Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen facedede video var diyordun sanırım ama ben göremedim dün

ya çok kötüydü renkler yada pahalı ben elimdekini götüreyimde bir kombine edelim bakalım

fayanslarla ilgili sandın sanırım nevacım ama topiğe gidişinin bi kaç sebep buluşunu kastettim ben.

hımmmmmmm

nevacım cicim ben senin şuan ki ifadeni görmeyi çok isterdim
ben böyleyim
şulecim süpersin canım ya
bana değilde nevaya sardığın zamanlar tabi

hep senin yüzünden tabi kız anlamıyorya sar sen milleti başıma sonra da kaç

sen facedede video var diyordun sanırım ama ben göremedim dün

evet ama sadece ben görebiliyorum senin izlemen için faceden eklemem ve izlemen için izin vermem lazım ama sakın öle bir hata yapma haa sonra musallat falan olurum kız ekle sileceğim diyorum

semi tatlım süt buharı yapcan mı bu ay..ben yapmayı planlıyorum bakalım işe yarayacak mı acep?

evet canım yapıcam işallah.yazmıştım bunla ilgili bir msj akşam sana
yapıcamda hangi günler yapsam bilemedim.tahminen 9 10 11 akşamları
soğanada başlamadım o konuda kararsız kaldım aslında unuttum ve şimdi geç kaldım başlamaya sanki

maydanozu kaynatıp suyunuda iç tatlım.oda iltihap atıyor.çift taraftan şavaşa başlayalım.destekler belki belli olmaz.zararınıda görmezsin.fazla kg varsa zayıflatıyorda

sakal bırakıcam nevanın beni dinlemesi için kız kimi ekliyim facem yok benim.
hey Allahım kaçıncıya yazıyorum bunu burdan

ay evet nevaya ilkdefa sardım alınganmıyım ne.
:44::44::44:

aaa bak bu tarafı ilgimi çekti

başlayalım başlayalım valla :)savaşı biz kazanalım inşallah.soğanın tadı çok kötü ya..midem bozuldu ..neler yapıyoruz bebiş için ..alçak köfteler gelmiyolar ama :)totosuna totosuna vurucam geldiğinde :)

biliyoruz kocişinin yokmu

heee kociş sonra vursun beni.buraya üye olunca bir süre takip etti ben aynen devam
baktı zararsız zaman kısıtladı(güya) uymadım tabi
sonra isim tel v.sverme dedibunuda dinlemedim
ehh birde onun facesi verirsem tam olur tadından yenmez

şuleeeee bu semi beni deli edecek sen ona bakma kuzum geçen ne yaptı bana biliyormusun buraya gelen kızlar vardıda ben kıskandımya sen git orada söle kaç kaldım öle Ne diyeceğimi bilemedim ben seni çok seviyorum beğenmediğin hallerine bayılıyorum sen benim kader arkadaşımdın unuttunmu kız izin verme aramızı bozmasına biz onunla didişiyoruzya sen üstüne alınma kuzum hee bide ben geldim siz yaz mışsınızya orada git çağır yapamam konuşması bidaha geri gittim ne diceksin diye ama çok tatlısın sen yaaaaagel sarılıp barışalım semi kötü k.k..a

tamam canım sen bilirsin eklenince siliniyor tekrar diye dedim yani birşey değişmiyor anlamazdı seni niye zor durumda bırakayım cebine yollayacaktım ama videodaki resimlerim telde göstermedi

canım benim kıyamam ya ben sana bak çok duygulandım şimdi hadi barışalım ben semiye sarıyim tekrar

gelmişler gelmişler :)ama ben çıkmak zorundayım ya of of..kociş yukardan telefonla tacizde bulunuyor..öpüyorum hepinizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…