Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende pkoluyum ama hiç kullanmadım bu ilacı :26::26::26:

oooooooooooo yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş valla canım semi söylemiş ben bu ay bir jel kullandım bakalım ama halvetten başka birşey yapmıyorum şu ara

hoşbulduk canım kaç aydır uğraşıyosun ?ben bu aralar çok ümitsizliğe kapıldım o yüzden herkese soruyorum ne kadardır uğraşıyosunuz diye etrafımdaki herkes hamile bu aralar ondan herhalde moralim bozuk çok niye bende değilim diye...

sudecim dur daha sıkılacak kadar birşey yaşamamışsın.rabbimde hyaşatmasın
beterin beteri var.halimize şükür
ben hep bunu diyorum buna inanıyorum
bniraz sabır canım.ve umut..bizde kavuşacağız sıpalara:emir
_bebek:

:18::18::18::18:

nemi yapıyorum söyleyeyim mi? kocişe masaj nefret ederim ama öyle bir istiyorki kıyamıyorum goynünü yaptım geldim

niye korktun bakim sen.seninkilerde sağda solda dimi

orkkidecim çamaşırlarda mı marifet acaba

kızlarrrrrrrrrr nabersiniz?ben bi yandan dvd izliyorum bi yandan geçmişi okudum:)yeni arkadaşlar hoşgelmiş...

ay olarak söyleyeyim tatlım da moralin düzelsin 89 aydır uğraşıyorum nasıl:26:daha yolun başındaymışsın dimi tatlım 2 negatif aşılamam var ve sen pkoluyum diyorsun daha biz bizde ne olduğunu bile bilmiyoruz

şımar bitanem şımar bak bugün dilim açıldı konuşuyorum tekim evde kocişim yok nöbette bugün yine

:99: :99: :99: :99:

niye korktun bakim sen.seninkilerde sağda solda dimi

orkkidecim çamaşırlarda mı marifet acaba

:26::26:yooo üstümde onu soruyorsan tatlım diğerleride çekmecemde

ay evet ya sen konuşuyorsun orkide.
demekki sen kocişin olunca bizi ihmal ediyosun.

bence mağrifet sende şuleciğim sen açtın orkideyi şimdi senin karşında konuşmamak mümkünmü dicem sen anlamadım diceksin semide gülme krizine girecek onun için demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…