hadi neva anlattttt
hımmmmmm sanırım temmuzdu tatlım bilemedimki gümbet teydik biz ama çok kötüydü hırsız maduru oldum herşeyim gitti sonra bodrum çöplüğünden geriye cüzdanım geldi bir tek allahtankimliklerim falan geri geldide nasıl deenfekte ettim gelde bir bana sor
ya kahkahalara boğulmuşunuz ya onu sordum
semi ben naptım gene seni kahkahaya boğucak anlamadım?
şuleciğim anlamadınya o yeter kuzummmmmmmmmmmmmm
Hadi byyyyyyyyyyyyyyyyy
tatlım bakma sen bana vara yoğa gülüyorum ben bugece.
melodi kociş bırakmıyor dedi sende benimkide anneme yolluyor gitmiyorum dedin ya ona güldüm canım
ben çok beğendim.bizde gümbetteydik.
hırsız çantayı kaptı vesen buldun mu bu daha ilginçmiş
ben çok beğendim.bizde gümbetteydik.
Hırsız çantayı kaptı vesen buldun mu bu daha ilginçmiş
:26:bak bu seferde ben anlamamışım yaa nasıl anlatayım kuzum her lafıyla gülmdürme yeteneği insanlar vardır sende onlardansın işte cümle kuruşun ifadelerin çok güzel sakın bizi sensiz bırakma çok güzel bir yönün var bence bunun değerini bil
hadi şule çık artık yoksa ben gidemeyecm burdan
sabah olacak kız az kaldı
neyin değerini biliyim bukadar saf oluşumunmu fatmagülün abisini geçtim:26:
ay ben böyle değilim soguk nevalenin tekiyim burda nasıl bi ifade oluştu anlamadım.[/QUOTE]
şule bir kere daha anlamadım dersen
bana olacaklardan sen sorumlusun
ayyyyyyyyyyyyyyy tutmayın beni bu sefer gerçekten gidiyorum :79::79:
ya zaten gümbet yabancı turistler için rahat ..çok kalabalık valla ...biz fethiyede 2 gece kaldık ordan marmaris sonra marmarise yakın bördübed diye biyer var orda kaldık bi gece mükemmeldi doğayla başbaşa..sonra datça ordan vapurla bodrum yaptık ..ah yaz gelse çıksakk gzsek yine ya...öle olmadı
Kolumda plaj çantası ve içinde tel foto mak. Havlular kremler bik eteğim(ona çok üzüldüm)dermişimIşte cüzdanım falan allahtan kociş cüzdanını almıştı oda ondaydı ne yapardık arkdşları beklerrken sen kociş al kolumdan kenara koy sonra bagajı boşaltıyorlardı bende koydu sandım neyse biz gittik markete uğradık bide poşetleri koyacakken ne göreyim çanta yok geri döndük ama yerinde yeller esiyor 2 gün sonra telle ardılar cüzdanımı çöplükte bulmuşlar parayı alıp atmış adam Neyse bunada şükür kimlikle falan uğraşmadım
neyin değerini biliyim bukadar saf oluşumunmu fatmagülün abisini geçtim:26:
ay ben böyle değilim soguk nevalenin tekiyim burda nasıl bi ifade oluştu anlamadım.[/QUOTE]
şule bir kere daha anlamadım dersen
bana olacaklardan sen sorumlusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?