Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tahmin ederim canımmm,yaşamadım ama anlarımm
RABBİM sana ve ailene bağışlasın bebeğini korkma tadını çıkar bugünlerin
dualarım seninle ALLAH cc emanet ol

arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ederim. bugün kan testi sonucumu aldım. aşılamanın 18. günü itibariyle beta hcg değerim 999. sanırım normal bir değer değil mi .bir sıkıntı yok Allah'ın izniyle. artık ailelere haber verebiliriz

maşallah arkadaşıma çok iyi bir değer bu, bugün de 2000 civarıdır hayatım..

Tekrardan hayırlı uğurlu olsun canım, Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah...

maşallah arkadaşıma çok iyi bir değer bu, bugün de 2000 civarıdır hayatım..

Tekrardan hayırlı uğurlu olsun canım, Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah...

Aminnnnn. Çok şükür rahatladım şimdi. pazartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek.
Rabbim hepimize çocuğumuzu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Aminnnnn. Çok şükür rahatladım şimdi. pazartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek.
Rabbim hepimize çocuğumuzu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

amin bitanem inan senin adına çok sevindim...

Rabbim seni ve bebeğini korusun canım

topiğimize hoşgeldin zehracım,

çöok sağol ben iyiyim..
sen kaç yıldır bebek istiyorsun? kaç yaşındasın ve sorun nedir sizde canım?

mrb arkadaşlar burası bölümü değil ama yazmak zorundayım artık kimse cvp vermio mod'da yok anlamadm ben uzun zamandır üyeyim ama aktif değildim.sorum kılıç çiçeği hakkında.bahçeciliğe konu açtım ama nafile kılıç çiçeğim ölüo birinden kök aldım saksıya diktim ama pörsümeye başladı ve kurumaya bende çıkarttım suya koydum şimdi.napmalıyım büyümesi ve ölmemesi için? tekrar özür diliorum buraya yazdığım için.kimse cvp vermedi

hasreeeeeeeeeeeeeet canımm geldin mi naptın aldınmı kan sonucunu

prince ve zeyhra hoşgeldiniz
zehyra inşallah tez zamanda verir MEVLAM bebişini

princ canım çicekler konusundan ben hiç anlamam ama belki meraklı bir arkadaşımız vardır
yada çiçekcilere sordan:44:

saol canım benim yaa hoş buldum.cvp verdiğin için çok teşekkür ediorum canım

hiç bir fikrim yok...
kılıç çiçeğini de ilk kez duydum

geldim canım. aldım kan sonucumu 999 çıktı. çok şükür. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

topiğimize hoşgeldin zehracım,

çöok sağol ben iyiyim..
sen kaç yıldır bebek istiyorsun? kaç yaşındasın ve sorun nedir sizde canım?

ben 18 yasinda evlendim suan 21 yasindayim hic korunmadik bir düsügüm oldu sorunumuz yokmus ....
ya sen cnm ?

o zaman doğru yere geldin canım. Hoş geldin.

hsb cnm

hsb cnm
amin allah insallah bütün isteyenlere verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…