bu yaşıma kadar okadar narı yememişimdir ben... ayy bende meyve değilde ot kök bayılırım vallaaaa (böğürtlen kökü hariç)
ha bak bende kahvaltıda bile koyarım maydanozu sofraya koçişte seviyorda şükür.
iyide hamileyken yememek gerekiyor diye biliyorum ben:26:
nardan uzak duralım o zaman kızlar...kocam duysa yeme bi daha aman der...
korkar adam...ya bide bu erkekler çok alem..şu gün yumrtlama günü falan die konuşunca ben..yapma lütefen tavukmusun sen dio bana ve başlıyo gülmeye
bende aynen bayırlırım maydonaza herşeyle yerim...kahvaltıda maydonoz peynir olsun dahada bişey istmem ama sakıncalıymış baksana..
geçenlerde bi topikte okumuştum.. kızın biri tüp bebek yaptırıyo yumurtaları toplanırken kendimi tavuk gibi hissettim yazmış
evet sakıncalıymış ben hamileyken kk,da okumuştum.
neyse canım yemeyi veririz.
gerçi benimki tüp bebek olucağı için tedaviye başlayınca yemem ama siz tedbirli olmalısınız.
bende narı yeni duydum bende yemem grçi ama arkadaşım 6 yılın sonunda süpriz bi şekilde hamile kaldı temmuz da doğuracak allah izin verirse ..onun ilk 3 ay düşük tehlikesi vardı ama çok nar yedi yattı 3 ay bişey olmadı..ama düşük önleyici iğne oldu ve progesteron ilacı falan kullandı ..nasip yaa bazı şeylerde
evette tatlım adetten önce döllenme olduysa ve yerleştiyse falan diye düşünüp yemiyorum ben
ay kızlar kociş ne istedi bilemessiniz etli yaprak sarma
ben kaçıyım kızlar anca yetişir.
hadi kolay gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sana
sağol canım benim.
bu halde nasıl yapıcam bilmiyorum ay bi anda oldu.
sağol canım benim.
sağol canım benim.
febe tatlım ya ben şimdi üye oldum e bay e..sonra preseed jel seti var ya 15 euro fakan sanırım ..buy it now var oraya tıklayıp kredi karyıyla alıyosun değil mi..ve kaç günde geliyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?