neva sana mj attım özelden geldi mi kuzum :)
gittim yukarıya iki sarılma iki cilve :)kaçtım karnım çok ağırıyor yatamıyorum diye ..gerçektende çok ağrıyo ya anammmmm...şulecim bu kadar da olması iyi değil bakma ..bensiz hiç yatamaz illa beni yanında ister ..öle kalmalı falan biyere gidemem ..ne yapcam ben sensiz der..daralıyo bazende insan..istanbula gitmem lazımm yeğenim abimler orda annemlerde şimdi gitti..eşimin işleri yoğun gelemiyo 2 günlüğünde gdicem oy oy bunalımlarda yalvarıyo gitme diye..buda zor anlayacağın:)
ayyy teşekkür ederim tatlım ama göbek önde onu ne yapacağız
Hep o iğnelerin yüzüne
tatlı kalıyorum neden kalmıyım 3 haftada birsen kalmazdın bu saate semi hayırdır yoruldunda
yönetmenliğe başlamışız ufaktan.izledim canım videolarını
sen tatilde olduğun tarihi söylesene bana
hımmm rejim sorulduğund cevap bu tarz bişeyse durum anlaşılmıştır.k.validemden biliyorum
gittim yukarıya iki sarılma iki cilve :)kaçtım karnım çok ağırıyor yatamıyorum diye ..gerçektende çok ağrıyo ya anammmmm...şulecim bu kadar da olması iyi değil bakma ..bensiz hiç yatamaz illa beni yanında ister ..öle kalmalı falan biyere gidemem ..ne yapcam ben sensiz der..daralıyo bazende insan..istanbula gitmem lazımm yeğenim abimler orda annemlerde şimdi gitti..eşimin işleri yoğun gelemiyo 2 günlüğünde gdicem oy oy bunalımlarda yalvarıyo gitme diye..buda zor anlayacağın:)
yönetmenliğe başlamışız ufaktan.izledim canım videolarını
sen tatilde olduğun tarihi söylesene bana
hımmm rejim sorulduğund cevap bu tarz bişeyse durum anlaşılmıştır.k.validemden biliyorum
merak ettim şimdi biz yabancımıyız melodicim.
semicim ya sen tüplerindeki sorunu hsgden öğrendin dimi canım.dktor laparoskopi falan yapalım demedi mi hiç aceba ?
hııım mekik çek.
Ay evet ya o iğneler göbek yapıyor bendede oldu ama benim çok hoşuma gidiyor.
neva sana mj attım özelden geldi mi kuzum :)
ben inaniyorum allahin izniyle anne olacaksiniz hepiniz :)
ay ne güzel işte herkes kendinde olmayanı istermiş ya.
Bizimkide bazen annenlere git bikaçgün kal kafanı dağıt diyo ben gitmiyorum.
benimki allahtan uykusuzluğa dayanamıyorda rahatım ama yatağa gittiğim saati bilir az önce baktım tosurduyorerken kalkacak olmasam ben dururdumda artık başka bahara
geçen yaz tatlım yani aşılamalardan önce 5 -6 kilo daha fazlayım o halimden bütünüm ama dimi?Her yerimden alıyorum onun için kimse inanmıyor 70 li olduğuma küsüratı yok yalnız
yok tatlım yaa eşim çok kıl bu konuda kendide dikkat eder habire söylüyor ama her fırsatta çok bunaltıyor beni ona inat bu sefer yediğim yemeğide kestim başka türlü veremiyorum çok su içiyorum arad atıştırma öle bakalım bir versem şu 7 kiloyu
Ay ne güzel işte herkes kendinde olmayanı istermiş ya.
bizimkide bazen annenlere git bikaçgün kal kafanı dağıt diyo ben gitmiyorum.
ay gerçekten öyleside zor olsa gerek.
tatlı kalıyorum neden kalmıyım 3 haftada bir
kociş yokta evde
ee uykuda yok.sabahta erken kalkıp teyzoşa temizliğe gidicem beli tutulmuş
evet canım.hsg de.demediler.neden bilmiyorum.hatta birtanesi gereksiz olduğunu.başarılı bir işlem olmadığını eski moda olduğunu falan söyledi
hadi kızlar ben kaçar her sese korkuyorum valla kociş beni öldürecek offff aklımda burada kalacak ama ne yapayım
hadi kızlar ben kaçar her sese korkuyorum valla kociş beni öldürecek offff aklımda burada kalacak ama ne yapayım
canım kg yüzünden değil bende oralardaydım tarihler tutuyormu diye sordum.benim kg hakkındaki düşüncelerimi biliyorsun kg alınca sevinen biriyim.takılma bu kadar.sende kocişine tarak hediye et.bakalım ne yapacak
şuleeeeeeeeeee her msjında basıyorum kahkahayı
Birde diyosun hala burdasın nasıl gideyim
neva dur ben anlamadım gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?