Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yatmıyormusunuz siz buradayken çıkmak istemiyor canım ama yarın erkenden kalkacağım ve bir arkdşm eşiyle problem yaşıyor onun yanına gideceğim uyuyup kalacağım kızın yanında valla

Son düzenleme:
canım benim kıyamam ya ben sana bak çok duygulandım şimdi hadi barışalım ben semiye sarıyim tekrar

gelmişler gelmişler :)ama ben çıkmak zorundayım ya of of..kociş yukardan telefonla tacizde bulunuyor..öpüyorum hepinizi :)

benimkide kalkacak birazdan korkuyorum :18::18::18::18::18::18:

ben başka topiklerde salınmıyorum melodicim burdayım
Duş almıştım banyoyu toparladım.

bak şimdi

konuyu değiştirme bakem
rajim nasıl gidiyor dedimmmmmmmmmmmm

iyiiiiiiii kociş evde sen burada bunaltmayın beni su içmekten wcden geri gelemedim zaten valla komplex yaptım sağolun kafama vura vura kendimi akrep nalan görür oldum

aaaa bak bu olmadı şimdi
Bu kadar çabuk indirme bayrakları şulecim.küs sen ona küs

ay yok semi kıyamam ben nevacığıma.

sana değildi nevacım semiye söyledim ben.

kızlar yatmıyormusunuz siz buradayken çıkmak istemiyor canım ama yarın erkenden kalkacağım ve bir arkdşm eşiyle problem yaşıyor onun yanına gideceğim uyuyup kalacağım kızın yanında valla

bende çıkıcam ama siz burdasınız diye gidemiyorum hadi biri başı çeksin.
çok üzücü bi durum ALLAH yardım etsin arkadaşına ya vedut ismini çeksin ALLAHIN sevgi ismi eşler arasındaki sorunlarda bol bol çekilmeli bu tesbih.

Iyi o zaman hadi ben kaçar

öpüyorum hepinizi tatlı rüyalar kıslarrrrrr

gittim yukarıya iki sarılma iki cilve :)kaçtım karnım çok ağırıyor yatamıyorum diye ..gerçektende çok ağrıyo ya anammmmm...şulecim bu kadar da olması iyi değil bakma ..bensiz hiç yatamaz illa beni yanında ister ..öle kalmalı falan biyere gidemem ..ne yapcam ben sensiz der..daralıyo bazende insan..istanbula gitmem lazımm yeğenim abimler orda annemlerde şimdi gitti..eşimin işleri yoğun gelemiyo 2 günlüğünde gdicem oy oy bunalımlarda yalvarıyo gitme diye..buda zor anlayacağın:)

Iyi o zaman hadi ben kaçar

öpüyorum hepinizi tatlı rüyalar kıslarrrrrr

yönetmenliğe başlamışız ufaktan.izledim canım videolarını
sen tatilde olduğun tarihi söylesene bana

hımmm rejim sorulduğund cevap bu tarz bişeyse durum anlaşılmıştır.k.validemden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…