Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bi şey soracam

bide ben sigara kullanıyorum..iki günde bir paket içiyorum..mutlka etkisi vardı ama çok mu etkiler acaba

tatlım sigara herşeyi etkiliyor zararları çok ama bende kullanıyorum ama çok azalttım günde en fazla 3 4 falan içiyorum he etkiliyormu diye sorarsan bir tanıdığımın 3 tane peşpeşe çocuğu oldu ameliyattan sonra bile içti sigara emzirirken hiç bırakmadı onun için bişey diyemiyorum ama bizim gibi sorunu olanlara negatif oda ekleniyordur tabi

ya evet bide boleler var..hamileyken içer...doğrunca içer...

bi arkadaşım var benden bi sene once evlendi...kız ilk denmede gebe kaldı hemde ikiz...erken doğum yaptı ama hep içti...çocuklar 1 yaşına geldi..emiyoler kız hala içiyo...

işte kuruyorum cnm ben şimdi ondan sordum

kızlar okuyamıyosanız söyleyin biz okuyalım... melodiciğimede şimdilik 300 alıyorum bende..

ah ah febecim ben düzleşmeden ne çektim..bir sabah uyandım ama uykumda dönüyorum zaten dedim rüyadan olsa gerek ..kalktım tanrım atlı karıncada gibydim reemen nasıl bir baş dönmesi durmuyo bekarım o zman abimlerdeyim aneyde yok yanımda ağla ağla ..daha sonra mideye vurdu çıkar allah çıkar.biraz rahatlıyordum tekrar..tahl,ller vs...bişey yok en son mr da çıktı ama ben ilaç falan kullandım..baş dönemem başka türlü geçmedi...şimdi iiyim şükür.herkesin farklı oluyo sanırsam bende öyle ağrı falan yok..araştırdım kiminin koluna vuyormuş his kaybı oluyormuş ..dayanılmaz ağrılar ..şükür bende öle olmadı.maj..ik diye bi ağrı kesici var onu içebilirsin ağrıyı kesiyor..

neva bitanem avatarındaki o kalp nerde duruyo göbekmi orası ben anlamadım

bu arada hasret okumuş 100taneyi yazmıştı görmüştüm ben..adımı da bilmiyomuş ama olsun arbbim niyetini kabul etsin inşş...

yapmaz dimi tatlım ayy inşallah bu ay düzensizlik yaşamam yaşarsamda sebebi olsun dimi ama
Kıslar kociş aradı akşama misafirim var

Yemek tatlı siparişi aldım kocişten bide gelecek arkadaş hamile oda un kurabiyesi istedi anvca yaparım ben çıkayım şekerler işim biterse gelirim yine öpüyorum hepinizi

nevacım dosba benim için 100 tene okumuş yazabilirsin .bende kandime 500 tane alayım sonra yine alırım ..

ya kızlar umudumu yitirmeyim diyorum ama işte...

benim büyük eltim...7 yıllık evli..ilk başlarda yani evliliğinin ilk yıllarında bebek çok istedi..ama adet düzensizliği vardı doktora gitti..iki yıl tedavi gördü...doktor yok alamz senin çocuğun dedi...en son tüp bebek yapacaklardı..ama umutlar tükendi tabi

eğer bu seferde olmazsa yıkılırım dedi..vazgeçti...artık çocuk istemiyolarda karı koaca zaten bebeğimizde olmuyo die korunmuyolardı...bi kaç yıl sonra kaynım çok istedi...yeniden tedavi olalım dedi ama eltim yanaşmadı ben artık istemiyorum çok yıprandım dedi...bu yüzden az kalsın boşanıyolardı eltim yeniden tedaviyi istemediği için...

ailelere haber verildi biz boşanıyoruz die...çok üzüldük..hatta eltime çok kzıdık..ne var bi daha deneseydin die...

sonra bunlar bir kaç ay ayrı yaşadılar...bir gün eltim aradı beni..bende nşanlıyım ozaman...benim adetim 3 ay geçti test yaptım pozitif çıktı..ne yapacam boşanıyoruz biliyosun dedi...hemen buluşup hastaneye gittik..kan tahlili falan evet gerçekten hamile..ve aldıracak...boşanıyoruz die

hemen eşimi aradım durumu anlattım..oda kaynımı aldı geldi..oturup konuştular...şimdi 14 aylık bir kzımız var nasıl tatlı anlatamam...allahın lutfu işte...

allah bole koötu günler yaşatmdan nasip etsin inş..

mönüyü yaz öle git nevaaaaaaaaaaa

ayy cnm ya seninkide zormuş..ama ben bazen yemek yiyemiyorum kolumun ağrısında okadar şiddetleniyo yani..hatta geçen akraba günümüz vardı orda bi tutttu ablam yedirdi yemek ne hallerdeyim yani ağrı kesicide dayanamadığım zamanlarda içiyorum şuanda adetliyim ya ama bikaç gün sonra içmem inş ozamana kadarda geçer..

Sandığın yerde değil tabiki bebek midede olmazki tatlım kasığa yakın olur fesat seni

alllahımın ol deyipte olduramadığı bişey yok ya ..kimse bilemez neyin ne zaman olcağını işte..inşallh biz çok beklemeden kötü günler görmeden kavuşuruz bebişlerimize ..

kolay gelsin tatlım..yorma kendini bebişimiz gelmiştir belkiii

neva canım ben melodi için 100 tane okudum listeye eklersin...okudkçada sölerim

alllahımın ol deyipte olduramadığı bişey yok ya ..kimse bilemez neyin ne zaman olcağını işte..inşallh biz çok beklemeden kötü günler görmeden kavuşuruz bebişlerimize ..

evet cnm..ya bende ole diyorum allahın lutfu işte

boşanıyolardı...o kadar yıpranmışlardıkıi...bebekdoğdu hastaneye gittik ama hepimiz ağlıyoruz...kaynım duaların bebeği bu..çok dua ettim bu güünü yaşamak için die..nasıl ağladı koca adam anlatamam..

korkuyorum işte..bole olursa die...eşime diyorum ya bizde bole olursak die..saçmalama herkes bir mi takma kafana dio

ya çok komik ama artık eşimde takıp ediyo yumurtlama ginlerimi...bugün oldur..bu gün olmaz dio..bide bana "banada öğrettin ya" dio

bu arada nevacım kolay gelsin...iyi ki bu ara misafirim yok :)) hiç misafir havasında değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…