canım glifor polikistik over hastalığı olanlara iyi geliyomuş yumurtaların çalışmasını sağlıyomuş onu kullanmaya başladım 17aydır olmuyor 3ay klomen kullandım faydası olmadı iğnelere geçtik geçen ayda aşılama oldum 2ay dinlenmedeyim şimdi...üff çok zor anlatırken bile sıkılıyorum artık...
oooooooooooo yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş valla canım semi söylemiş ben bu ay bir jel kullandım bakalım ama halvetten başka birşey yapmıyorum şu ara
orkidecim sen beni öpersinde ben barışmazmıyım.
küsmemiştim şekerim şımariyim istedim birazcık işe yaradı
canım glifor polikistik over hastalığı olanlara iyi geliyomuş yumurtaların çalışmasını sağlıyomuş onu kullanmaya başladım 17aydır olmuyor 3ay klomen kullandım faydası olmadı iğnelere geçtik geçen ayda aşılama oldum 2ay dinlenmedeyim şimdi...üff çok zor anlatırken bile sıkılıyorum artık...
oooooooooooo yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş valla canım semi söylemiş ben bu ay bir jel kullandım bakalım ama halvetten başka birşey yapmıyorum şu ara
:18::18::18::18:
nemi yapıyorum söyleyeyim mi? kocişe masaj nefret ederim ama öyle bir istiyorki kıyamıyorum goynünü yaptım geldim
şımar bitanem şımar bak bugün dilim açıldı konuşuyorum tekim evde kocişim yok nöbette bugün yine
hoşbulduk canım kaç aydır uğraşıyosun ?ben bu aralar çok ümitsizliğe kapıldım o yüzden herkese soruyorum ne kadardır uğraşıyosunuz diye etrafımdaki herkes hamile bu aralar ondan herhalde moralim bozuk çok niye bende değilim diye...
şımar bitanem şımar bak bugün dilim açıldı konuşuyorum tekim evde kocişim yok nöbette bugün yine
ay evet ya sen konuşuyorsun orkide.
demekki sen kocişin olunca bizi ihmal ediyosun.
niye korktun bakim sen.seninkilerde sağda solda dimi
orkkidecim çamaşırlarda mı marifet acaba
ay olarak söyleyeyim tatlım da moralin düzelsin 89 aydır uğraşıyorumnasıl:26:daha yolun başındaymışsın dimi tatlım 2 negatif aşılamam var ve sen pkoluyum diyorsun daha biz bizde ne olduğunu bile bilmiyoruz
ZOR CANIM GERÇEKTEN ALLAH HERKESE SABIR VE KOLAYLIK VERSİN NERDE OTURUYOSUN?BEN ERZURUMDAYIM
e daha ne olsun nevacım halvetten gerisi yalan.
niye korktun bakim sen.seninkilerde sağda solda dimi
orkkidecim çamaşırlarda mı marifet acaba
ay evet ya sen konuşuyorsun orkide.
demekki sen kocişin olunca bizi ihmal ediyosun.
sorma kız duydumu adamın gözleri açılıyor
ay evet ya bikerede canın istemesin be adam
performansına hayranım valla nazarım değecek adama maşallah diyim baride nazar değerse ne olur hali sülümanın
bilmeiyorumki çamaşırlarım ortaya dökülünce korktum:18::18::18:ne oluyor dedim görünce
ZOR CANIM GERÇEKTEN ALLAH HERKESE SABIR VE KOLAYLIK VERSİN NERDE OTURUYOSUN?BEN ERZURUMDAYIM
korkudan dili tutulanı duymuştumdadili çözülene ilk kez şahit oluyorum:27:
ama iyi oldu iyi
bak sana rengarenk msj yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?