melodi sen ne kadarlık evlisin cnm
sorununuz ne
ben kendimi yazayım 21 aylık evliyiz 1 yıldır bebiş istiyoz
eşimde varikosel var sayı ve hareketlilikde sorun çıktı
eşimde sorun yok canım..
bende prolaktin yüksekliği ve çikolata kisti var
melodicim neye bağlı olarak yükseliyormuş peki prolaktinin??tumecim benimde prolaktinim yüksekti ..dostinex kullandım düşürdü ama gelen giden bir bebiko yok :)
[sıze="3"]ya rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran bu dilleri, ne olur boş çevirme...
"dilimize düşen; kalbimizden geçen; bizim bilemediğimiz ama bizim için hayırlı olan ne varsa, dua olup, kabul olur inşallah..."
"onsuz olmaz deyince aklınıza kim geliyorsa allah sizi onsuz bırakmasın" [/sıze]Eki Görüntüle 179985
[
melodicim neye bağlı olarak yükseliyormuş peki prolaktinin??
benim hipofiz adenomuna bağlı yükselmesi...
kimisinde ise tsh ye bağlı yükselme oluyor
Ya Rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran bu dilleri, ne olur boş çevirme...
"DiLimize Düşen; KaLbimizden Geçen; Bizim BiLemediğimiz Ama Bizim İçin Hayırlı OLan Ne Varsa, Dua OLup, KabuL OLur İnşallah..."
"Onsuz Olmaz Deyince Aklınıza Kim Geliyorsa ALLAH Sizi Onsuz Bırakmasın" Eki Görüntüle 179985
aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn inşallhhhhhhhhhh...............Ya Rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran bu dilleri, ne olur boş çevirme...
"DiLimize Düşen; KaLbimizden Geçen; Bizim BiLemediğimiz Ama Bizim İçin Hayırlı OLan Ne Varsa, Dua OLup, KabuL OLur İnşallah..."
"Onsuz Olmaz Deyince Aklınıza Kim Geliyorsa ALLAH Sizi Onsuz Bırakmasın" Eki Görüntüle 179985
cnm bende 8ay önce hormonlara baktırdım o zaman için sorun yoktueşimde sorun yok canım..
bende prolaktin yüksekliği ve çikolata kisti var
canım benim de tam 17 ay oldu bebiş isteyeli 2 yıla yakın evliliğimiz.ben daha önce gebe kalmıştım 8 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım hamile olduğumu anlamamıştım bir sürü ilaç kullanıyordum antib.vs..doktor bebişi etkilediğini söyledi ve fındık kurdu gittineyse ara verdik..derken tekrar istedik deniyoruz olmuyor dedik var bi problem gittik doktora..tahliller ,muayneler herşey normal prolaktin hormonu hariç.bundan olmuyordur büyük ihtimal dendi.ilaç kullandım 4 ay düştü hormon normale döndü..bebiko yine yok ama.doktora kalsa rahim filmi istemicek bir kere doğal yoldan gebelik oluştuğu için ben ısrar ettim ve çektirdim.sonuç şok ..sağ tüp kapalı sol açık geçen ay oldu bu film.bilmiyorum yine regli oldum bu ay.açık olan tüpte bi sorun varmı bilmiyorum açıkçası..eşimim sperm sayısı 31 milyon çıktı doktorlar yeterli dedi hareket ve morfolojisi çok iyi ..bakalım işte kısmet ya güzelim beklemedeyiz...
cnm bende 8ay önce hormonlara baktırdım o zaman için sorun yoktu
eşim de varikosel çık tı işte ilaç kullanıyo eşim bekliyoruz olmazsa ameliyat olcak eşim
cnm üzüldüm bebikona hayırlısı olsun en azından gebe kalabiliyosun bak o da güzel
kalabiliyodum diyelim ..17 ay oldu olmadı hala ama.benim çıkmam lazım kızlarrrrrrrrrr öpüyorum hepinizi ..............
kalabiliyodum diyelim ..17 ay oldu olmadı hala ama.benim çıkmam lazım kızlarrrrrrrrrr öpüyorum hepinizi ..............
görüşürüz canım..
bende biraz çıkayım, ütü falan yapıcam, gelirim yine
çok üzüldüm. nasıl bişeyki o boş gebelik.
bi fikri olan varmı???:26:
Masalcım ben hamileyken keseyi görene kadar bu şüpeyle mahvolmuştum ya kese boşsa diye neysekiöyle bi sorun olmadı.
sende keseyi gördün zaten bunları düşünücek zamanı geçtin şükürler olsun.
dr,m her hamile için bu ihtimalin olabiliceğini ama bunları düşünüp canımızı sıkmanın bi anlamı olmadığını söyledi.
sağol canım yaa. peki bu durum ilk kese göründüğündemi belli oluyo?
rica ederim canım benim ne demek.
hayır ama keseyi görünce anlıyolar en garantisi kalp atışından sonra anlaşılıyormuş.
vajinalde 5,5 haftada abdominalde ise 6 haftada kese içinde embriyo görülüyor, eğer embriyo yoksa boş gebelik oluyor..
beni de yiyip bitirmişti bu düşünce ama kese içinde bebiş görünmüştü..
kese 12-15 mm olduğunda embriyo içinde görülür daha öncesinde görülmez..
vajinalde 5,5 haftada abdominalde ise 6 haftada kese içinde embriyo görülüyor, eğer embriyo yoksa boş gebelik oluyor..
beni de yiyip bitirmişti bu düşünce ama kese içinde bebiş görünmüştü..
kese 12-15 mm olduğunda embriyo içinde görülür daha öncesinde görülmez..
hııım anladım canım. yani şimdi 2 hafta kıvranacakmıyım ben.
neyse iyi düşünelim iyi olsun inşallaaahhh
teşekkür ederim bitanem
hayır masalcım kıvranılacak bi durum olsa dr seni keseyi ölçünce uyarırdı senin böyle bi durumla karşılaşman çok zayıf bi ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?