tahmin ederim canımmm,yaşamadım ama anlarımm
RABBİM sana ve ailene bağışlasın bebeğini korkma tadını çıkar bugünlerin
dualarım seninle ALLAH cc emanet ol
hasretcm o endişelerin sonu gelmezki.
hayatın boyunca endişeleneceksin bebişin için
bugün keseyi göreyim kalp atışını duyayım
yarın 2 li test yok ense kalınlığı
sonra doğum sonra yok şu kadar boyu şu kaxdar kg
anaaaa bu liste uzarda gider.sen yarın işallah kan tahlilinin sonucunu alınca tadını çıkarmaya başla hamileliğinin.bebişinide rabbime emanet et
onun izniyle herşey güzel olacaktır
durduk yere 2.çizgi çıkacak değil ya hemde defalarca
ayyy bu kocişi ne yapayım ben tam masaşcığımın sonucunu öğreneyim diye açtım kociş geldi yemeeeeeeeeeeeeeeeeekneyse hazırlamaya gittim bide döndümki pc kapanmış adam taktı yaaaa siz bilmiyorsunuz dün akşam pc nle yat gelme dedi bana
gece bir giderimki odaya kapıyı kitlemişanahtarı arayıp bulmam ve kapıyı açıp yatmam eh baya zaman aldı yani neyse sabahta nasıl girdin diyor ben dış kapıyı kitleyeyimde sende gör dedim
gelelim masalıma çoooooooooooooooooooook sevindim ve rahatladım tatlım ohh çektim yani rabbim kucağına aldığın günüde göstersin bizlere hani bize resim yiğenimizin masalcımunuttunmu kız?
hasretcim sende endişelenme tatlım sende güzel haberler alacaksın inşallah
Hasretcim içini ferah tut tadını çıkar lütfen.
Seni çok iyi anlıyorum ben transferden sonra mümkün olsa hergün dr gidicektim semininde dediği gibi bu durum hiç bitmiyicek şimdi keseyi göriyim rahatlıyıcam diyosun ama sonrada kalp atışlarını duymadan rahat edemedim diyiceksin kendimden biliyorum sonra sonra inan bu sonralar yaşamın boyunca hiç bitmiyicek şimdi keşke bukadar sıkmasaydımda tadını çıkarsaydım diyorum.
ALLAH tamamına erdirsin inşallah RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah.
arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ederim. bugün kan testi sonucumu aldım. aşılamanın 18. günü itibariyle beta hcg değerim 999. sanırım normal bir değer değil mi .bir sıkıntı yok Allah'ın izniyle. artık ailelere haber verebiliriz
maşallah arkadaşıma çok iyi bir değer bu, bugün de 2000 civarıdır hayatım..
Tekrardan hayırlı uğurlu olsun canım, Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah...
Aminnnnn. Çok şükür rahatladım şimdi. pazartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek.
Rabbim hepimize çocuğumuzu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
bende anne olmak istiyorummmmmmmmmmm
bende anne olmak istiyorummmmmmmmmmm
hasreeeeeeeeeeeeeet canımm geldin mi naptın aldınmı kan sonucunu
prince ve zeyhra hoşgeldiniz
zehyra inşallah tez zamanda verir MEVLAM bebişini
princ canım çicekler konusundan ben hiç anlamam ama belki meraklı bir arkadaşımız vardır
yada çiçekcilere sordan:44:
mrb arkadaşlar burası bölümü değil ama yazmak zorundayım artıkkimse cvp vermio mod'da yok anlamadm ben uzun zamandır üyeyim ama aktif değildim.sorum kılıç çiçeği hakkında.bahçeciliğe konu açtım ama nafile kılıç çiçeğim ölüo birinden kök aldım saksıya diktim ama pörsümeye başladı ve kurumaya bende çıkarttım suya koydum şimdi.napmalıyım büyümesi ve ölmemesi için? tekrar özür diliorum buraya yazdığım için.kimse cvp vermedi
hasreeeeeeeeeeeeeet canımm geldin mi naptın aldınmı kan sonucunu
princ canım çicekler konusundan ben hiç anlamam ama belki meraklı bir arkadaşımız vardır
geldim canım. aldım kan sonucumu 999 çıktı. çok şükür. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
MAŞALLAHH MAŞALLAHHHHHHHHH
SONUNDA ALDIN KUPAYI :)
topiğimize hoşgeldin zehracım,
çöok sağol ben iyiyim..
sen kaç yıldır bebek istiyorsun? kaç yaşındasın ve sorun nedir sizde canım?
o zaman doğru yere geldin canım. Hoş geldin.
hsb cnmhasreeeeeeeeeeeeeet canımm geldin mi naptın aldınmı kan sonucunu
geldim canım. aldım kan sonucumu 999 çıktı. çok şükür. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?