canım işlev kaybetme gibi bir durum olamaz. sen kötü düşünme tatlım. zaten sorun olsaydı tüpte rahim filminde çıkardı..
sen yumurtlama günlerini kaçırma canım
hasretcim hayırlı olsun canım keseni görmüşsün, kese boyutun da haftana göre oldukça iyi
tekrar tebrik ederim canım
alaha şükür tatlım hamileler içinizi ferah tutun bak bende kızıyorum davraz arkadaşıma çok üzüldüm inşallah birdahaki ay tekrar gebe kalır masalcığımında öle oldu bak peşinden bebişi sevindirdi onu tekrar
amin canım. çok sağol.kızlarr selammm...bende biraz önce kırmızıları gördüm.ama yıkılmadım bu sefer dimdik ayaktayım anacım :)allahımın izniyle birgün bende anne olucam..yani nevacım beklenmeyen yeni tarih 18 mayıs :)bu arada hasretçim çok sevindim bebşin kesesini görmüşsün allah tamamına erdirsin ,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım :)
slm arkadaşlar aranızda aşılama yaptıran varmı dra kaç defa gitmek gerekiyor ve masraflımı ?
melodi 500 tefriciye bende datlum
adını yollasana :)
canım ben 2 kez yaptırdımmm ,ama herseferinde sonuç
neyse ben özelde yaptırdım
2.aşılama
muayene ücreti 100
aşılama sperm yıkama dahil 600
ilaçlar raporlu 290 -çatlatma iğnesi dahil
eşimin ilaçları 40
kaç kere gitmiştik en az 5 kere
adetin 3.günü gidiyosun
4.gün iğneye başlattı
5 gün kullandım tekrar gittim
sonraa:44:
unuttum
problem ne güzelim kaç yıllık evlisin
canım takibin yapılmış acaba neden düşük gibi hissettin ??ben 38 yaşında iki yıllık evliyim bütün tahlillerim normal eşiminkide normal 2 defa yumurtlama takibi yaptırdım bu ayki daha belli değil olup olmıcağı bana sanki geçenki düşükle sonuçlandı gibi geldi adetim normal değildi bu ayda korkuyorum sanki yine öle olcakmış gibibundan sonraki aşama aşılama olcak bilgi edinmek istedim verdğin cevap için tşk ederim
teşekkür ederim canım. inşallah bir aksilik yoktur.
evet canım davraz'a ben de çok üzüldüm ve masal gibi benim de içime kurt düştü. yoktur inşallah bir aksilik. Allah kimseye yaşatmasın. inşalllah tez zamanda tekrar kavuşur bebeğine.
amin canım. çok sağol.
canım ben aşılama yaptırdım ikinci aşılama ile hamile kaldım. bi tedavi süresince 3 kere gittim ve ilaçlarla birlikte bana yaklaşık 1000 liraya mal oldu. ama benim rapor hakkım kalmamıştı. o yüzden devlet karşılamadı. devlet karşılasa o kadar olmazdı. bi de benim eşime de doktor vitaminler vermişti onlar da baya tuttu.
selmn alykm kızlar hayırlı akşamlar herkese
aldım canımmm,çok güzel bi ismin var :)yolladım tatlım saolasın :)
rica ederim,yardımcı olabildiysem ,ama inşallah gerek kalmaz bir an önce gelir bebişinben 38 yaşında iki yıllık evliyim bütün tahlillerim normal eşiminkide normal 2 defa yumurtlama takibi yaptırdım bu ayki daha belli değil olup olmıcağı bana sanki geçenki düşükle sonuçlandı gibi geldi adetim normal değildi bu ayda korkuyorum sanki yine öle olcakmış gibibundan sonraki aşama aşılama olcak bilgi edinmek istedim verdğin cevap için tşk ederim
aşılamanın iğne veya hapla olmasına göre değişiyor fiyat..
benim raporum yok ve hapla yapıldı aşılamalarım..
birinde sperm yıkama 100lira çatlatma iğnesi 80 lira, ilaç 20 lira..
toplamda 200 lirayı hiç geçmedi benim
aldım canımmm,çok güzel bi ismin var :)
rica ederim,yardımcı olabildiysem ,ama inşallah gerek kalmaz bir an önce gelir bebişin
canımm sen devlettemi yaptırdın
hoşgeldin canım.....
hoşbulduk canım sağol aşılamadan bahsediliyor bende düşünmeye başladım artık
bende yavaştan yavaştan düşünmeye başladım ...
aldım canımmm,çok güzel bi ismin var :)
rica ederim,yardımcı olabildiysem ,ama inşallah gerek kalmaz bir an önce gelir bebişin
canımm sen devlettemi yaptırdın
ben 3 kez yaptırdım..hoşbulduk canım sağol aşılamadan bahsediliyor bende düşünmeye başladım artık
evet canım ilk iki aşılamam tıp fakültesinde oldu, 3. aşılamamda devlet hastanesinde..
tıp fakültesinde hocaya gidiyordum canım.. ona gidebilmek için aylık 120 lirada para veriyordum
ben 3 kez yaptırdım..
dördüncüyü düşünmüyor değilim.. yazın tüp düşünüyorum tabi kocişi ikna edebilirsemacaba diyorum tüp öncesi dördüncüyü yaptırsam mı???
sorununuz ne idi cnm ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?