Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben çok beğendim.bizde gümbetteydik.
hırsız çantayı kaptı vesen buldun mu bu daha ilginçmiş

ya kahkahalara boğulmuşunuz ya onu sordum

:26:bak bu seferde ben anlamamışım yaa nasıl anlatayım kuzum her lafıyla gülmdürme yeteneği insanlar vardır sende onlardansın işte cümle kuruşun ifadelerin çok güzel sakın bizi sensiz bırakma çok güzel bir yönün var bence bunun değerini bil

ben çok beğendim.bizde gümbetteydik.
Hırsız çantayı kaptı vesen buldun mu bu daha ilginçmiş

öle olmadı
Kolumda plaj çantası ve içinde tel foto mak. Havlular kremler bik eteğim(ona çok üzüldüm)dermişim Işte cüzdanım falan allahtan kociş cüzdanını almıştı oda ondaydı ne yapardık arkdşları beklerrken sen kociş al kolumdan kenara koy sonra bagajı boşaltıyorlardı bende koydu sandım neyse biz gittik markete uğradık bide poşetleri koyacakken ne göreyim çanta yok geri döndük ama yerinde yeller esiyor 2 gün sonra telle ardılar cüzdanımı çöplükte bulmuşlar parayı alıp atmış adam Neyse bunada şükür kimlikle falan uğraşmadım

hadi şule çık artık yoksa ben gidemeyecm burdan
sabah olacak kız az kaldı

neyin değerini biliyim bukadar saf oluşumunmu fatmagülün abisini geçtim:26:
ay ben böyle değilim soguk nevalenin tekiyim burda nasıl bi ifade oluştu anlamadım.

ya zaten gümbet yabancı turistler için rahat ..çok kalabalık valla ...biz fethiyede 2 gece kaldık ordan marmaris sonra marmarise yakın bördübed diye biyer var orda kaldık bi gece mükemmeldi doğayla başbaşa..sonra datça ordan vapurla bodrum yaptık ..ah yaz gelse çıksakk gzsek yine ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…