arkadaslar ben sunu bilir sunu soylerim eger bir saglik sorununuz yoksa yani cocuk olmasini engellicek herhangi birseyiniz yoksa ve uzun zamandir cocugunuz olmuyorsa bu sizin psikolojinizden kaynaklaniyo.cok fazla odaklanmayin cok fazla dusunmeyin vucut o zaman kendini kasiyo biraz rahat olabilseniz biraz kafanizi cocuk konusundan uzak tutsaniz belki olucak.en yakinimdan gordum biliyorum sebepsiz yere hamile kalamayan bayanlar ciddi soyluyorum zihninizi rahat birakinki vucut islevini yerine getirsin
aslında ben rahatım alıştım artık sadece bazen çevremdeki insanların patavatsızlığına tahammülüm yokTakmıyorum yani ama takmıyorum demek bile takmakmış malesefki.
teşekkürler bitanem kız bir demlik çay yapmaya üşendinde kahvedenmi söyledin :26::26::26:
bence mağrifet sende şuleciğim sen açtın orkideyi şimdi senin karşında konuşmamak mümkünmü dicem sen anlamadım diceksin semide gülme krizine girecek onun için demiyorum
ben yaptım ne kahvesi:76::76::76:
ay ben dış dünyaya kendimi kapattığım için çıksamda bu konuyu buranın haricinde biyerde konuşmadığımdan normal olanın biz zorlanmadan tek halvette iş bitirenlerin anormal olduklarını düşünüyorum.
ben yaptım ne kahvesi:76::76::76:
büyük bi mucize oldu nevacım bu defa anladım.
Semi üzgünüm bidahakine artık canım.
Bravo ozaman bana.
ben evlendiğimde çay yapmasını bilmiyordum kızlar
yani yapıyordum ama içen olmuyordu nedense
Koçişim öğretti
hayırdırr
neyi tatlım toplu alıntı yapmayımıLERİ SİLERSEN HEPSİNİ BİRBİRİNE KARIŞTIRIRSIN TABİ ARALARA YAZACAKSIN
hııım anladım şimdi.
semicim bunu kastetmiştim.
melodi
tatlım neden sustun
hangi filmi izliyorsun canım.daldın gittin galiba
hııım anladım şimdi.
Semicim bunu kastetmiştim.
otobanın solunda
e-5in sağında
merkezede yakın.ama biraz kalabalık
yoksa inşaat halindeki evler arasından seninkini seçebilirdim
alıntı yapıyorsunya yazdığın sayfaya geçince direk yazma aşağıya çek çubuğu öle yaz
semi anlamadım canım kimin adresi bu
tatlım film izliyodum ne güzel..sonra kek yapmam gerektiğini hatırladım onu yapıyorum fırına attım şimdi :)çaylarda gelmiş topiğe benden de yanına kakaolu ıslak kek olsun :)valla sohbetiniz çok güzel devam ediyo okuyorum canım katılırım aranıza :)
alıntı yapıyorsunya yazdığın sayfaya geçince direk yazma aşağıya çek çubuğu öle yaz
semi anlamadım canım kimin adresi bu
ohhhhhhhhhhhhh süper oldu valla bu orkide melodi elinize sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?