Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aslında ben rahatım alıştım artık sadece bazen çevremdeki insanların patavatsızlığına tahammülüm yok Takmıyorum yani ama takmıyorum demek bile takmakmış malesefki.

teşekkürler bitanem kız bir demlik çay yapmaya üşendinde kahvedenmi söyledin :26::26::26:

ben yaptım ne kahvesi:76::76::76:

bence mağrifet sende şuleciğim sen açtın orkideyi şimdi senin karşında konuşmamak mümkünmü dicem sen anlamadım diceksin semide gülme krizine girecek onun için demiyorum

büyük bi mucize oldu nevacım bu defa anladım.
semi üzgünüm bidahakine artık canım.
bravo ozaman bana.

offf cümleye bak çok haklısın tatlım bende biri hamileyim deyince nasıl olur diye düşünmüyor değilim :26::26::26::26: Mesela dün gelen misafirimin 3 tane peşpeşe kızı oldu en küçüğü 3 aylık falan anommm bir gülüyor bir gülüyor akşama içime soktum valla allahım herkese o süt kokuluları nasip etsin aminnn

ben yaptım ne kahvesi:76::76::76:

hadi oradan adamın elindeki tepsi kahve tepsisi okadar biliyoruz insan şöle düzgün tepside ikram eder Neyse hadi yeni gelinsin ben kaynanalık yaptım eski olaraktan

büyük bi mucize oldu nevacım bu defa anladım.
Semi üzgünüm bidahakine artık canım.
Bravo ozaman bana.

ben evlendiğimde çay yapmasını bilmiyordum kızlar
yani yapıyordum ama içen olmuyordu nedense
Koçişim öğretti

:26:

otobanın solunda
e-5in sağında
merkezede yakın.ama biraz kalabalık
yoksa inşaat halindeki evler arasından seninkini seçebilirdim

melodi
tatlım neden sustun
hangi filmi izliyorsun canım.daldın gittin galiba

tatlım film izliyodum ne güzel..sonra kek yapmam gerektiğini hatırladım onu yapıyorum fırına attım şimdi :)çaylarda gelmiş topiğe benden de yanına kakaolu ıslak kek olsun :)valla sohbetiniz çok güzel devam ediyo okuyorum canım katılırım aranıza :)

hııım anladım şimdi.
Semicim bunu kastetmiştim.

alıntı yapıyorsunya yazdığın sayfaya geçince direk yazma aşağıya çek çubuğu öle yaz

otobanın solunda
e-5in sağında
merkezede yakın.ama biraz kalabalık
yoksa inşaat halindeki evler arasından seninkini seçebilirdim

semi anlamadım canım kimin adresi bu

ohhhhhhhhhhhhh süper oldu valla bu orkide melodi elinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…