Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu yaşıma kadar okadar narı yememişimdir ben... ayy bende meyve değilde ot kök bayılırım vallaaaa (böğürtlen kökü hariç)

birtek ona aşermiş. herkez elinde nar torbasıyla gelıyomuş eve.
öyle söylüyolar. okadar çok yiyomuş kiii kollarından suları aka aka yiyomuş.
nasıl bi aşermeyse:44:
nari neydi bitane adam çıkıyo seda sayana sabahları o söylemişti hamile olan ve hamileliş şüphesi olan bayanlar yemesinler diye

geçenlerde bi topikte okumuştum.. kızın biri tüp bebek yaptırıyo yumurtaları toplanırken kendimi tavuk gibi hissettim yazmış

bende narı yeni duydum bende yemem grçi ama arkadaşım 6 yılın sonunda süpriz bi şekilde hamile kaldı temmuz da doğuracak allah izin verirse ..onun ilk 3 ay düşük tehlikesi vardı ama çok nar yedi yattı 3 ay bişey olmadı..ama düşük önleyici iğne oldu ve progesteron ilacı falan kullandı ..nasip yaa bazı şeylerde

bende aynen bayırlırım maydonaza herşeyle yerim...kahvaltıda maydonoz peynir olsun dahada bişey istmem ama sakıncalıymış baksana..

evet sakıncalıymış ben hamileyken kk,da okumuştum.
neyse canım yemeyi veririz.
gerçi benimki tüp bebek olucağı için tedaviye başlayınca yemem ama siz tedbirli olmalısınız.

geçenlerde bi topikte okumuştum.. kızın biri tüp bebek yaptırıyo yumurtaları toplanırken kendimi tavuk gibi hissettim yazmış

evet çok gülüyo...yumurtlama dönemi işte falan die konuşunca...sen tavuk ben horoz die...başlıyo gülmeye..işi geyiğe vuruyo

yani nasip ben maydanozu duyduğumda çok geç kalmıştım bayada yemiştim ama bi sorun olmadı.

ay kızlar 5 dakika oldu boynuma bi ağrı saplandı herzamankilerdendir geçer dedim amam boynum dönmüyor kaskatı kesildim ay yemek yapıcam ya.

ohhh pratikçe yaptım yemeğimi koydum ocağa :))
uykum geldi valla zaten havalrda bi düzelmedi ...evde oturmaktan çoook sıkıldım

febe tatlım ya ben şimdi üye oldum e bay e..sonra preseed jel seti var ya 15 euro fakan sanırım ..buy it now var oraya tıklayıp kredi karyıyla alıyosun değil mi..ve kaç günde geliyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…