kızlar bi şey soracam
bide ben sigara kullanıyorum..iki günde bir paket içiyorum..mutlka etkisi vardı ama çok mu etkiler acaba
tatlım sigara herşeyi etkiliyor zararları çok ama bende kullanıyorum ama çok azalttım günde en fazla 3 4 falan içiyorum he etkiliyormu diye sorarsan bir tanıdığımın 3 tane peşpeşe çocuğu oldu ameliyattan sonra bile içti sigara emzirirken hiç bırakmadı onun için bişey diyemiyorum ama bizim gibi sorunu olanlara negatif oda ekleniyordur tabi
FEBE İÇİN 4444 SALAT-I TEFRİCİYE
NEVA|500|OKUNDU TUME|444|OKUNDU EDANURLU|570|OKUNDU DOSBA|200|OKUNDU FEBE|1600|OKUNDU ORKİDE|200|? HASRET41|100|? SEMİ|530|? MELODİ|100|OKUNDU ŞULE|200|?
MELODİ İÇİN 4444 SALAT-I TEFRİCİYE
TUME|444|? ŞULE|200|? NEVA|300|?
GERÇEK İSİME NİYET EDİLİP OKUNACAK ONA GÖRE ARKADAŞLAR
21.04.2011
:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
NEVA|22.04.2011
ORKİDE|24.04.2011
MİNE|06.05.2011
TUME|06.05.2011
EDANURLU|09.05.2011
SEMİ|11.05.2011
DOSBA|12.05.2011
FEBE|14.05.2011
MELODİ|18.05.2011
ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|:26:
EYLÜL|DOĞAL|:26:
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26:
SNADM|DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:
ah ah febecim ben düzleşmeden ne çektim..bir sabah uyandım ama uykumda dönüyorum zaten dedim rüyadan olsa gerek ..kalktım tanrım atlı karıncada gibydim reemen nasıl bir baş dönmesi durmuyo bekarım o zman abimlerdeyim aneyde yok yanımda ağla ağla ..daha sonra mideye vurdu çıkar allah çıkar.biraz rahatlıyordum tekrar..tahl,ller vs...bişey yok en son mr da çıktı ama ben ilaç falan kullandım..baş dönemem başka türlü geçmedi...şimdi iiyim şükür.herkesin farklı oluyo sanırsam bende öyle ağrı falan yok..araştırdım kiminin koluna vuyormuş his kaybı oluyormuş ..dayanılmaz ağrılar ..şükür bende öle olmadı.maj..ik diye bi ağrı kesici var onu içebilirsin ağrıyı kesiyor..bende baş dönmesi yok tatlım ama boynumdan belime kadar müthiş ağrım var..yani şu pc de oturuş şeklimi falan görseniz gülersiniz özürlü gibi dolaşıyorum evde.. ama yinede şükrediyorum korktum dr ilaç tedavisi vercek bebişimi erteliycem diye ama ilaç yok ona seviniyorum..ama böylede geçmiyo 15gün oldu nezaman geçer yaaaa
hadi cnm hayırlı olsun bebişinin gelmesine vesile olur inşşşşş
sağol bitanemmm sanada geçmiş olsun miden ağırmış
tatlım dikkatli ol sonra başın ağrımasın.ben çok stres yaşadım ve bu stres bu ağrılarımı tetikledi.. yanlışlıkla fazla sipariş verdim ve iptal edene kadarda mahvolduk nevada bende.neseki kurtulduk şimdi :) ürünümde geldi adetim bitsin hemen kullanıcam inşş..
zormuş yahu :)neyse bakalım halletmeye çalışıcam bir şekilde hele sen bi faydasını görde :)bence dölllenme olmuş olabilir neva ..benim ilk gebeliğimde adet günüme yakın acayip akıntım artmıştı olabilir bi test yap bakalım ov.testinde ne çıkacak ?bu arada tüplerdeki sorun adet düzensizliği yapmaz tatlışkom ..
yapmaz dimi tatlım ayy inşallah bu ay düzensizlik yaşamam yaşarsamda sebebi olsun dimi ama
Kıslar kociş aradı akşama misafirim var
Yemek tatlı siparişi aldım kocişten bide gelecek arkadaş hamile oda un kurabiyesi istedi anvca yaparım ben çıkayım şekerler işim biterse gelirim yine öpüyorum hepinizi
ah ah febecim ben düzleşmeden ne çektim..bir sabah uyandım ama uykumda dönüyorum zaten dedim rüyadan olsa gerek ..kalktım tanrım atlı karıncada gibydim reemen nasıl bir baş dönmesi durmuyo bekarım o zman abimlerdeyim aneyde yok yanımda ağla ağla ..daha sonra mideye vurdu çıkar allah çıkar.biraz rahatlıyordum tekrar..tahl,ller vs...bişey yok en son mr da çıktı ama ben ilaç falan kullandım..baş dönemem başka türlü geçmedi...şimdi iiyim şükür.herkesin farklı oluyo sanırsam bende öyle ağrı falan yok..araştırdım kiminin koluna vuyormuş his kaybı oluyormuş ..dayanılmaz ağrılar ..şükür bende öle olmadı.maj..ik diye bi ağrı kesici var onu içebilirsin ağrıyı kesiyor..
neva bitanem avatarındaki o kalp nerde duruyo göbekmi orası ben anlamadım
Bu arada hasret okumuş 100taneyi yazmıştı görmüştüm ben..adımı da bilmiyomuş ama olsun arbbim niyetini kabul etsin inşş...
ya kızlar umudumu yitirmeyim diyorum ama işte...
benim büyük eltim...7 yıllık evli..ilk başlarda yani evliliğinin ilk yıllarında bebek çok istedi..ama adet düzensizliği vardı doktora gitti..iki yıl tedavi gördü...doktor yok alamz senin çocuğun dedi...en son tüp bebek yapacaklardı..ama umutlar tükendi tabi
eğer bu seferde olmazsa yıkılırım dedi..vazgeçti...artık çocuk istemiyolarda karı koaca zaten bebeğimizde olmuyo die korunmuyolardı...bi kaç yıl sonra kaynım çok istedi...yeniden tedavi olalım dedi ama eltim yanaşmadı ben artık istemiyorum çok yıprandım dedi...bu yüzden az kalsın boşanıyolardı eltim yeniden tedaviyi istemediği için...
ailelere haber verildi biz boşanıyoruz die...çok üzüldük..hatta eltime çok kzıdık..ne var bi daha deneseydin die...
sonra bunlar bir kaç ay ayrı yaşadılar...bir gün eltim aradı beni..bende nşanlıyım ozaman...benim adetim 3 ay geçti test yaptım pozitif çıktı..ne yapacam boşanıyoruz biliyosun dedi...hemen buluşup hastaneye gittik..kan tahlili falan evet gerçekten hamile..ve aldıracak...boşanıyoruz die
hemen eşimi aradım durumu anlattım..oda kaynımı aldı geldi..oturup konuştular...şimdi 14 aylık bir kzımız var nasıl tatlı anlatamam...allahın lutfu işte...
allah bole koötu günler yaşatmdan nasip etsin inş..
mönüyü yaz öle git nevaaaaaaaaaaa
yapmaz dimi tatlım ayy inşallah bu ay düzensizlik yaşamam yaşarsamda sebebi olsun dimi ama
Kıslar kociş aradı akşama misafirim var
Yemek tatlı siparişi aldım kocişten bide gelecek arkadaş hamile oda un kurabiyesi istedi anvca yaparım ben çıkayım şekerler işim biterse gelirim yine öpüyorum hepinizi
daha karar veremedim tatlım yapayım sölerim.
alllahımın ol deyipte olduramadığı bişey yok ya ..kimse bilemez neyin ne zaman olcağını işte..inşallh biz çok beklemeden kötü günler görmeden kavuşuruz bebişlerimize ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?