Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım işlev kaybetme gibi bir durum olamaz. sen kötü düşünme tatlım. zaten sorun olsaydı tüpte rahim filminde çıkardı..
sen yumurtlama günlerini kaçırma canım

kaçırmamaya çalışıyorum tatlım ov.testi alıyorum ama kısmet zamanını bekliyor bebiş gelmek için :)

hasretcim hayırlı olsun canım keseni görmüşsün, kese boyutun da haftana göre oldukça iyi

tekrar tebrik ederim canım

teşekkür ederim canım. inşallah bir aksilik yoktur.

evet canım davraz'a ben de çok üzüldüm ve masal gibi benim de içime kurt düştü. yoktur inşallah bir aksilik. Allah kimseye yaşatmasın. inşalllah tez zamanda tekrar kavuşur bebeğine.

amin canım. çok sağol.

slm arkadaşlar aranızda aşılama yaptıran varmı dra kaç defa gitmek gerekiyor ve masraflımı ?

canım ben aşılama yaptırdım ikinci aşılama ile hamile kaldım. bi tedavi süresince 3 kere gittim ve ilaçlarla birlikte bana yaklaşık 1000 liraya mal oldu. ama benim rapor hakkım kalmamıştı. o yüzden devlet karşılamadı. devlet karşılasa o kadar olmazdı. bi de benim eşime de doktor vitaminler vermişti onlar da baya tuttu.

ben 38 yaşında iki yıllık evliyim bütün tahlillerim normal eşiminkide normal 2 defa yumurtlama takibi yaptırdım bu ayki daha belli değil olup olmıcağı bana sanki geçenki düşükle sonuçlandı gibi geldi adetim normal değildi bu ayda korkuyorum sanki yine öle olcakmış gibi bundan sonraki aşama aşılama olcak bilgi edinmek istedim verdğin cevap için tşk ederim

hasretcim maşallah kuzucuğa...hayırlıca kucağına almak nasip olsun canım benimmm
masalcım kızıyorum ama hayatım güzel düşün şimdi bebişinin buna ihtiyacı var annesi...
febecim eğer zorlanıyorsan kalana da yardım edelim ??

aşılamanın iğne veya hapla olmasına göre değişiyor fiyat..
benim raporum yok ve hapla yapıldı aşılamalarım..
birinde sperm yıkama 100lira çatlatma iğnesi 80 lira, ilaç 20 lira..

toplamda 200 lirayı hiç geçmedi benim

canım takibin yapılmış acaba neden düşük gibi hissettin ??
burda hemen hemen hepimiz aşılama deneyimi yaşadık
ama doğal yolla hamiş kalanlarımız da var
bende ilk aşılamam da hamile kaldım ama kalbi durdu 2 ay önce kürtaj oldum (
şimdi tekrar önümüze bakıyoruz inş. hepimiz anne olcağız
bu arada benimde 1000 lira tuttu ve en az 5 kez gitmişimdir ama gözün korkmasın

mrb hamileliğin hayırlı olsun canım rapor derken tam anlayamadım ne raporu biraz açıklarmısın

yolladım tatlım saolasın :)
aldım canımmm,çok güzel bi ismin var :)
rica ederim,yardımcı olabildiysem ,ama inşallah gerek kalmaz bir an önce gelir bebişin

canımm sen devlettemi yaptırdın

rica ederim,yardımcı olabildiysem ,ama inşallah gerek kalmaz bir an önce gelir bebişin

saol tatlım :)bende ismimi çok seviyorum yaa:)

Ya Rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran bu dilleri, ne olur boş çevirme...

"DiLimize Düşen; KaLbimizden Geçen; Bizim BiLemediğimiz Ama Bizim İçin Hayırlı OLan Ne Varsa, Dua OLup, KabuL OLur İnşallah..."

"Onsuz Olmaz Deyince Aklınıza Kim Geliyorsa ALLAH Sizi Onsuz Bırakmasın"

evet canım ilk iki aşılamam tıp fakültesinde oldu, 3. aşılamamda devlet hastanesinde..

tıp fakültesinde hocaya gidiyordum canım.. ona gidebilmek için aylık 120 lirada para veriyordum

hoşbulduk canım sağol aşılamadan bahsediliyor bende düşünmeye başladım artık
ben 3 kez yaptırdım..
dördüncüyü düşünmüyor değilim.. yazın tüp düşünüyorum tabi kocişi ikna edebilirsem acaba diyorum tüp öncesi dördüncüyü yaptırsam mı???

sorununuz ne idi cnm ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…