Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bugün misafirimiz çok:79:
topiğimizin ismi en üstlerdemidir nedir bugün
pek bereketliyiz
orkide tatlım en küçük sensin
çay yap bakim misafirlerimize

biz burda şark görevindeyiz canım güzel şehir erzurum şükür geldik memnun kaldık insanları da iyi son 1yılımız burda kısmetse

hımmm ne güzel ben daha hiç görmedim desem

babam anne babayı erken yaşta kaybetmiş 16 yaşında çıkmış oradan zaten baba tarafımdan 3 amcam var okadar 2 si istanbulda 1 orada :97:

nevacım
ev yaptığın yeri sormuştum ya sana nerde oturacaksın beki biliyorumdur diye sende msjj atmıştın
işte ben o msjı silmişim
birdaha yazarmısın sana zahmet

beceremedim gene ya.

arkadaslar ben sunu bilir sunu soylerim eger bir saglik sorununuz yoksa yani cocuk olmasini engellicek herhangi birseyiniz yoksa ve uzun zamandir cocugunuz olmuyorsa bu sizin psikolojinizden kaynaklaniyo.Cok fazla odaklanmayin cok fazla dusunmeyin vucut o zaman kendini kasiyo biraz rahat olabilseniz biraz kafanizi cocuk konusundan uzak tutsaniz belki olucak.En yakinimdan gordum biliyorum sebepsiz yere hamile kalamayan bayanlar ciddi soyluyorum zihninizi rahat birakinki vucut islevini yerine getirsin

alıştık canım ya 2yıldır burdayız kışı zor geçiyo ama yazı çok güzel bi izmirli olarak buranın yazını izmirinde kışını seviyorum:)))

dur tahmin edeyim
izmirin neminden bunaldığın için erzurumujn ğpırıl ğpırıl nemsiz yazı sana daha cazip geliyor
sana diyorum soğuk diye ama bende kastamonudaydım ve soğukla erzurumla aşık atamaz ama yinede çok soğuktu ama yazın harika.pırıl pırıl günler.yıldızlı geceler(ay kafşye yaptım şarkıda yazarım ben)
şimdi izmitteyim ve bunalıyorum yazın resmen

evet yazları güzel buranın ama insan sevdiği insanla olsun yeter ki her yere alışıyosun her yer güzel geliyor:)))

nevacım
ev yaptığın yeri sormuştum ya sana nerde oturacaksın beki biliyorumdur diye sende msjj atmıştın
işte ben o msjı silmişim
birdaha yazarmısın sana zahmet

hayırdırr

beceremedim gene ya.

neyi tatlım toplu alıntı yapmayımı
LERİ SİLERSEN HEPSİNİ BİRBİRİNE KARIŞTIRIRSIN TABİ ARALARA YAZACAKSIN

melodi
tatlım neden sustun
hangi filmi izliyorsun canım.daldın gittin galiba

doğru söylemişsin şulecim
ama gerisi yalan olsaydı bşer onar bebişimizin olması lazımdı.
millet korunmak derdin de biz hamile kalmak
pufffffffff

ay ben dış dünyaya kendimi kapattığım için çıksamda bu konuyu buranın haricinde biyerde konuşmadığımdan normal olanın biz zorlanmadan tek halvette iş bitirenlerin anormal olduklarını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…