nevacım cicim ben senin şuan ki ifadeni görmeyi çok isterdim
ben böyleyim
şulecim süpersin canım ya
bana değilde nevaya sardığın zamanlar tabi
hoşgeldin canım.gecelerin takımı tamamlandı
semi tatlım süt buharı yapcan mı bu ay..ben yapmayı planlıyorum bakalım işe yarayacak mı acep?
ne derdin var şulecim anlat niye anlagtmıyosun
dinleriz işte çenede çalarız
evet canım ya.resmen beyin yorgunluğu yapıyor kararsızlık çok zor.ama çok takılma bulursun
ama burdan bakmakla olmaz.gittiğin yerde döşenmiş oluyor ya ordan seçersin
fayanslarla ilgili sandın sanırım nevacım ama topiğe gidişinin bi kaç sebep buluşunu kastettim ben.
nevacım cicim ben senin şuan ki ifadeni görmeyi çok isterdim
ben böyleyim
şulecim süpersin canım ya
bana değilde nevaya sardığın zamanlar tabi
sen facedede video var diyordun sanırım ama ben göremedim dün
semi tatlım süt buharı yapcan mı bu ay..ben yapmayı planlıyorum bakalım işe yarayacak mı acep?
ya çok kötüydü renkler yada pahalı ben elimdekini götüreyimde bir kombine edelim bakalım
hımmmmmmm
hep senin yüzünden tabi kız anlamıyorya sar sen milleti başıma sonra da kaç
evet ama sadece ben görebiliyorum senin izlemen için faceden eklemem ve izlemen için izin vermem lazım ama sakın öle bir hata yapma haa sonra musallat falan olurum kız ekle sileceğim diyorum
:44::44::44:ay evet nevaya ilkdefa sardım alınganmıyım ne.
evet canım yapıcam işallah.yazmıştım bunla ilgili bir msj akşam sana
yapıcamda hangi günler yapsam bilemedim.tahminen 9 10 11 akşamları
soğanada başlamadım o konuda kararsız kaldım aslında unuttum ve şimdi geç kaldım başlamaya sanki
maydanozu kaynatıp suyunuda iç tatlım.oda iltihap atıyor.çift taraftan şavaşa başlayalım.destekler belki belli olmaz.zararınıda görmezsin.fazla kg varsa zayıflatıyorda
:44::44::44:
aaa bak bu tarafı ilgimi çekti
evet canım yapıcam işallah.yazmıştım bunla ilgili bir msj akşam sana
yapıcamda hangi günler yapsam bilemedim.tahminen 9 10 11 akşamları
soğanada başlamadım o konuda kararsız kaldım aslında unuttum ve şimdi geç kaldım başlamaya sanki
maydanozu kaynatıp suyunuda iç tatlım.oda iltihap atıyor.çift taraftan şavaşa başlayalım.destekler belki belli olmaz.zararınıda görmezsin.fazla kg varsa zayıflatıyorda
biliyoruz kocişinin yokmu
heee kociş sonra vursun beni.buraya üye olunca bir süre takip etti ben aynen devam
baktı zararsız zaman kısıtladı(güya) uymadım tabi
sonra isim tel v.sverme dedibunuda dinlemedim
ehh birde onun facesi verirsem tam olur tadından yenmez
şuleeeee bu semi beni deli edecek sen ona bakma kuzum geçen ne yaptı bana biliyormusun buraya gelen kızlar vardıda ben kıskandımya sen git orada söle kaç kaldım öleNe diyeceğimi bilemedim ben seni çok seviyorum beğenmediğin hallerine bayılıyorum sen benim kader arkadaşımdın unuttunmu kız izin verme aramızı bozmasına biz onunla didişiyoruzya sen üstüne alınma kuzum hee bide ben geldim siz yaz mışsınızya orada git çağır yapamam konuşması bidaha geri gittim ne diceksin diye ama çok tatlısın sen yaaaaagel sarılıp barışalım semi kötü k.k..a
semiyle şuleyle gitti nereye gittiler acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?