünün ki herşey güzel olsun..
ben beta hcg 4700 olduğunda doktora gittiğimde abdominal ultrasonla kesem görünmüştü,,
o yüzden masalcım sen yarın minik misafirinle tanışmaya hazır ol canım, çok heyecan verici :)))
hasretcim senin çizgin koyu olduğuna göre seninde beta hcg 1000 üstüdür muhtemelen, transvajinal ultrasonla yarın bile görülebilir belki
hasretcim masalcım
ikinizde güzel şeyler düşünün ki herşey güzel olsun..
ben beta hcg 4700 olduğunda doktora gittiğimde abdominal ultrasonla kesem görünmüştü,,
o yüzden masalcım sen yarın minik misafirinle tanışmaya hazır ol canım, çok heyecan verici :)))
hasretcim senin çizgin koyu olduğuna göre seninde beta hcg 1000 üstüdür muhtemelen, transvajinal ultrasonla yarın bile görülebilir belki
canım benim beta 500 civarında olduğunda benim çizgim silikti hala..o kadar var mıdır ki yaaaa. ben en fazla 400 falandır diyordum.
o kadar var mıdır ki yaaaa. ben en fazla 400 falandır diyordum.
masalcım bir yandan buraya bakıyorum bir yandan da sana hamilelik elbisesi bakıyorum abiye
o kadar var mıdır ki yaaaa. ben en fazla 400 falandır diyordum.
olsun ben yine de bakıyorum sana..canım benim sağol bitanem. hem benim kıyafetimi k.valdem alacakmış.
ay her dakıka arıyolar soruyolar beni. ilgi manyağı oldum
olsun ben yine de bakıyorum sana..
çok hoşuma gidiyor hamiş kıyafetlerine bakmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?