Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
semiiiiiiii alemsin ya:)ben sana adımıgönderdim mi bu arada canım?

ay yeter artık
gülmüyorum bitti
hadi bende gideyim kızlar.yarın işim var benimde.sen dert dinlerken uyuya kalacaksın nevacım
benim temizlik yaparken öyle bir şansımda yok

ay yeter artık
gülmüyorum bitti
hadi bende gideyim kızlar.yarın işim var benimde.sen dert dinlerken uyuya kalacaksın nevacım
benim temizlik yaparken öyle bir şansımda yok

gitme yaaaaaaaaaaaaaaa:)hadi git bari tamam madem temizlik yapacaksın ..herzaman yakalayamıyoruz seni napalım semicim :)

offf abarttım dimi
ama valla tamamen çok hoşuma gittiğinden.
neyse çıkayım bende.öpüyorum kızlar iyi geceler.
gelmedi melodicm

offf abarttım dimi
ama valla tamamen çok hoşuma gittiğinden.
neyse çıkayım bende.öpüyorum kızlar iyi geceler.
gelmedi melodicm

gönderdim tatlım şimdi..ii geceler ..kolay gelsin yarın sana canım

kopsun diye yaptım zaten melodicim ben semiyi güldürdüm ALLAHTA beni güldürsün inşallah

amin canım güldürsün inşallah :)benimde çok karnım kasıklarım ağrıyo ay deli olcam ..ilaç içtim şimdi geçer umarım

amin canım.
geçmiş olsun bişeymi dokundu adetmi olucan yoksa?

oldum tatlım ne yazık ki ama bu sfer daha bi metanetle karşıladım..oturup salya sümük ağlamadım yani..umutluyum :)şulecim bazende karamsarlığa kapılmıyor da değilim hani..aylar geçtikçe diyorum bazen acaba hiç mi olmıcak hep böle hüsranmı olcak diye ....zor süreçlerden geçiyoruz ..bi yandan ailleler bi yandan eşim ..bişey diyip moralimi bomuyolar destek oluyorlar tabi ama farkındayım tabi herşeyin ..gözlerindeki hayalkırıklığı eşimin her ay moralimi daha çok bozuyor ..onun için daha çok üzülüyorum inan..

olsun canım vardır bi hayır.
ah canım ya bizi bizden başkası anlamaz anlıyorum yaşadıklarını hissettiklerini.
ama umudunu yitirme lütfen sağlıklı ve sıhhatli olman daha önceliklidir ailen ve eşin için.
olmıyıcak geçicek buda bizim sınavımız.
firavunun başı bile ağırmamış neva bi vidyo paylaşmıştı dinledinmi bilmiyorum ama hep metanetliydim fakat bin kat daha artı ovidyoyu izledikten sonra metanetim.

benimde tam tersi sorun eşimde onu ayakta tutmaya çalışıyorum hep metanetli olmaya onun yanımda ve sağlıklı olmasının daha önemli olduğunu hissettirmeye çabalamak yormuyor değil.

her şerde bir hayır vardır demişler boşuna demişler sanırım :)bekliyoruz annesi ve bbası ve siz teyzoşları olarak minik fındık kurdumu :)doğru diyosun derdi veren allah dermanınıda verir inşallah ...ben o videoyu izlemedim.ama dediğini dumuştum canım..

tabiki bizim bilemediğimiz göremediğimiz bi hayır vardır muhakkak.
evet ya benim bebişimin tek teyzesi olucaktı ama bu durumda bir sürü teyzesi olucak ne güzel.
muhakkak iz çok etkilenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…