Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay gerçekten öyleside zor olsa gerek.

ayyy teşekkür ederim tatlım ama göbek önde onu ne yapacağız

Hep o iğnelerin yüzüne

sen kalmazdın bu saate semi hayırdır yoruldunda
tatlı kalıyorum neden kalmıyım 3 haftada bir
kociş yokta evde
ee uykuda yok.sabahta erken kalkıp teyzoşa temizliğe gidicem beli tutulmuş

semicim ya sen tüplerindeki sorunu hsgden öğrendin dimi canım.dktor laparoskopi falan yapalım demedi mi hiç aceba ?

benimki allahtan uykusuzluğa dayanamıyorda rahatım ama yatağa gittiğim saati bilir az önce baktım tosurduyor erken kalkacak olmasam ben dururdumda artık başka bahara

geçen yaz tatlım yani aşılamalardan önce 5 -6 kilo daha fazlayım o halimden bütünüm ama dimi? Her yerimden alıyorum onun için kimse inanmıyor 70 li olduğuma küsüratı yok yalnız

yok tatlım yaa eşim çok kıl bu konuda kendide dikkat eder habire söylüyor ama her fırsatta çok bunaltıyor beni ona inat bu sefer yediğim yemeğide kestim başka türlü veremiyorum çok su içiyorum arad atıştırma öle bakalım bir versem şu 7 kiloyu

semicim ya sen tüplerindeki sorunu hsgden öğrendin dimi canım.dktor laparoskopi falan yapalım demedi mi hiç aceba ?

evet canım.hsg de.demediler.neden bilmiyorum.hatta birtanesi gereksiz olduğunu.başarılı bir işlem olmadığını eski moda olduğunu falan söyledi

Ay ne güzel işte herkes kendinde olmayanı istermiş ya.
bizimkide bazen annenlere git bikaçgün kal kafanı dağıt diyo ben gitmiyorum.

ben inaniyorum allahin izniyle anne olacaksiniz hepiniz :)

inşallllaaaaah tatlım inşalllah umudumuz o

ay ne güzel işte herkes kendinde olmayanı istermiş ya.
Bizimkide bazen annenlere git bikaçgün kal kafanı dağıt diyo ben gitmiyorum.

şuleeeeeeeeeeeeeeee yerim kız ben seni seninle yakın olmayı çok isterdim tatlım

canım kg yüzünden değil bende oralardaydım tarihler tutuyormu diye sordum.benim kg hakkındaki düşüncelerimi biliyorsun kg alınca sevinen biriyim.takılma bu kadar.sende kocişine tarak hediye et.bakalım ne yapacak

Ay ne güzel işte herkes kendinde olmayanı istermiş ya.
bizimkide bazen annenlere git bikaçgün kal kafanı dağıt diyo ben gitmiyorum.

şuleeeeeeeeeee her msjında basıyorum kahkahayı
birde diyosun hala burdasın nasıl gideyim

ay gerçekten öyleside zor olsa gerek.

tatlı kalıyorum neden kalmıyım 3 haftada bir
kociş yokta evde
ee uykuda yok.sabahta erken kalkıp teyzoşa temizliğe gidicem beli tutulmuş

ay pardon akşam kociş dizimi izletmedi tekrarına bakıyorum.
hııım kolaylıklar sana kocişin olmayınca uyku tutmuyor anlaşılan.

hadi kızlar ben kaçar her sese korkuyorum valla kociş beni öldürecek offff aklımda burada kalacak ama ne yapayım

evet canım.hsg de.demediler.neden bilmiyorum.hatta birtanesi gereksiz olduğunu.başarılı bir işlem olmadığını eski moda olduğunu falan söyledi

aslında benim doktor önerdi .deneyin bir kaç ay dedi.olmazsa tüplerdeki asıl sorunu gösteren lparoskopiymiş.yani sağlam gözüken tüpün işleyişi yumurtayı kapma refleksi varmı yokmu ona bakıyolar ve diğer tüpün açılma imkanı varmı diye.çok başarılı bi yöntemm aslında araştırdım ben :)ben deniyicem olmazsa yaptırıcam bi kaç ay sonra ..kısmet tabi bazı şeyler.valla sağlam tüpümüz işleyişini kaybetmesinde tek derdim o oldu :)

hımmmmmm sanırım temmuzdu tatlım bilemedimki gümbet teydik biz ama çok kötüydü hırsız maduru oldum herşeyim gitti sonra bodrum çöplüğünden geriye cüzdanım geldi bir tek allahtankimliklerim falan geri geldide nasıl deenfekte ettim gelde bir bana sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…