ilk eda kullandı tatlım ama ilk ay işe yaramadı sanırım benle febede kullanalım ez azından birimize yarasın o zaman sizde kullanırsınız
hb canım cuma toplanıyor bebeiş aday adaylarım bugun catlatma ignemi oldu. yine aşılama için yola cıktık ama yumurtalara yine cok ii geliştiginden ve cok oldugundan aşılama sakıncalı sonrasında hastanede yatma durumum bile olabilirmiş tüp için durum süpermiş gidiyorum işte dua et olurmu
hb canım cuma toplanıyor bebeiş aday adaylarım bugun catlatma ignemi oldu. yine aşılama için yola cıktık ama yumurtalara yine cok ii geliştiginden ve cok oldugundan aşılama sakıncalı sonrasında hastanede yatma durumum bile olabilirmiş tüp için durum süpermiş gidiyorum işte dua et olurmu
semi,şule sesiniz çıkmıyor kızlar hayırdır uyuya mı kaldınız yoksa :)
karacım hangi dra ve nerde yaptırıyorsun tüp baby yi
tatlım iyi olmuş tüpe geçmeni.şansını arttırmış olmuşsun.işallah rabbim nasip eder bebişini sana.
sende meryem suresini oku canım teste kadar.çok faydası var
küsme ya bak üzülürüm bi taraftan bakıyorum nasıl olcalk bu iş diye cok heycanlıyım ve korkuyorum. Bak sana ne vercem
tamam hadi heyecanına veriyorum
semi,şule sesiniz çıkmıyor kızlar hayırdır uyuya mı kaldınız yoksa :)
ee ne var ne yok topikte anlatın bakalım
evet ya
bende performans düşüklüğü var bu akşam (başka sitelerde geziyordumda azıcık)
ama hep şulenin yüzünden
evet kızlar ya semicim sen biraz topikleri karıştır bakalım asayiş berkemalmi diye bakarmısın dedim sağolsun kırmadı beni.
herşey yolunda tatlım.hem bebişi olmayan hemde çalışmayıp burda takılan yok bizden başka
bütün gün uyudum sayılır ama yine uykum var kocişte söylene söylene gitti karısı varmış ama yastığa sarılıp yatıyormuş her gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?